gregdel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω να στείλω το κινητό μου στο service γιατί έχει πρόβλημα το ακουστικό. Πως μπορώ να προστατευτώ ώστε να μην έχω περίεργα στα accounts μου (google, dropbox, onedrive, twitter, viber, whatsapp και παει λεγοντας... Υποθέτω βέβαια ότι την SD θα την βγάλω και θα διαγράψω ότι photo έχω στο κινητό μου (αν και δε με πειράζει ιδιαίτερα αυτό)... δεν κινδυνεύω από το fappening... Αλλά κυρίως με νοιάζει να μη μπει κάποιος στα account μου και δεν έχω όρεξη να αλλάξω όλους τους κωδικούς. Προγράμματα όπως το Lockdown Pro θα μπορούσε να με προστατέψει? https://play.google.com/store/apps/details?id=appplus.mobi.lockdownpro&hl=en
maddoctor Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Απλώς διέγραψε τα προγράμματα. Οταν το ξαναπάρεις, πας στο playstore και με μία κίνηση τα εγκαθιστάς με μιας.
arc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Παίρνεις backup με κάποιο πρόγραμμα που προτιμάς Κάνεις συγχρονισμό offline (σε υπολογιστή) ή online (στο cloud). Αυτό ειναι ψιλοπεριττό αν εχεις κάνει το 1 αλλά κάνε το για κάτι που πάει στραβα Κανεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (με πλήρη διαγραφή όλων), οποτε σβήνονται τα πάντα. Δεν βάζεις google account Κλειδώνεις και κρυπτογραφείς το κινητό, οποτε ακομα κι αν υπάρχουν κατάλοιπα στην εσωτερική κάρτα μνήμης, δεν μπορούν να επανακτηθούν ΞΕκλειδώνεις το κινητό και αποκρυπτογραφεις τα δεδομένα. Το στέλνεις για service. Οταν γυρίσει: Κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με διαγραφή Επαναφέρεις το backup Έτοιμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα