Sebu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Παρέλαβα και εγώ χθες Δεν έχω ανοίξει την κάρτα ακόμα. Αν δεν βαριέμαι όταν την ανοίξω μπορεί να ρίξω ένα τεστάκι αν και έχω μόνο usb 2.0 και δεν ξέρω τι "απώλειες" σε επιδόσεις μπορεί να έχει λόγω του εξωτερικού card reader.
geioannou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 παρελαβα και εγω. θυμηστε μου, θελει να την formarω την καρτα ?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 παρελαβα και εγω. θυμηστε μου, θελει να την formarω την καρτα ?Εγώ χωρίς φορματ δεν αντιμετωπίσα κάποιο θέμα
history Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγώ που δεν έχω παραλάβει ακόμη να ανησυχώ...;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγώ που δεν έχω παραλάβει ακόμη να ανησυχώ...;Είσαι επαρχία?
history Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Είσαι επαρχία? Κέντρο Αθήνας...βέβαια ίσως είναι θέμα του ταχυδρόμου μας...συνήθως περνά καθημερινά, αλλά δεν έχει περάσει τις δύο τελευταίες ημέρες...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Κέντρο Αθήνας...βέβαια ίσως είναι θέμα του ταχυδρόμου μας...συνήθως περνά καθημερινά, αλλά δεν έχει περάσει τις δύο τελευταίες ημέρες... Τοτε ναι κανε λιγο υπομονη ακομα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα