Προς το περιεχόμενο

προβλημα ακομα

papajimaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειχα κανει αλλο ενα ποστ πριν κατι μερες!! Πιστευα οτι ειχα προβλημα με τον επεξεργαστη αγορασα αλλον....κ μετα καταλαβα οτι δεν εχει καθολου θερμικη παστα του εβαλα κ ο υπολογιστης μου παλι μου σβηνει!!! Ανοιγει κ σε δευτερολεπτα σβηνει!!μετα πιστευα οτι φταιει η ψυκτρα μου...την αλλαζω κ αυτην κ ο υπολογιστης μου σβηνει παλι...εχω απογοήτευτη...!!! Να προσθεσω επισης οτι στην αρχη οταν ξεκινησε να μου το κανει αυτο η οθονη μου ανοιγε κανονικα κ μου εδειχνε τα bios κ.τ.λ. τωρα πλεον η οθονη μου δεν ανοιγει καθολου...υπαρχει περιπτωση να μου καηκε η καρτα γραφικων??? Απο της πολλες φορες που προσπαθουσα να τον βαλω μπρος?? Αα κ τωρα πλεον οταν ανοιγω τον υπολογιστη δεν ακουγεται αυτο το μπιπ...ενω στην αρχη το εκανε!!! Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα χρειαζομαι την βοηθεια σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα κανει αλλο ενα ποστ πριν κατι μερες!! Πιστευα οτι ειχα προβλημα με τον επεξεργαστη αγορασα αλλον....κ μετα καταλαβα οτι δεν εχει καθολου θερμικη παστα του εβαλα κ ο υπολογιστης μου παλι μου σβηνει!!! Ανοιγει κ σε δευτερολεπτα σβηνει!!μετα πιστευα οτι φταιει η ψυκτρα μου...την αλλαζω κ αυτην κ ο υπολογιστης μου σβηνει παλι...εχω απογοήτευτη...!!! Να προσθεσω επισης οτι στην αρχη οταν ξεκινησε να μου το κανει αυτο η οθονη μου ανοιγε κανονικα κ μου εδειχνε τα bios κ.τ.λ. τωρα πλεον η οθονη μου δεν ανοιγει καθολου...υπαρχει περιπτωση να μου καηκε η καρτα γραφικων??? Απο της πολλες φορες που προσπαθουσα να τον βαλω μπρος?? Αα κ τωρα πλεον οταν ανοιγω τον υπολογιστη δεν ακουγεται αυτο το μπιπ...ενω στην αρχη το εκανε!!! Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα χρειαζομαι την βοηθεια σας!

εκανες το μπαιος reset απο το μαδερμποαρντ? ξερεις βγαζεις μπαταρια περιμενεις μισο λεπτο βαζεις παλι μπαταρια και δοκιμαζεις να το ανοιξεις παλι

Εχει μπαταρια το μαδερμποαρντ?? :-/

ασφαλως και εχει ειναι στρογγυλη οπως των ρολογιων αλλα μεγαλυτερη ειναι ασημενια βγαλτην περιμενε 1 λεπτο και ξαναβαλτη ολα αυτα εκτοσ ρευματος

Ψαξε να βρεις αυτο το μαραφετι aka μπαταρια Hp6Cz.png

Βγαλτην αστην 2 λεπτα εξω, πατα το κουμπι 2-3 φορες να ανοιξει ο υπολογιστης ωστε να καταναλωθει ολο το ρευμα που ειναι αποθηκευμενο μεσα στους πυκνωτες και τα στοιχεια του βαλτην και ξανα προσπαθησε αν και χλωμο το βλεπω μπορει να ειναι οτιδηποτε

Συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις ή κατι δεν εχει συνδεθει σωστα και κανουμε ωρες-μερες να το παρατηρησουμε

Ισως φταιει το τροφοδοτικο δεν δινει σωστα ρευματα ή μπορει και η motherboard, ποια εχεις? εχει τιποτα λαμπακια πανω αναμενα?

Σε παρομοιο θεμα που ειχα πριν κατι μηνες ειχα προσπαθησει ολες τις πιθανες λυσεις μεχρι και αντιακτασταση motherboard ειχα ζητησει και τελικα ηταν ο επεξεργαστης. αλλα εσυ λες οτι τον αλλαξες αρα το αποκλειουμε

• Like 1

Ψαξε να βρεις αυτο το μαραφετι aka μπαταρια Hp6Cz.png

Βγαλτην αστην 2 λεπτα εξω, πατα το κουμπι 2-3 φορες να ανοιξει ο υπολογιστης ωστε να καταναλωθει ολο το ρευμα που ειναι αποθηκευμενο μεσα στους πυκνωτες και τα στοιχεια του βαλτην και ξανα προσπαθησε αν και χλωμο το βλεπω μπορει να ειναι οτιδηποτε

Συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις ή κατι δεν εχει συνδεθει σωστα και κανουμε ωρες-μερες να το παρατηρησουμε

Ισως φταιει το τροφοδοτικο δεν δινει σωστα ρευματα ή μπορει και η motherboard, ποια εχεις? εχει τιποτα λαμπακια πανω αναμενα?

Σε παρομοιο θεμα που ειχα πριν κατι μηνες ειχα προσπαθησει ολες τις πιθανες λυσεις μεχρι και αντιακτασταση motherboard ειχα ζητησει και τελικα ηταν ο επεξεργαστης. αλλα εσυ λες οτι τον αλλαξες αρα το αποκλειουμε

υποψιαζομαι η μνημες η καρτα γραφικων αφηνωντας μονο μια μνημη και βγαζοντας τελειωσ την καρτα γραφικων αν εχω δικιο θα μπουταρει κανονικα αλλα ασφαλως χωρις εικονα

υποψιαζομαι η μνημες η καρτα γραφικων αφηνωντας μονο μια μνημη και βγαζοντας τελειωσ την καρτα γραφικων αν εχω δικιο θα μπουταρει κανονικα αλλα ασφαλως χωρις εικονα

Ναι οπως ειπα μπορει να ειναι οτιδηποτε,ενα καλο test ειναι να δοκιμασει ενα-ενα τα parts ξεκινωντας απο την μητρικη και τον επεξεργαστη ισως βρει το part που του βγαζει προβλημα.

Επισης, ποσα beep ακουγες ?

παιδια συγνωμη αλλα ημουν εκτοσ..τωρα θα δοκιμασω αυτα που ειπατε και θα σας πω...σας ευχαριστω πολυ παντως....σας ενημερωνω σε λιγο

λοιπον...για αρχη εβγαλα μπαταρια κ η αληθεια ειναι οτι δεν μου εχει σβησει ακομα ειναι 5 λεπτα που δουλευει...ενω πριν σε δευτερολεπτα εσβηνε!!!αλλααα.....η οθονη μου δεν αναβει πλεον!!!λετε να εχω προβλημα με την καρτα γραφικων??υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα η οθονη μου??αλλα μπιπ παλι δεν ακουσα οταν ανοιξε!!

επισης να προσθεσω οτι δεν υπαρχουν λαμπακια στην motherboard που εχω....εχω αυτην κοιτα φωτο

post-320790-0-01210900-1418219258_thumb.jpg

παιδια το προβλημα λυθηκε....με την βοηθεια του bestt ολα ειναι ενταξει κ πλεον βρηκαμε το προβλημα!!σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...