Typhoon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Λοιπόν ιδού το προβληματάκι μου: Αρχικά μιλάμε για το εξής σύστημα: Athlon 1.2 Thunderbird, 256MB SDRAM, M/B Asus A7V133, GF4 Ti4200 128MB (Pixelview). Λοιπόν την Παρασκευή παίρνω το Zero Hour & γυρνάω σπίτι το εγκαθιστώ & πάω να παίξω. Πάνω που πάω να αλλάξω ανάλυση στα Options, κολλάει το PC. Κάνω restart ξαναδοκιμάζω, τα ίδια.Μετά δοκιμάζω το Jedi Academy. Την πρώτη φορά κολλάει στο loading bar, την δεύτερη έπαιξα μέχρι τη δεύτερη πίστα & κόλλησε εκεί. Anywayz μετά από λίγο ψάξιμο ανακάλυψα ότι η κάρτα αποτυγχάνει στα DirectDraw & Direct3D test. Στο δικό μου PC κολλάει σε κάποιο από τα DirectDraw tests (είτε σε αυτό με τις ασπρόμαυρες γραμμές είτε αυτό με άσπρο bouncing box). Πήγα την κάρτα σε ένα φίλο μου ο οποίος έχει: 1.4 Athlon Thunderbird, 256 DDR 266Mhz, M/B Asus A7V266A. Σε αυτόν τα DirectDraw tests (με τη δικιά μου κάρτα εννοείτε) γίνονται κανονικά & στα Direct3D βγάζει ένα error & λέει ότι έγιναν failed χωρίς όμως να κολλάει το PC ολοκληρωτικά όπως συμβαίνει σε μένα. Λίγο Jedi Academy Που δοκιμάσαμε φάνηκε να παίζει κανονικά. Μετά πήρα την κάρτα του παιδιού (μια TNT2) & τη δοκίμασα στο δικό μου PC. Με αυτήν όλα λειτουργούν σωστά. Από drivers έχω δοκιμάσει 44.90, 45.23 & 52.13 & Direct X έχω 9.0b. Έχει κανείς καμιά ιδέα ή παω για καινούργια κάρτα ? & αν είναι το δεύτερο τι προτείνεται ? Λέω για μια ΑΤΙ 9600 Pro. Καμία ιδέα για μάρκα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lupus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Giati den dokimazeis na valeis tou teleytaious drivers gia to chipset sou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Ρε αυτά ενοούνται ότι έχουν γίνει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 anavathmisi bios ekanes? pantws iparxei asimvatotita metaksi kt133a kai geforce 3 - 4. emena den kanei boot 2 stis 10 fores kai den kanei pote epanekinisi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.