Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ][microSD] 32GB Class10 Integral @mymemory.co.uk - £7.99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είχα παραγγείλει φλασάκι sandisk και μας είχαν έρθει κανένα μήνα μετά σε όλους.. Δείτε και το αντίστοιχο θέμα.

Δημοσ.

:shock:  οκ, δε παιζει να ερχονται απο Αγγλια ή Γερμανια. Απο Κινα τις στελνουν τοτε.

Δημοσ.

εγω που βρεθηκα ταχυδρομειο εχτες για καποια αλλη δουυλεια που ειχα δεν υπαρχε τιποτα

Δημοσ.

Λοιπον, επειδη κατι δε παει καλά και αποκλειεται να τα στελνουν απο αγγλια ή γερμανια, έστειλε μνμ ως delayed/missing order και μου απανταει:

Thank you for your mail.

We are sorry that this order has still not been received, unfortunately we have to allow 28 days from the date of dispatch to elapse before we can declare an order as missing.

Please confirm non-receipt on 7.1.2015  along with your delivery details and we can then resolve the matter for you.

Please accept our sincere apologies once again.

Kind Regards
Eleanor

Μλκς δλδ. Να δειτε που 6/1 θα ερθει. Παντως πολυ με χαλασε αυτο. Αν ειναι παραγγελνω και απο Κινα άλλη φορα αντι απο αυτους.
Δημοσ.

Voice your opinion! Review MyMemory now.

Μου ηρθε πριν λίγο το μυνημα για αξιολόγηση........2 αστερια μεχρι να ερθει!!!!! Απο οτι είδα έχουν και άλλα μονά αστέρια απο Ελλάδα

κάντε όλοι μπας και καταλάβουν τίποτα. :(

Δημοσ.

Έχουν τσιμπήσει και από εμένα ενα αστεράκι.αλλά το θέμα είναι να κάνετε όλοι μια κακή αξιολόγηση μήπως καταλάβουν την βλακεία τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...