Runner25 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 σημερα εκανα μια αναβαθμιση αλλαξα καρτα μνημες και δισκο στην αρχη δεν ανοιγε το pc και αναψε μολις εβαλα τις παλιες μου μνημες. τι να κανω να δοκιμασω bios update? οι μνημες ειναι gskill ddr3 2100
blitzNikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 H P5Q3 είναι μια αρκετά παλαιά μητρική (P45-lga775) και έχει αρκετά θέματα ασυμβατότητας με νεότερες ddr3 μνήμες. Δεν πάει πάνω από 1600mhz και δυσφορεί με μνήμες που δεν λειτουργούν default στα 1,5volt. Επίσης, από ότι ξέρω, υπάρχει θέμα συμβατότητας του chipset P45 και γενικότερα του socket 775, με τις νεότερες σειρές μνημών που έχουν όλα τα τσιπάκια από τη μία πλευρά (single sided-SS)
Runner25 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 H P5Q3 είναι μια αρκετά παλαιά μητρική (P45-lga775) και έχει αρκετά θέματα ασυμβατότητας με νεότερες ddr3 μνήμες. Δεν πάει πάνω από 1600mhz και δυσφορεί με μνήμες που δεν λειτουργούν default στα 1,5volt. Επίσης, από ότι ξέρω, υπάρχει θέμα συμβατότητας του chipset P45 και γενικότερα του socket 775, με τις νεότερες σειρές μνημών που έχουν όλα τα τσιπάκια από τη μία πλευρά (single sided-SS) ναι ειναι παλια αλλα καλη ηταν απο τις πρωτες σοκετ 775 με ddr3 μνημες μαλιστα εδινε μαζι με τη μητρικη 2 ντιμακια δωρο. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δε κανει τιποτα με τις μνημες επανω τωρα ετοιμαζομαι για bios update ελπιζω να εχω καλα αποτελεσματα παντως αξιζει να προσπαθησω
@ngelos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Είχα την ίδια μητρική μέχρι πριν δύο βδομάδες. Δεν θα παίξει με τίποτα αν οι μνήμες που βάζεις είναι single sided. Αν τις αγόρασες τώρα απλά τις πας πίσω και παίρνεις άλλες.Δουλεύουν τέλεια αυτές : http://www.skroutz.gr/s/2665617/Crucial-Ballistix-Sport-4GB-DDR3-1600MHz-BLS4G3D1609DS1S00CEU.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα