vasilismartsis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για σας. Από 'τι καταλάβατε ψάχνω για ένα φθηνό αλλά και καλό gamepad για PC. Όταν λέω καλό εννοώ να μου κρατήσει αρκετά (γιατί ένα που πήρα με το πρώτο πέσιμο τα εσωτερικά του έγιναν κομματάκια). Θα προτιμούσα να είναι μέχρι 20€ αλλά αν πρέπει θα δώσω και παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2014 από vasilismartsis
spgkolem Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 logitech f310.Το ειχα παρει 23 νομιζω και ειναι πολυ καλο.Καλο μεγεθος,ωραια αισθηση και αναγνωριζεται ως xbox controller απο τα παιχνιδια,οποτε δεν εχεις κανενα προβλημα συμβατοτητας και οτι βλεπεις στην οθονη το βλεπεις και στα χερια σου.
vasilismartsis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 logitech f310.Το ειχα παρει 23 νομιζω και ειναι πολυ καλο.Καλο μεγεθος,ωραια αισθηση και αναγνωριζεται ως xbox controller απο τα παιχνιδια,οποτε δεν εχεις κανενα προβλημα συμβατοτητας και οτι βλεπεις στην οθονη το βλεπεις και στα χερια σου. Μπορείς να μου πεις από που το πείρες;
spgkolem Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) το ειχα παρει απο e-shop αλλα εκει εδω και αρκετο καιρο λεει εξαντλημενο.Στο skoutz τωρα βλεπω ξεκιναει απο 26 αλλα μονο σε 6 καταστηματα .Ισως επειδη ειναι παλιο μοντελο να ερχεται αντικαταστατης του,γι'αυτο το δινουν λιγοι και δεν παραλαμβανει αλλα κομματια το e-shop. http://www.skroutz.gr/s/282582/Logitech-F310-Gamepad.html?keyphrase=f310 επισης ημουν τοτε αναμεσα στο logitech και σε αυτο το speedlink για το οποιο λεγανε καλα λογια http://www.e-shop.gr/speedlink-sl-6556-bk-xeox-pro-analog-gamepad-usb-black-p-PER.808407 https://www.youtube.com/watch?v=88EIgImFahY Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2014 από spgkolem
vasilismartsis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το speedlink αναγνωρίζετε ως xbox; (Οι περισσότεροι λένε ότι το SPEEDLINK είναι καλύτερο: http://zapytaj.onet.pl/Category/033,001/2,27795851,Logitech_f310_albo_SPEEDLINK_XEOX_PRO_PC_SL6556BK.html ) Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2014 από vasilismartsis
spgkolem Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι λενε οτι και αυτο ετσι αναγνωριζεται.Κοιτα για εμενα και τα δυο καλα θα ειναι,απλα πηρα το logitech για να δοκιμασω την μαρκα στα gamepads και γιατι ειχε περισσοτερες κριτικες.Ειχα 2 speedlink strike των 12 ευρω (το ενα ζει ακομα) και για τα λεφτα τους ηταν πολυ καλα,οποτε και το XEOX φανταζομαι θα τα τιμισει τα λεφτα του και με το παραπανω.Οποιο και να παρεις απο τα 2 ευχαριστημενος θα μεινεις. Επισης οι περισσοτεροι λενε οτι το καλυτερο που μπορεις να παρεις ειναι το xbox 360 controller for windows της microsoft που ξεκινα στα 30 ευρω και με μεταφορικα-αντικαταβολες παει 35.Αλλα επειδη το χω πιασει,ενα σωστο gamepad ειναι και τιποτα παραπανω.Οπως και το logitech,οπως και το speedlink απο οτι λεγεται.. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2014 από spgkolem
vasilismartsis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ φίλε θα δω τι θα κάνω.
pavlos1908 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ έχω το thurstmaster dual trigger 3 in 1 και είναι η καλύτερη αγορα που έχω κάνει. Με βολεύει κυρίως επειδή έχω μεγάλο χερι και επειδή τα βελάκια είναι αρκετά ακριβης πραγμα που δεν έχω συναντήσει σε άλλα. Γενικά το είχα παλιά και μου είχε κρατήσει 2 χρόνια, με βολευε απίστευτα και τώρα το έχω ξανά αγορασει εδώ και καποιους μηνες.
The_Judas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για logitech επιβεβαιώνω και εγώ. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, έχω το προηγούμενο μοντέλο (rumblepad) και είναι ακόμα σαν καινούργιο. Επίσης έχει πολύ άνετη και ανιολισθητική λαβή. Μην πάρεις φθηνιάρικο gamepad με 5-10 ευρώ δεν το αξίζουν. Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας κατασκευής. Παίζει ρόλο και η συμβατότητα και οι drivers, στα οποία η logitech είναι πιο εγγυημένη λύση. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2014 από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα