diplo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Από Ελβετία για Ελλάδα ένα μήνα.... ρε δε πάμε καλά...
TheAccountant Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Παίδες μας παιδ...ευσε, αλλά παρέλαβα και γω . 2 ααστεράκια. Με ποιο πρόγραμμα μετράμε επιδόσεις της κάρτας ? υπερβολη... Τους εβαλα overall 4, στα ταχυδρομικα τους εριξα ενα 3 γιατι καθυστερησε παραπανω απο οσο θα πρεπε.
aristarhos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Τελικά το memoty.de από που στέλνει. Η διεύθυνση του αποστολέα είναι Ελβετία ή Κίνα; Για να ξέρουμε για μελλοντικές παραγγελίες. Μήπως άργησε λόγω εορτών;
newtech Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Τελικά το memoty.de από που στέλνει. Η διεύθυνση του αποστολέα είναι Ελβετία ή Κίνα; Για να ξέρουμε για μελλοντικές παραγγελίες. Μήπως άργησε λόγω εορτών; EΕ οχι κινα!
mary Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Τελικά το memoty.de από που στέλνει. Η διεύθυνση του αποστολέα είναι Ελβετία ή Κίνα; Για να ξέρουμε για μελλοντικές παραγγελίες. Μήπως άργησε λόγω εορτών; Το βάζω σε σπόιλερ γιατι νομιζω ειναι μεγαλη η εικονα. Αυτα εγραφε πανω μονο.
geioannou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 μηπως έρχεται πραγματικα απο Ευρωπη αλλα το προιον ηταν presale !!
aristarhos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Το βάζω σε σπόιλερ γιατι νομιζω ειναι μεγαλη η εικονα. Αυτα εγραφε πανω μονο. IMG_20150106_005622.jpg Αυτό το PO BOX είναι στο Schiedam που βρίσκεται στο Ρότερνταμ Ολλανδίας. Υποψιάζομαι αποστολή από Ελβετία σε Ολλανδία με NL Post και έπειτα ταχυδρόμηση σε Ευρώπη. Ή στη χειρότερη περίπτωση, αποστολή από Κίνα σε Ολλανδία με NL Post, μια τακτική που εφαρμόζουν τελευταία οι Κινέζοι. Το NL Post πάντα αργεί πολύ.
Sebu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Η φωτογραφία λέει "Post NL / Pays - Bas" που σημαίνει Ολλανδία/Κάτω Χώρες. Άρα το πακέτο έρχεται από Ευρώπη Το θέμα είναι μήπως η μεταφορική δεν τα στέλνει αεροπορικώς (για θέμα κόστους), αλλά οδικώς. Που σημαίνει σαφώς ότι θα κάνει παραπάνω μέρες. Εμένα πάντως μου απάντησαν ότι πρέπει να περιμένω 21 εργάσιμες ημέρες πριν τους ξαναενοχλήσω για να ψάξουν να δουν τι έχει συμβεί. Και αν και παρήγγειλα από το *.de η επικοινωνία όλη (emails τα πάντα) γίνεται με το *.co.uk και Άγγλους (είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από το mymemory οπότε δεν ξέρω αν δουλεύει όντως έτσι και το *.de είναι απλά "βιτρίνα" για πωλήσεις σε ευρώ). 1
evankouros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Παρήγγειλα απ' το "*.de" άλλη κάρτα (αυτή) κι όχι του θέματος στις 11/12. Στις 26/12 τους έστειλα μήνυμα ότι έχω απογοητευτεί γιατί ήλπιζα να παραλάβω πριν τα Χριστούγεννα αλλά δεν παρέλαβα. I purchased this item on 11 Dec 2014.I don’t have a tracking number and the item has not arrived yet.You can imagine how frustrated, I am, since I was hopping to have this memory card before Christmas… Στις 28/12 μου απάντησαν το κλασσικό να κάνω υπομονή λίγες μέρες ακόμη. Thank you for your mail, we can confirm your order was dispatched on 11.12.2014 We would normally envisage International delivery within 7-10 working days, however this may be slightly delayed in the post. We would be grateful if you would be kind enough to allow a little longer for receipt as we are sure that it will be with you shortly. Our most sincere apologies are offered for any inconvenience this issue may be causing. Kind Regards Χθες (5/1) τους ξαναέστειλα απαντητικό μήνυμα, όπου τους ρωτούσα πόσο να περιμένω κι έλεγα ότι έκανα μεγάλη υπομονή, αλλά η κάρτα ακόμη δεν έφτασε. How long should I wait?!I think I' ve had a lot of patience so far, but the memory card has not arrived yet... Happy new year to you! Μου απάντησαν σήμερα (6/1) απολογούμενοι & γράφοντας ότι αν δεν παραλάβω μέχρις τις 8/1 θα επιλυθεί το πρόβλημα με νέα αποστολή της κάρτας (αν την έχουν) ή με refund. Thank you for your email. We are sorry to hear that you still have not received your order. Would you be kind enough to confirm your delivery address on 08.01.2015 if still not received,, we will then resolve this issue as a priority. ( Issue a replacement if still in stock , or a refund) Please accept our sincere apologies for any inconvenience caused. Ίδωμεν... κοντός ψαλμός αλληλούια...
Sebu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ωραιοι εγω παρήγγειλα την κάρτα του θέματος στις 9/12, αποστολή 10/12 και μου λένε να περιμένω μέχρι 12/1 και να τους ξαναενοχλήσω μετά. Εσύ με παραγγελία 11/12 σου λένε να περιμένεις μέχρι 8/1 προκειμένου να σου ξαναστείλουν ή κάνουν refund. Ότι θέλουν κάνουν
evankouros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ωραιοι εγω παρήγγειλα την κάρτα του θέματος στις 9/12, αποστολή 10/12 και μου λένε να περιμένω μέχρι 12/1 και να τους ξαναενοχλήσω μετά. Εσύ με παραγγελία 11/12 σου λένε να περιμένεις μέχρι 8/1 προκειμένου να σου ξαναστείλουν ή κάνουν refund. Ότι θέλουν κάνουν Ναι, αλλά σκέψου ότι εγώ παραπονέθηκα ήδη 2 φορές.
mindtrapper Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Εγώ την περιμένω ακόμα... Παίζει κάποιος που παρέλαβε να κάνει ένα καλό bench, να δούμε ταχύτητες σε μεγάλα/μικρά αρχεία κτλ;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Παρέλαβα και 'γω. Επιτέλους Pic: θα κανα και write test αλλα ηθελε να σβηστουν τα περιεχομενα της καρτουλας και ηδη εχω περασει αρκετη μουσικη
mikelos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σημερα παρέλαβα και εγω μετα απο ενα μήνα σχεδόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα