Προς το περιεχόμενο

Εκμετάλλευση παλιών ηχείων...

AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιά είχα κάτι Creative 2.1, τα οποία χάλασαν (δεν άνοιγαν). Επειδή είμαι σίγουρος ότι τα ηχεία ΔΕΝ έχουν χαλάσει (μάλλον φταίει κάτι ηλεκτρολογικό, τροφοδοσία κτλ κτλ) δε μου κάνει καρδιά να τα πετάξω.

Το θέμα είναι όμως η συνδεσμολογία. Αυτά συνδέονταν με το woofer με ένα καλώδιο το οποίο έχει 2 σύρματα (ξέρετε, αυτά με το κόκκινο κ μαύρο καλώδιο, τα οποία βρίσκονται συνήθως στα στερεοφωνικά). Μπορώ με κάποιο adaptor να το μετατρέψω σε RCA or something ?

Επίσης από το woofer (στο οποίο βρίσκεται ο ενισχυτής) θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να απομονώσω το woofer (το ηχείο δηλαδή) κ αν το πάω σε κάποιο τεχνικό να μου φτιάξει ένα wooferάκι καινούργιο; Να μου το βάλει σε καινούργια "θήκη" δηλαδή κ να μπορώ να το συνδέσω πχ στο στερεοφωνικό του αμαξιού;;;

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Ta ixeia fisika mporeis na ta xrisimopoiiseis. Kopse to kalodio pou ta sindeei me to woofer kai bale stin akri tous oti termatismo theleis. RCA, mini Din klp. AN den exoun kaei tha paiksoun kanonika (fisika me liga watt giati den einai antoxis).

Tora gia to woofer den aksizei. To ixeio pou exei mesa einai tis plakas, ta poylane sta katastimata ilketronikon to poli 30 euro to ena (kai einai kai kalitera). To kostos gia na sou ginei kouti neo, kalodiosi, klp einai konta sto na pareis ena fthino sub autokinitou. Px kikloforei 12intso subwoofer tis Mac Audio me 90 euro (etoimo me kampina).

Δημοσ.

Κοίτα αν είναι να δώσω κανά €20-€30 για καμπίνα κ καλωδίωση τα δίνω. Ούτως ή άλλως πιο πολύ για το χαβαλέ θα το κάνω, εφόσον στο αμάξι δεν έχω κάποιο σοβαρό στερεοφωνικό. Απλά, όπως είπα, δε μου κάνει καρδιά να το πετάξω...

Αυτό με τα ηχεία που είπες γίνεται 100% ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...