kostas3847 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας! Χθές προχώρησα σε αγορά της gigabyte r9 280. To σύστημα μου είναι το εξής: i7 4770 asus H87m-pro Thermaltake Smast 630W SSD evo 840 120GB 1T Toshiba hdd Την τοποθετώ στο σύστημα και όλα καλά. Παίζω και κάτι παιχνίδια κάνα 3ωρο και πάλι όλα καλά. Τρέχω και ένα Valley Benchmark και πάλι όλα καλά. Σήμερα λοιπόν απλά ήμουν στο Internet και ξαφνικά βγάζει μπλέ οθόνη των Windows 8.1 και κλείνει. Ποτέ μα ποτέ δεν μου είχε ξαναβγάλει ο υπολογιστής μπλε οθόνη. Τον ανοίγω και δεν έμπαινε ούτε bios ούτε τίποτα και αναβόσβηνε το λαμπάκι του power. Βγάζω την κάρτα και βάζω το HDMI στην θύρα για τα ενσωματωμένα γραφικά και ανοίγει. Ξαναβάζω την κάρτα και με το που ανοίγω το κουμπί του τροφοδοτικού πέφτει η ασφάλεια του δωματίου. Σηκώνω την ασφάλεια, ανοίγω τον υπολογιστή και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Την ξαναβγάζω και όλα λειτουργούν κανονικά. Τα έφτυσε η κάρτα απο χθές?? Σας ευχαριστώ!
haris013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 μάλλον ξεκίνα το ψάξιμο απο τροφοδοτικό πρώτα. υπάρχει κάποιο δεύτερο τροφοδοτικό διαθέσιμο να δεις αν συμπεριφέρεται το ίδιο?
kostas3847 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.Εχω μόνο ένα τροφοδοτικό μικρο. Δεν έχει ούτε καν PCi-E.
haris013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.Εχω μόνο ένα τροφοδοτικό μικρο για παν ενδεχόμενο. Δεν έχει ούτε καν PCi-E. αν έχει κάποιος φίλος σου ένα σχετικά ποιοτικό τροφοδοτικό καλό θα ήταν να το δανιζόσουν και να δοκίμαζες το σύστημα. το άλλο που μπορείς να κάνεις με προσοχή είναι να ελέγξεις το τροφοδοτικό σου με πολύμετρο http://www.insomnia.gr/topic/434037-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84/ απλά το τονίζω με μεγάλη προσοχή ειδικά αν δεν έχεις μια εμπειρία απο ρεύματα και ηλεκτρονικά. θα τσεκάρεις αν σε load βγάζει σωστές τάσεις στα καλώδια της τροφοδοσίας της κάρτας.
kostas3847 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχώς λείπουν όλοι και δεν μπορώ να δώ απο άλλον για τροφοδοτικό. Τέτοιες δοκιμές δεν κάνω γιατί δεν ξέρω καθόλου απο τέτοια.
haris013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχώς λείπουν όλοι και δεν μπορώ να δώ απο άλλον για τροφοδοτικό. Τέτοιες δοκιμές δεν κάνω γιατί δεν ξέρω καθόλου απο τέτοια. ευχαρίστως να σε εξυπηρετούσα εγώ, αλλά να φανταστώ δεν μένεις κρήτη?
kostas3847 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Νασαι καλά φίλε. Κρήτη μόνο καλοκαίρι για διακοπές! Απο εκεί έχω καταγωγή. Μάλλον θα τους την πάω αύριο γιατί δεν πιστεύω να μην την σήκωνε το τροφοδοτικό, τι να πω.
haris013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Νασαι καλά φίλε. Κρήτη μόνο καλοκαίρι για διακοπές! Απο εκεί έχω καταγωγή. Μάλλον θα τους την πάω αύριο γιατί δεν πιστεύω να μην την σήκωνε το τροφοδοτικό, τι να πω. ναι, δεν χάνεις κάτι να την πας για έλεγχο απλά στο είπα με την λογική μην χάσεις τσάμπα χρόνο και μείνεις χωρίς κάρτα αλλά αφού δεν υπάρχει τρόπος να δείς το τροφοδοτικό το ίδιο κάνει 1
Theo1903 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 τροφοδοτικό "μυρίζει" .... αν και δεν μπορώ να καταλάβω πως δούλεψες οκ την 1η μέρα :S
kostas3847 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 ελα ντε και εγω αυτο αναρωτιέμαι!!
kostas3847 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Τελικά πήγα την κάρτα για έλεγχο και μου είπαν ότι θα την στειλουν για έλεγχο. Από το πρωί ο υπολογιστήΣ έχει κάνει 10 restart μόνος του. Του τρέχω το memtest κάνα τέταρτο και έχει βρει 41000 errors... Τι κάνω τώρα?? Σας Ευχαριστώ.
coolerman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μνήμες πρόβλημα Τι πηγαίνεις πίσω απο εκεί που έγινε αγορά,είτε είναι set η μονό dimm αγορασμένο. Έχε και φωτό μαζί σου απο το memtest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα