Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Samsung είναι αναμφισβήτητα η κορυφαία εταιρία στις flash μνήμες. Τουλάχιστον δυο χρόνια μπροστά απο τον ανταγωνισμό.

Δημοσ.

Πνιγμένη η Samsung; Εδώ και αν γελάμε... Ξέρεις ασχολείται με μερικά πραγματάκια πέρα απο τα κινητά. Να ένα... πολύ μικρό και ασήμαντο παράδειγμα της πνιγμένης εταιρίας.

http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Heavy_Industries

Ο πνιγμένος απο τα μαλλιά πιάνεται. Η σαμσουνγκ προσπαθεί να βγάλει τα σπασμένα των κινητών της παρουσιάζοντας νέους σκληρούς δίσκους.

• Like 1
Δημοσ.

Σορι ρε guys αλλα επειδη δεν εχω εμπειρια απο τον 840 evo και λογω αυτων που εχω διαβασει σκεφτομουν καποια στιγμη να παρω εναν evo ή εναν pro, μια απορια... Πως γινεται σε ολοκληρο amazon ο evo να εχει 4,595 αξιολογησεις 5 αστεριων (και μολις 121 με 1 αστερι), να γραφουν ολοι τα καλυτερα και σε αλλα sites και εδω περα ολοι μονο να τον κραζετε....? χαχα χανω κατι..? αμα ειναι πειτε μου πριν κανω την κινηση να τον αγορασω... :P :P

Δημοσ.

Κανείς δεν τον κράζει παραμένει ένας εξαιρετικός ssd απλά έβγαλε ένα bug το οποίο ευτυχώς διορθώθηκε από την Samsung.

Απλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιες (SanDisk, Crucial) για να ξεφύγουμε λίγο από την Evo μανια που επικρατούσε στο φόρουμ,μια ματιά να ρίξεις πόσες σελίδες έχει πιάσει το τοπικ για το bugfix του 840evo.

Δημοσ.

Σε κάθε κατηγορία που καταπιάνεται; Εδώ γελάμε.Έχε εσύ τη γνώμη σου κι άσε με εμένα να έχω τη δική μου.

Μπορεις να εχεις ΟΠΟΙΑ γνωμη θες, τα facts ομως ειναι facts και δεν μπορουν να αλλαξουν για να ταιριαξουν με την αποψη σου. Συνηθως σε οτι καταπιανεται ναι, ειναι πρωτη, ειτε τεχνολογικα ειτε σε πωλησεις ειτε και στα 2. Κινητα / οθονες / μνημες / ssd / τηλεορασεις.

Σορι ρε guys αλλα επειδη δεν εχω εμπειρια απο τον 840 evo και λογω αυτων που εχω διαβασει σκεφτομουν καποια στιγμη να παρω εναν evo ή εναν pro, μια απορια... Πως γινεται σε ολοκληρο amazon ο evo να εχει 4,595 αξιολογησεις 5 αστεριων (και μολις 121 με 1 αστερι), να γραφουν ολοι τα καλυτερα και σε αλλα sites και εδω περα ολοι μονο να τον κραζετε....? χαχα χανω κατι..? αμα ειναι πειτε μου πριν κανω την κινηση να τον αγορασω... :P :P

Απλα εχει πολλα apple fanboys εδω μεσα που μισουν τη sammy επειδη ξεβρακωνει σε πωλησεις την Apple, thats αλλα. Για ssd πας ειτε σε Intel ειτε σε samsung, οποτε ψωνισε αφοβα.

Δημοσ.

Απλα εχει πολλα apple fanboys εδω μεσα που μισουν τη sammy επειδη ξεβρακωνει σε πωλησεις την Apple, thats αλλα. Για ssd πας ειτε σε Intel ειτε σε samsung, οποτε ψωνισε αφοβα.

Τι ιδιαίτερο έχουν οι ssd της intel ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...