GoraZ24 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και αρκετό καιρό έχω ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Όποτε κατεβάζω κάτι από τον browser ή torrent δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω για τίποτα άλλο τη σύνδεση. Δηλαδή άμα κατεβάζω κάτι, δεν μπορώ ούτε να κάνω browsing και χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα online τρώω disconnect. Το κατέβασμα δεν σταματάει ωστόσο. Να σημειωθεί χρησιμοποιούμε τη σύνδεση 2 υπολογιστές μέσω ethernet και άμα κατεβάζει κάποιος, τότε δεν μπορεί κανένας να είναι στο ίντερνετ. Είμαι συνδρομητής της HOL και χρησιμοποιώ τον Netfaster IAD. Όποτε τους καλώ για να δηλώσω το πρόβλημα λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη γραμμή μας. Σκέφτηκα ότι ίσως να υπάρχει πρόβλημα με τον router, ο οποίος υπερθερμαίνεται κιόλας. Αν αλλάξω τον router ( σε Site: αυτόν π.χ.) λέτε να σταματήσει το πρόβλημα? Τι άλλο μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ πολύ. 1
yiannisT Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Έτσι όπως το ακούω μου θυμίζεις τη δική μου κατάσταση όταν είχα internet σύνδεση 2mbps. Όλα αυτά εξαφανίστηκαν με την vdsl ή πολύ περισσότερο με αυτή που δείχνει το παρακάτω εικονιδίο. Οπότε λογικά εάν η σύνδεσή σου κυμαίνεται εκεί γύρω στα 2mbps τότε πραγματικά δεν υπάρχει κάτι κακό, απλά είναι αργή για δύο υπολογιστές και για να κατεβάζεις και από torrent.
peeperman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Έτσι όπως το ακούω μου θυμίζεις τη δική μου κατάσταση όταν είχα internet σύνδεση 2mbps. Όλα αυτά εξαφανίστηκαν με την vdsl ή πολύ περισσότερο με αυτή που δείχνει το παρακάτω εικονιδίο. Οπότε λογικά εάν η σύνδεσή σου κυμαίνεται εκεί γύρω στα 2mbps τότε πραγματικά δεν υπάρχει κάτι κακό, απλά είναι αργή για δύο υπολογιστές και για να κατεβάζεις και από torrent. Καμπινάτος;
GoraZ24 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 24mbps υποτίθεται ότι είναι η σύνδεση αλλά συνήθως πιάνω γύρω στα 12.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα