GoraZ24 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στη παρέα! Λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζω, θέλω να αγοράσω νέο router. Δεν χρειάζεται να είναι modem μιας και η τηλεφωνική γραμμή είναι ανεξάρτητη. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τον Netfaster IAD που δίνει η HOL. To budget μου είναι μέχρι 60 ευρώ. Μέχρι τώρα και από όσα έχω διαβάσει έχω καταλήξει στα: TP-Link TL-WDR3600 TP-Link Archer C2 TP-Link TD-W8970 Τι μου προτείνετε? Σας ευχαριστώ!
adsl2+ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 και τα τρία είναι καλα αλλά υπάρχουν και καλυτέρα,τι πρόβλημα έχεις με το Netfaster IAD ,τι εννοείς [Δεν χρειάζεται να είναι modem μιας και η τηλεφωνική γραμμή είναι ανεξάρτητη.]
georgeadams Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δεν χρειάζεται να είναι modem μιας και η τηλεφωνική γραμμή είναι ανεξάρτητη.Εντελώς μπακάλικα: Το modem μετατρέπει το adsl σε ethernet (είπαμε, εντελώς μπακάλικα). Σου δίνει μια internet-ική IP διεύθυνση δικτύου. To router παίρνει αυτήν την internet-ική IP και την μεταφράζει σε τοπικές IP που τις "μοιράζει" στους υπολογιστές σου. Άρα, ναι. Χρειάζεσαι Modem/Router.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στη παρέα! Λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζω, θέλω να αγοράσω νέο router. Δεν χρειάζεται να είναι modem μιας και η τηλεφωνική γραμμή είναι ανεξάρτητη. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τον Netfaster IAD που δίνει η HOL. To budget μου είναι μέχρι 60 ευρώ. Μέχρι τώρα και από όσα έχω διαβάσει έχω καταλήξει στα: TP-Link TL-WDR3600 TP-Link Archer C2 TP-Link TD-W8970 κατι δεν μας λες καλα.εφοσον εχεις το netfaster iad και εχεις hol σημαινει οτι θες adsl router εκτος αν εννοεις οτι τοσο καιρο εχεις το netfaster να παιζει σαν access point απλα πανω σε μια αλλου τυπου γραμμη internet.οποτε α.τι προβλημα αντιμετωπιζεις με το Νetfaster.. σε 60 ευρω διαλεγεις σε tp link 8968,8970,8980,9980 (Λιγο πιο ακριβο αλλα ειναι και vdsl).το acher c2 και το wdr3600 ειναι σκετα ρουτερ δηλαδη δεν εχουν Rj11 υποδοχη αλλα wan/internet(rj45) υποδοχη και περιμενουν ιντερνετ απο ethernet και οχι απο τηλεφωνικη γραμμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα