Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη εχει τα λογοτυπα

και

ειδες τα χαρακτηρ/κά του με το cpuz και ειναι σωστα;

Αν ναι, μεγεια σου και καλοδουλευτο

Ναι εχει κανονικά τα λογότυπα!

και 2 εικονες απο cpuz

post-317104-0-92161800-1421539544_thumb.jpg

post-317104-0-15974600-1421539548_thumb.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα μπορούσε κάποιος να γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος? Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο topic? Ευχαριστώ

Δημοσ.

θα μπορούσε κάποιος να γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος? Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο topic? Ευχαριστώ

Αυτες οι σελιδες πουλανε γνησια κινητα κινεζικων εταιρειων! Μπορεις να αγορασεις αφοβα και ειναι και πολυ καλα κινητα! εγω τουλαχιστον τα προτιμω σε σχεση τιμης αποδοσις με αυτα που εχουμε εδω!! εαν αποφασισεις να αγορασεις καπιο κινητο μπορεις να τους πεις να στο κανουν οτι θες! δε νομιζω να υπαρχει προβλημα αν τους ζητησεις να βγαλουν τις κινεζικες εφαρμογες!!

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω κάποια στιγμή, πέρα από το root, να τους πω να μου αφαιρέσουν και τις κινέζικες εφαρμογές ή όχι? Το λέω αυτό γιατί είχα διαβάσει ότι αν πειράξεις αυτές τις εφαρμογές μπορεί να δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα στην συσκευή. Ισχύει κάτι τέτοιο? 

Ζητά ρουτ, αλλαγή ρομ (την οποία συνιστω να ξαναλλαξεις) και πεταγμα κινεζικων εφαρμογών. Και κανα δωράκι.

Στη δική μου περιπτωση ειχα ζητήσει από το vickmall να μην κάνουν τίποτα, ουτε καν να ανοιξουν τη συσκευασία. Το σεβάστηκαν και το κινητό ήρθε ακέραιο. 

Ναι ρε ειναι ωραίοι οι σκιστοματιδες οχι μόνο χάρες, δώρα, ελέγχους, ρουταρισματα, ρομ, φορολογικά κόλπα κλπ για θετική ψήφο σου κάθονται κιόλα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι τα Lenovo

Το εχω 1 χρονο τωρα το 650 και δεν εχει κολησει ουτε μια φορα παροτι εχω βαλει καμια 400αρια εφαρμογες και παιχνιδια 30GB

Αν δεν κανω λαθος ειναι απο τα λιγα Κινεζικα που εχουν χαμηλο SAR και το αναφερουν

• Like 1
Δημοσ.

Αυτες οι σελιδες πουλανε γνησια κινητα κινεζικων εταιρειων! Μπορεις να αγορασεις αφοβα και ειναι και πολυ καλα κινητα! εγω τουλαχιστον τα προτιμω σε σχεση τιμης αποδοσις με αυτα που εχουμε εδω!! εαν αποφασισεις να αγορασεις καπιο κινητο μπορεις να τους πεις να στο κανουν οτι θες! δε νομιζω να υπαρχει προβλημα αν τους ζητησεις να βγαλουν τις κινεζικες εφαρμογες!!

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε μου!

Ζητά ρουτ, αλλαγή ρομ (την οποία συνιστω να ξαναλλαξεις) και πεταγμα κινεζικων εφαρμογών. Και κανα δωράκι.

Ναι ρε ειναι ωραίοι οι σκιστοματιδες οχι μόνο χάρες, δώρα, ελέγχους, ρουταρισματα, ρομ, φορολογικά κόλπα κλπ για θετική ψήφο σου κάθονται κιόλα.

Σ'ευχαριστώ πολύ! Να σαι καλά!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γειά σας.Ενδιαφέρομαι για ένα smartphone 5,5 και είμαι μάλλον αποφασισμένος για το   XIAOMI Redmi Note 4G FDD LTE Smartphone Hongmi Note Snapdragon 400 1.6GHz 2GB 8GB 5.5 Inch HD IPS 13.0MP,θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο άλλο που να προσφέρει τόσα σε αυτή την τιμή (150 ευρω).Επίσης θα ήθελα να με καθοδηγήσετε απο ποιό κινέζικο site να το πάρω.Τι γίνεται με κάποια site που λένε ότι το στέλνουν απο Ευρώπη? Είναι όντως έτσι? γλυτώνεις χρόνο και αποφευγεις το άγχος του τελωνείου? και αν ναι,είναι αυτό χωρίς εξτρα χρέωση?

Ευχαριστω .

Δημοσ.

