alldaynews Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 1 αστεράκι και από μένα.Ας τις κόψουν τις αποστολές.Υπάρχει και η Κίνα
geioannou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 1 αστεράκι και από μένα.Ας τις κόψουν τις αποστολές.Υπάρχει και η Κίνα χε χε, μα απο την Κινα πηραμε...
mindtrapper Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Κάτι μου λέει ότι τα φόρτωσαν σε καμιά νταλίκα...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Κάτι μου λέει ότι τα φόρτωσαν σε καμιά νταλίκα... αυτην τη νταλικα 1
TheAccountant Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αν μεχρι Παρασκευη δεν παραλάβω, ανοιγω dispute στο Paypal. Νταξει δλδ, και απο Κινα να ερχόταν μεχρι την Παρασκευή θα πρεπει να εχει φτάσει.
geioannou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 εμενα παντως μου ηρθε ειδοποιητηριο απο ΕΛΤΑ και θα παραλαβω κατι την Δευτερα. Αλλα απο την περιεργεια μου για το τι ειναι εψαξα μεσω του site των ΕΛΤΑ και του Αρ. καταθεσης και ειδα οτι ειναι ενα δεμα απο Τριπολη !!!! οποτε η καμια μ@Λ@κΙ@ απο μεριας του συστηματος ειναι (μιας και δεν περιμενω κατι αλλο) η κανα απο εκεινα τα ομορφα χαρτια του στρατου που σου αλλαζουν φύλλα πορειας. αν και εχουν περασει αρκετα χρονια απο τοτε..... ελπιζω να ειναι η καρτουλα παντως....
christakos07 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά να τους την στείλω πίσω ακόμα κ αν έρθει. Όχι και ένας μήνα για μια καρτούλα από δήθεν αγγλία(Κίνα και δεν είμαι καλά)
TheAccountant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 και απο εδώ Θεσσαλονίκη μεριά, παραλαβή! Ανασταση... για να δούμε τώρα αν παίζει κιόλας upd: παίζει... 29,5GB βλεπει με fat32. Ταχύτητα μεταφορας (εγγραφής στην mSD) σε μεγάλα αρχεία 16,5mb/s βλέπω... νομίζω είναι συμπαθητικά. Νομίζω... δεν ξέρω στα σίγουρα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 ... Νταξει δλδ, και απο Κινα να ερχόταν μεχρι την Παρασκευή θα πρεπει να εχει φτάσει. Εχεις πολύ καιρο να παραγγειλεις από ebay/κινα ή εχεις μεσον στις διαδικασιες! 2 μηνες είναι από το καλοκαιρι ο μεσος ορος αναμονης των παραλαβων μου από ebay, ενώ ηταν 20 μερες. Εχω αρχισει εδώ και 2-3 μηνες να σκέφτομαι μηπως είναι ανεπισημο μετρο της Ελληνικης κυβερνησης για μειωση εισαγωγων/αγορων από το εξωτερικο και σε λιγο αποκλεισμου της Ελλαδας λογω refunds κλπ. Εκτος αν συμβαινει και σε άλλες χωρες... 2
mary Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ελα παιδιά, παρελαβα και γω!!! 2 μερες πριν τους ξαναστειλω μνμ και μου την κανουν delayed/missing order.
power_1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παίδες μας παιδ...ευσε, αλλά παρέλαβα και γω . 2 ααστεράκια. Με ποιο πρόγραμμα μετράμε επιδόσεις της κάρτας ?
Galaxy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Και εδώ παραλαβή επίσης , καιρος για δοκιμή !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα