Προς το περιεχόμενο

Windows 8.1 clean install versus upgrade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους στο φορουμ!!! Εχω ενα φορητο που εχει Windows 8 και μου δινει επιλογη αναβαθμισης σε 8.1 Μπορω αντι να κανω την αναβαθμιση απο μεσα απο τα Windows να κανω φορματ και να κανω εγκατασταση απο ενα DVD η USB στικακι? Ολο αυτο, αναγνωριζοντας κανονικα το γνησιο κλειδι των Windows...ασυζητητι...

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα, χθες πέρασα τα Windows 8.1 με κλειδί από τα 8.

Εγκαθιστώ τα 8.1 και βάζω το κλειδί από τα 8.

Μου λέει πως το κλειδί δεν ισχύει.

Κάνω τηλεφωνική ενεργοποίηση. Δεν δουλεύει. Με συνδέει με υπάλληλο και του λέω πως τα 8.1 τα πέρασα από το store, όπως ακριβώς λέει η Microsoft να κάνουν οι χρήστες 8. Μου ζήτησε το κλειδί από τα 8 και με καθοδήγησε, μετά από 12 λεπτά τα Windows ήταν ενεργοποιημένα.

Καλή τύχη και καλές γιορτές!!!

Δημοσ.

led zeppelin σε ευχαριστω για την  απαντηση. εγω θελω να κανω καθαρη εγκατασταση ομως και οχι μεσα απο τα windows 8. εαν χρειαστει να κανεις recovery απο το partition που ειχε μεσα ο κατασκευαστης θα διαπιστωσεις οτι δεν μπορεις, γιατι θα εχει κλειδωσει. γι'αυτο το λογο θελω να κανω εγκατασταση απο ενα δικο μου ISO windows 8.1 x64 και να περαστουν οι OEM πληροφοριες απο τα 8.

μου εχει συμβει στο παρελθον και δεν θελω να το ξαναπαθω....

Δημοσ.

Aν έχεις Win8, δεν μπορείς να κάνεις clean install 8.1! Δεν θα δουελψει το key.

Updating is the only way...

Πλέον ΔΕΝ ισχύει αυτό...μπορείς να κάνεις μια χαρα clean install με DVD η USB Windows 8.1 ΚΑΙ με κλειδί του Windows 8. Πρέπει να κατεβάσεις εκ νέου την κατάλληλη εκδοση του 8.1 (αναλητικές οδηγίες στο συνδεσμο παρακάτω) και δεχεται κανονικότατα και κλειδιά του 8.0. Αν είχες αγοράσει και το media center, βάζεις το κλειδί μετα την εγκατάσταση και δουλευει και αυτο. Προσοχή ομως για την εγκατάσταση του 8.1 πρέπει να βάλεις το κλειδί του 8.0 και οχι το καινουργιο που σου εδωσε εαν και εφόσον εκανες αναβάθμιση σε Windows 8 with Media Center.

Τοιο εχω δοκιμάσει σε 2 pc και λειτουργεί μια χαρα.

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media

πηγη : http://www.neowin.net/news/how-to-create-windows-81-install-media-if-you-lost-your-install-disk

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειτα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με τη Microsoft Hellas επιβεβαιωνω αυτο που ειπε ο cycomiko. Στην συγκεκριμενη περιπτωση οπου εγω θελω να αλλαξω δισκο απο HDD σε SSD μπορω να κανω καθαρη εγκατασταση των Windows 8.1 στην ΙΔΙΑ ακριβως εκδοση που εχει εγκατεστημενα ο φορητος. Το κλειδι θα περαστει κατευθειαν απο το BIOS του φορητου. Αν προκυψει καποιο προβλημα με την ενεργοποιηση των Windows τοτε με ενα τηλεφωνο στη Microsoft Hellas μπορει να λυθει επιτοπου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...