Γειά σας.Ενδιαφέρομαι για ένα smartphone 5,5 και είμαι μάλλον αποφασισμένος για το   XIAOMI Redmi Note 4G FDD LTE Smartphone Hongmi Note Snapdragon 400 1.6GHz 2GB 8GB 5.5 Inch HD IPS 13.0MP,θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο άλλο που να προσφέρει τόσα σε αυτή την τιμή (150 ευρω).Επίσης θα ήθελα να με καθοδηγήσετε απο ποιό κινέζικο site να το πάρω.Τι γίνεται με κάποια site που λένε ότι το στέλνουν απο Ευρώπη? Είναι όντως έτσι? γλυτώνεις χρόνο και αποφευγεις το άγχος του τελωνείου? και αν ναι,είναι αυτό χωρίς εξτρα χρέωση?

Ευχαριστω .

Το κινητό αυτό είναι πολύ καλό. Το έχω σαν δεύτερο κινητό και το πήρα γιατί και το πρώτο μου είναι από την ίδια αξιόπιστη εταιρεία, την Xiaomi. Στα χαρακτηριστικά που έχει και στην τιμή που είναι, μόνο ένα μοντέλο της Lenovo το ανταγωνίζεται, το LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806 MT6592+6590 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 147€

♦  5 inch IPS HD Screen, 1280*720 pixel display
♦  MT6592+MT6590 1.7GHz Octa core
♦  2 GB RAM + 16 GB ROM
♦  13MP Rear Camera + 5MP Front Camera
♦  Support 4G network: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz , FDD-LTE 1800/2100 MHz
♦  Android 4.4 System

Η κύρια διαφορά τους είναι ο επεξεργαστής. Την καλύτερη τιμή από αξιόπιστο μαγαζί βλέπω την έχω το reportspam, που τουλάχιστον εγώ από εκεί κάνω τις αγορές μου. Μάλιστα έχουν και κουπόνι βλέπω στο kimovil για -5$ ( Reg05CIC1 ) για αγορές άνω των 80$. Υπάρχον μαγαζιά που το στέλνουν από την ευρωπαϊκή τους αποθήκη, αλλά υπόψιν η τιμή τους θα είναι πιο υψηλή από αυτή από Κίνα, αλλά γλυτώνεις σίγουρα το τελωνείο. Α, το κινητό που θέλεις, το πουλάει και η Wind για 240€
Δημοσ.

Eυχαριστώ πολύ.Ισως αξίζει τον κόπο να το πάρει κανείς απο εδω σε τέτοια τιμη ΄ωστε να αποφύγει 35 ημέρες αναμονή και τον κλινδυνο να είναι μαιμού η να μην έχει εγγύηση.Μήπως ξέρεις τι SAR έχει?

Δημοσ.

Eυχαριστώ πολύ.Ισως αξίζει τον κόπο να το πάρει κανείς απο εδω σε τέτοια τιμη ΄ωστε να αποφύγει 35 ημέρες αναμονή και τον κλινδυνο να είναι μαιμού η να μην έχει εγγύηση.Μήπως ξέρεις τι SAR έχει?

Είναι +80€ σε σχέση με την Κίνα. Sar δεν ξέρω, ούτε στην Wind ξέρουν. Πάντως εάν το πάρεις από εδώ, πες μου να σε ρωτήσω κάποια πράγματα

Δημοσ.

Μόλις είδα στο site WIND ότι δεν γίνεται HOT SPOT και αυτό είναι κακό οπότε μάλλον ψάχνω για άλλο,

το SAR το βρήκα είναι 0,48 

Δημοσ.

το umi zero λεει τιποτα?

τα πιο προβληματικα κινητα που εχουν βγει ποτε....

Το κινητό αυτό είναι πολύ καλό. Το έχω σαν δεύτερο κινητό και το πήρα γιατί και το πρώτο μου είναι από την ίδια αξιόπιστη εταιρεία, την Xiaomi. Στα χαρακτηριστικά που έχει και στην τιμή που είναι, μόνο ένα μοντέλο της Lenovo το ανταγωνίζεται, το LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806 MT6592+6590 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 147€

♦  5 inch IPS HD Screen, 1280*720 pixel display
♦  MT6592+MT6590 1.7GHz Octa core
♦  2 GB RAM + 16 GB ROM
♦  13MP Rear Camera + 5MP Front Camera
♦  Support 4G network: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz , FDD-LTE 1800/2100 MHz
♦  Android 4.4 System

με λιγα λογια φιλε δοκτορ.. το εν λογω κινητο δεν εχει 4G.. 

Δημοσ.

τα πιο προβληματικα κινητα που εχουν βγει ποτε....

με λιγα λογια φιλε δοκτορ.. το εν λογω κινητο δεν εχει 4G..

Και το LTE τι είναι!?
Δημοσ.

στα 1800/2100? θα ελεγα κοροιδια!!

την ωρα που εμεις εχουμε 800/1800/2600

Μα για συνδεθεί σε 4G δεν χρειάζεται όλες τις συχνότητες, μία θέλει, την 1800 όπως λες και εσύ. Άρα μια χαρά 4G είναι. Εξάλου τις 800/2600 τις αγόρασαν πρόσφατα οι εταιρείες. Ρίξε και μια ματιά εδώ ->

Http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365162

Http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/section/Learn_to_Mobile_phone#

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...