Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όμορφο φαίνεται. Δεν έχω παίξει ποτέ το συγκεκριμένο τίτλο. Αλλά μιας που δεν έχω κάρτα γραφικών στον υπολογιστή πιστεύω ότι δεν θα μπορώ να παίξω ούτε το πρώτο παιχνίδι (έχω την εσωτερική του Ιντελ 4770Κ).

πιστεύω άνετα μέχρι και το 3 μπορείς...revelation το καλύτερο στόρυ

• Like 1
Δημοσ.

Πιο σιγά ρε παιδιά γιατί δεν σας προλαβαίνουμε. Τι Λονδίνα και Παρίσια, κάποιοι είμαστε ακόμα στην Καραϊβική.

• Like 4
Δημοσ.

Ωραίο το επαναστατικό Παρίσι και το βικτωριανό Λονδίνο. Πολύ καλύτερα απο τις μπούρδες της αμερικάνικης επανάστασης και της Καραιβικής.

Αλλά αυτή τη φορά πρέπει να φτιάξουν και ενα παιχνίδι της προκοπής. Που να μη θέλει titan για να τρέξει σε full HD. Και να μην έχει πάλι τις ίδιες βαρετές αποστολές.

Αυτή η βλακεία να βγάζουν σώνει και καλά κάθε χρόνο τουλάχιστον ενα (φέτος παραπάνω) τους έχει καταστρέψει.

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν διορθωσουν το Unity θα παει απατο το "Victory". Και το λεω σαν τρελος fanboy της σειρας Assassins Creed! Εχω ολους τους τιτλους και στο Unity πηρα την Bastille Edition. Αν ολα πανε καλα με τα bugs τοτε πιστευω οτι σε αλλη μια μεγαλη πολη οπως το Λονδινο θα εχει επιτυχια. Βεβαια να ειναι και δυνατος ο πρωταγωνιστικος χαρακτηρας! Αλλα σαν τον Ezio(Assasins Creed 2, Brotherhood, Revelations) δεν μπορει να ξαναβγαλει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...