Προς το περιεχόμενο

Γατί vs ιμάντας δυναμό, 1-1

Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσέχετε το χειμώνα ρε σεις, τα γατιά την πέφτουν και κοιμούνται σε αυτό το σημείο αν προλάβουν την μηχανή ζεστή.

Πριν βάλετε μπρος κάντε θόρυβο (κοπανήστε λίγο παραπάνω την πόρτα ώστε να τρομάξει και να φύγει π.χ) ή αν παρκάρετε σε σημείο που τριγυρίζουν πολλές αδέσποτες γάτες, ανοίξτε ένα καπό και τσεκάρετε, 3 δευτερόλεπτα υπόθεση είναι.

Είναι φρικιαστική εμπειρία, και πολλές φορές δεν την γλιτώνουν μόνο με σπασμένο πόδι..

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

I know. Το ενδιαφέρον είναι ότι είχα να κινήσω το αμάξι καμιά μέρα. Παγωμένο ήταν. Δε μπήκε για τη ζέστη.  :mellow:

Πάντως τα γατιά άμα ακούσουν άνθρωπο να πλησιάζει, πόρτα να ανοίγει (δύο πόρτες κιόλας γιατί μπήκε κι η κοπέλα μου απ'την άλλη μεριά), αμορτισέρ να κουνάει, whatever, εξαφανίζονται. Αυτό το 'χε η μοίρα του.

Γυρνάω μετά απο καιρό σπίτι (φοιτητής) και παίρνω το αμάξι να πάω κάπου και μου μύριζε ψοφίμι. Ανοίγω καπό και βλέπω πλέον ένα κουφάρι γάτας που είχε λιώσει, την είχε μαγκώσει η μάνα μου, δεν είχε καταλάβει τίποτα τόσο καιρό μέχρι που σάπισε εντελώς το γατί. Πάλευα με κάτι ξύλα να την σπάσω στην μέση για να βγεί απο εκει μέσα. Τρομερή εμπειρία, απορώ με την βρώμα που θα έκανε στην αρχή πως δεν κατάλαβε οτι κάτι έχει γίνει εκείνη η μάνα μου.

• Moderators

Και το μοτερ να επεφτε, χαμπαρι δε θα επαιρνε.

Μια στις τρεις γυναικες εχει αυτου του ειδους τη σχεση με τα αυτοκινητα...

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ξεμπέρδεψα μόλις τώρα. Δεν είχα ασχοληθεί αυτές τις μέρες. Δουλειές, βροχές, κλπ. Με μια καστάνια προσαρμοσμένη σε σιδεροσωλήνα (για μοχλό) χαλάρωσα τον τεντωτήρα, έβαλα τον ιμάντα στη θέση του και τέλος. :)

Αλλά ο ιμάντας είχε τραυματιστεί. Είχε σκιστεί με λεπτή λωρίδα από την άκρη, κι όπως γυρίζει αφήνει ένα κενό. Αξίζει να τον αλλάξω ή να μην ασχοληθώ; Υπάρχει περίπτωση να κοπεί;

Ο ιμαντας του δυναμο ειναι φτηνός και αλλαζει ευκολα οποτε αξίζει τον κόπο να τον αλλαξεις γιατι αν κοπεί μένεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...