Getoos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπεραας υποθεσουμε οτι αγοραζω ενα μεταχειρισμενο iPhone που ο προηγουμενος χρηστης δεν εχει κανει restor κτλπ...δηλαδη ειναι ετσι οπως το ειχε αυτος για να τ χειριζεται...τι πρεπει να κανω εγω μολις το παρω(reset-restore?)και τι παιζει με τα iCloud και τα apple IDΑς βοηθησει καποιος...(ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΔΙΚΑ Μ ΜΑΙΛ ΣΤΟ APP STORE ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΚΤΛΠ)ευχαριστω
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Να έχει κάνει αυτός επαναφορά και να κοιτάξεις στις ρυθμίσεις στο icloud να είναι τα πεδία κενά. Μην το πάρεις με κωδικούς κλπ! Και αφού το έχει κάνει επαναφορά και είναι καθαρό δοκίμασε με μια κάρτα σιμ ότι όλα είναι οκ (σήμα, κλήσεις, κουμπιά, wifi, κλπ)
arc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Και ολα αυτά μπροστά του, γιατί αν το κινητό δεν ειναι «καθαρό», στο restore θα φάει κλείδωμα απο την apple και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο για ipod. Αν βέβαια ξέρεις τον πωλητή, τα πράγματα αλλάζουν.
Getoos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 θα το παρω με αντικαταβολη αλλα θα τ πω να πει στην ταχυδρομικη οτι το πακετο μπορει να ανοιχτει οποτε θα το ανοιξω να το τσεκαρω εκει....κατι αλλο.....αν δεν μπορει να τα κανει εγω μπορω να κανω ριστορ κτλπ ωστε το κινητο να ειναι σαν καινουριο εργοστασιακο?
GNate Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα. Προσωπικα δεν θα σου προτεινα αντικαταβολη ειδικα σε iphone αφου οτιδηποτε κι αν εχει κλειδώσει μετα δυσκολα βγαζεις ακρη με την αντιπροσωπεια. Η μονη λυση που σκεφτομαι ειναι του κανεις ενα skype call,αφαιρει την sim του μπροστα στην καμερα,κανει εργοστασιακο restore, format κτλ. στο κανει πακετο μπροστα σου (και το κλεινει με αυτοκολλητο π.χ. σε καποιο σημειο να το βλεπεις) κι εισαι οκ.Πολυ καχυποπτο σεναριο αυτο που σου λεω αλλα αφου θελει να το πουλησει ο τυπος κι αν του δωσεις καλα χρηματα δεν βλεπω τον λογο να σου πει οχι. Κανα 20λεπτο να σας παρει η ολη διαδικασια. Αλλα καλυτερα να αγοραζεις iphone απο ατομο της ιδιας πολης για να γινονται ολα την ωρα της συναλλαγης.
Kostasspil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα. Προσωπικα δεν θα σου προτεινα αντικαταβολη ειδικα σε iphone αφου οτιδηποτε κι αν εχει κλειδώσει μετα δυσκολα βγαζεις ακρη με την αντιπροσωπεια. Η μονη λυση που σκεφτομαι ειναι του κανεις ενα skype call,αφαιρει την sim του μπροστα στην καμερα,κανει εργοστασιακο restore, format κτλ. στο κανει πακετο μπροστα σου (και το κλεινει με αυτοκολλητο π.χ. σε καποιο σημειο να το βλεπεις) κι εισαι οκ.Πολυ καχυποπτο σεναριο αυτο που σου λεω αλλα αφου θελει να το πουλησει ο τυπος κι αν του δωσεις καλα χρηματα δεν βλεπω τον λογο να σου πει οχι. Κανα 20λεπτο να σας παρει η ολη διαδικασια. Αλλα καλυτερα να αγοραζεις iphone απο ατομο της ιδιας πολης για να γινονται ολα την ωρα της συναλλαγης. Και που ξέρεις αν θα σου στείλει αυτό που πακετάρισε? Τεσπά σιγουρεύεσαι ότι έχει απενεργοποιήσει το find my iphone και έχει αφαιρέσει την συσκευή από εδώ 1
georgeadams Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 στο restore θα φάει κλείδωμα απο την apple και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο για ipod.Ούτε για iPod. Χωρίς activation δεν κάνει τίποτα. 2
forgotten Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 μακρυα πηρα απο ebay ενα ipad 3 σε δημοπρασια ο πωλητης δεν αναφερε ποτε οτι ηταν icloud locked ,προς το παρον εχω ενα ωραιοτατο τουβλο και μια τρυπα στη τζεπη 150 ευρω.το paypal με την σοβαρη του υποστηριξη βγηκε στην απ εξω με το λογο οτι ταχα στο τελος της δημοπρασιας ο πωλητης εγραφε as it is.
flyer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αυτά πρέπει να έχει κάνει ο πωλητής πριν αποχωριστεί το iphone του 1
manoskap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 <p>μακρυα πηρα απο ebay ενα ipad 3 σε δημοπρασια ο πωλητης δεν αναφερε ποτε οτι ηταν icloud locked ,προς το παρον εχω ενα ωραιοτατο τουβλο και μια τρυπα στη τζεπη 150 ευρω.το paypal με την σοβαρη του υποστηριξη βγηκε στην απ εξω με το λογο οτι ταχα στο τελος της δημοπρασιας ο πωλητης εγραφε as it is.</p> δυστυχώς έτσι είναι. Εχω πουλήσει και εγώ as is... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα