Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ][microSD] 32GB Class10 Integral @mymemory.co.uk - £7.99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1 αστεράκι και από μένα.Ας τις κόψουν τις αποστολές.Υπάρχει και η Κίνα

χε χε, μα απο την Κινα πηραμε... :-)

Δημοσ.

Αν μεχρι Παρασκευη δεν παραλάβω, ανοιγω dispute στο Paypal. Νταξει δλδ, και απο Κινα να ερχόταν μεχρι την Παρασκευή θα πρεπει να εχει φτάσει.

Δημοσ.

εμενα παντως μου ηρθε ειδοποιητηριο απο ΕΛΤΑ και θα παραλαβω κατι την Δευτερα. Αλλα απο την περιεργεια μου για το τι ειναι εψαξα μεσω του site των ΕΛΤΑ και του Αρ. καταθεσης και ειδα οτι ειναι ενα δεμα απο Τριπολη !!!!

οποτε η καμια μ@Λ@κΙ@ απο μεριας του συστηματος ειναι (μιας και δεν περιμενω κατι αλλο) η κανα απο εκεινα τα ομορφα χαρτια του στρατου που σου αλλαζουν φύλλα πορειας. αν και εχουν περασει αρκετα χρονια απο τοτε.....

ελπιζω να ειναι η καρτουλα παντως....

Δημοσ.

Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά να τους την στείλω πίσω ακόμα κ αν έρθει.

Όχι και ένας μήνα για μια καρτούλα από δήθεν αγγλία(Κίνα και δεν είμαι καλά)

Δημοσ.

και απο εδώ Θεσσαλονίκη μεριά, παραλαβή! Ανασταση... για να δούμε τώρα αν παίζει κιόλας  :ph34r:

upd: παίζει... 29,5GB βλεπει με fat32. Ταχύτητα μεταφορας (εγγραφής στην mSD) σε μεγάλα αρχεία 16,5mb/s βλέπω... νομίζω είναι συμπαθητικά. Νομίζω... δεν ξέρω στα σίγουρα.

• Moderators
Δημοσ.

... Νταξει δλδ, και απο Κινα να ερχόταν μεχρι την Παρασκευή θα πρεπει να εχει φτάσει.

Εχεις πολύ καιρο να παραγγειλεις από ebay/κινα ή εχεις μεσον στις διαδικασιες! :)

2 μηνες είναι από το καλοκαιρι ο μεσος ορος αναμονης των παραλαβων μου από ebay, ενώ ηταν 20 μερες. Εχω αρχισει εδώ και 2-3 μηνες να σκέφτομαι μηπως είναι ανεπισημο μετρο της Ελληνικης κυβερνησης για μειωση εισαγωγων/αγορων από το εξωτερικο και σε λιγο αποκλεισμου της Ελλαδας λογω refunds κλπ. Εκτος αν συμβαινει και σε άλλες χωρες...

• Like 2
Δημοσ.

Ελα παιδιά, παρελαβα και γω!!! :-D 

2 μερες πριν τους ξαναστειλω μνμ και μου την κανουν delayed/missing order.

Δημοσ.

Παίδες μας παιδ...ευσε, αλλά παρέλαβα και γω . :o  2 ααστεράκια.

Με ποιο πρόγραμμα μετράμε επιδόσεις της κάρτας ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...