corsair04 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το smartphone έχουν προστεθεί ορισμένες φωτογραφίες από το κινητό μου στο google plus και ενώ τις βλέπω στο smartphone δεν μπορώ ούτε να τις διαγράψω ούτε να τις ανοίξω
neverme Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δεν κατάλαβα...Πως γίνεται να τι βλέπεις στο κινητό αλλά να μην μπορείς να τις ανοιξεις? Δοκίμασες να τις σβήσεις από το Google Plus στον υπολογιστή?
corsair04 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 εάν τις σβήσω από τον google plus δεν θα υπάρχουν ούτε στο κινητο
Zapee995 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Πηγαινε στις ρυθμισεις λογαριασμων και σε αυτον της google απενεργοποιησε το συγχρονισμο gallery (ή καπως ετσι). Μετα δε θα τις ανεβαζει στο plus.
corsair04 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 το θέμα είναι πως αυτό που λες το έχω κάνει αλλά δεν μου τις ανοίγει πλέον στο κινητό μονό στο plus ενώ της κάνει κανονικά προεπισκόπηση μόλις πατάω να ανοίξει image not found
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα