Donalhioy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 αυτο εδω φιλε ειναι πολυ παλια ιστορια.. http://www.insomnia.gr/topic/437239-%CE%B5%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-800mhz-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-4g-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85/ συντομα η συχνοτητα των 800 θα ειναι η μοναδικη......και να παρω συσκευη που δεν την εχει??? ειναι κακιστο deal...
Vertzil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο topic μπαίνω στο θέμα αμέσως εδώ....φίλος μου έδωσε ένα Lenovo S650 dual sim,άψογο λειτουργικά,το menu στα Ελληνικά-εφαρμογές τα πάντα greek-όλα ωραία και καλά μέχρι πρότινος και κάποια στιγμή έτσι στα ξαφνικά γέμισε κινέζικα,όλες οι εφαρμογές η σχεδόν όλες ''χάθηκαν'' και όσες παρέμειναν είναι ανάμικτες με κινέζικα !!!!Το play store δεν ανοίγει και έτσι δεν μπορώ να κατεβάσω τις εφαρμογές που θέλω-facebook,messenger, δεν ανοίγει το email μου και γενικά συμπεριφέρεται ''κινέζικα''....κάνει και δέχεται κλήσεις-μηνύματα αλλά μέχρι εκεί.... το πήγα στο μαγαζί που αγοράστηκε με σκοπό να του κάνουν αναβάθμιση-επί πληρωμή φυσικά- για να επανέλθει όπως ήταν προηγουμένως και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το αναβαθμίσουν.... πήρα στα κεντρικά στη Lenovo και μου είπαν ότι αυτό το μοντέλο δεν το εισήγαγαν ποτέ στην Ελλάδα-με βάση το Imei της συσκευής-οπότε κι εδώ ''ήττα''....Τι γίνεται τώρα ,εκτός φυσικά της περιπτώσεως καινούριου !!! Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι αντίστοιχο και μπορεί να βοηθήσει ???
Comic maniak Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, Vertzil είπε Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο topic μπαίνω στο θέμα αμέσως εδώ....φίλος μου έδωσε ένα Lenovo S650 dual sim,άψογο λειτουργικά,το menu στα Ελληνικά-εφαρμογές τα πάντα greek-όλα ωραία και καλά μέχρι πρότινος και κάποια στιγμή έτσι στα ξαφνικά γέμισε κινέζικα,όλες οι εφαρμογές η σχεδόν όλες ''χάθηκαν'' και όσες παρέμειναν είναι ανάμικτες με κινέζικα !!!!Το play store δεν ανοίγει και έτσι δεν μπορώ να κατεβάσω τις εφαρμογές που θέλω-facebook,messenger, δεν ανοίγει το email μου και γενικά συμπεριφέρεται ''κινέζικα''....κάνει και δέχεται κλήσεις-μηνύματα αλλά μέχρι εκεί.... το πήγα στο μαγαζί που αγοράστηκε με σκοπό να του κάνουν αναβάθμιση-επί πληρωμή φυσικά- για να επανέλθει όπως ήταν προηγουμένως και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το αναβαθμίσουν.... πήρα στα κεντρικά στη Lenovo και μου είπαν ότι αυτό το μοντέλο δεν το εισήγαγαν ποτέ στην Ελλάδα-με βάση το Imei της συσκευής-οπότε κι εδώ ''ήττα''....Τι γίνεται τώρα ,εκτός φυσικά της περιπτώσεως καινούριου !!! Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι αντίστοιχο και μπορεί να βοηθήσει ??? Αυτη η αναβαθμιση επι πληρωμη ειναι μουφα να ξερεις. Το κανουν για οσους δεν μπορουν μονοι τους. Ουσιαστικα κλεβουν. Πατα το home button(αν εχει), to volume down και το Power button και προσπαθησε να κανεις format.
Vertzil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Home button εννοείς πιο κουμπί ??? Όσο για την αναβάθμιση εγώ την ζήτησα σαν το πιο λογικό !!! Να υποθέσω ότι θα πρέπει να βγάλω τις Sim και τη Sd από μέσα όταν θα κάνω format ???
chios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Σε αυτό το κινητό θα βάλεις Facebook - messenger;; ότι πιο βαρύ υπάρχει για κινητό και περιμένεις με 1gb Ram να κάνεις δουλειά; Δεν αξίζει να ασχοληθείς Αν θέλεις να παίξεις Βάλε του μια άλλη ρομ. https://www.needrom.com/category/lenovo/serial-s/s650/#
adi32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Vertzil είπε Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο topic μπαίνω στο θέμα αμέσως εδώ....φίλος μου έδωσε ένα Lenovo S650 dual sim,άψογο λειτουργικά,το menu στα Ελληνικά-εφαρμογές τα πάντα greek-όλα ωραία και καλά μέχρι πρότινος και κάποια στιγμή έτσι στα ξαφνικά γέμισε κινέζικα,όλες οι εφαρμογές η σχεδόν όλες ''χάθηκαν'' και όσες παρέμειναν είναι ανάμικτες με κινέζικα !!!!Το play store δεν ανοίγει και έτσι δεν μπορώ να κατεβάσω τις εφαρμογές που θέλω-facebook,messenger, δεν ανοίγει το email μου και γενικά συμπεριφέρεται ''κινέζικα''....κάνει και δέχεται κλήσεις-μηνύματα αλλά μέχρι εκεί.... το πήγα στο μαγαζί που αγοράστηκε με σκοπό να του κάνουν αναβάθμιση-επί πληρωμή φυσικά- για να επανέλθει όπως ήταν προηγουμένως και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το αναβαθμίσουν.... πήρα στα κεντρικά στη Lenovo και μου είπαν ότι αυτό το μοντέλο δεν το εισήγαγαν ποτέ στην Ελλάδα-με βάση το Imei της συσκευής-οπότε κι εδώ ''ήττα''....Τι γίνεται τώρα ,εκτός φυσικά της περιπτώσεως καινούριου !!! Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι αντίστοιχο και μπορεί να βοηθήσει ??? Ξαναπερνα τη rom. Μέσω pc με το καλώδιο usb. Με ένα search θα τα βρεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377159
Vertzil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Επειδή το δούλεψα περίπου κανένα δίμηνο με όχι απαιτητική χρήση σε facebook & messenger το βρήκα μια χαρά για τα δικά μου δεδομένα....ούτε κολλήματα,ούτε καθυστερήσεις και η μπαταρία του αρκετά δυνατή....παιχνίδια δεν παίζω οπότε καλά είναι έτσι !!! Τώρα για το πώς θα επανέλθει όπως ήταν προηγουμένως-αν επανέλθει-για να το κάνω μόνος μου το βλέπω πάρα πολύ χλωμό μιας και σεις είστε πολύ μπροστά από την δική μου εποχή και η βοήθεια σας αν και αναλυτική και εμπεριστατωμένη εμένα μου φαίνεται σαν τα ''σουαχίλι'' και βάλε....οπότε κατά πως φαίνεται δεν την γλυτώνω την ''εικοσαρού''... ας γίνει η δουλειά μου όμως και χαλάλι τους...αν όχι,απλά δεν θα πάρουν μια !!! Μακάρι να ήταν κάποιος εδώ στο Ηράκλειο-Κρήτης και να τα εφάρμοζε στην πράξη και μετά να πίναμε καμιά ρακί με το ανάλογο μεζεδάκι ....
chios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 μακάρι να ήμουν Κρήτη και μου αρέσει και η ρακί, τώρα από τις πολλές ρακές αν θα δούλευε το τηλέφωνο είναι άλλο θέμα
Vertzil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Στις 17/10/2018 στις 10:57 ΜΜ, adi32 είπε Ξαναπερνα τη rom. Μέσω pc με το καλώδιο usb. Με ένα search θα τα βρεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377159 Γεια και χαρά φίλε μου, μετά από καιρό-το είχα χάσει μέσα στο σπίτι και το βρήκα τώρα-επανέρχομαι για το ίδιο θέμα και θέλω να σε ρωτήσω αν αυτή τη διαδικασία του ξαναπεράσματος της ιδανικότερης-καλύτερης ROM μπορείς να την κάνεις εσύ....με το αζημίωτο φυσικά γιατί εγώ αδυνατώ...το πήγα στη NORTON και στον Κωτσόβολο εδώ στο Ηράκλειο-Κρήτης αλλά σήκωσαν τα χέρια ψηλά !!! Στις 18/10/2018 στις 12:01 ΠΜ, chios είπε μακάρι να ήμουν Κρήτη και μου αρέσει και η ρακί, τώρα από τις πολλές ρακές αν θα δούλευε το τηλέφωνο είναι άλλο θέμα 6 λεπτά πριν, Vertzil είπε Γεια και χαρά φίλε μου, μετά από καιρό-το είχα χάσει μέσα στο σπίτι και το βρήκα τώρα-επανέρχομαι για το ίδιο θέμα και θέλω να σε ρωτήσω αν αυτή τη διαδικασία του ξαναπεράσματος της ιδανικότερης-καλύτερης ROM μπορείς να την κάνεις εσύ....με το αζημίωτο φυσικά γιατί εγώ αδυνατώ...το πήγα στη NORTON και στον Κωτσόβολο εδώ στο Ηράκλειο-Κρήτης αλλά σήκωσαν τα χέρια ψηλά !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα