chios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μην αγχώνουμε τον φίλο, μπορεί να είναι ΄΄όλα καλά στο τέλος 1
panos2171 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Όλα καλά θα είναι. Το ότι είναι σβησμένο το λογότυπο μου κάνει κι εμένα εντύπωση αλλά βάσει φωτογραφιών περιγραφής και σχολίων δε μου κάνει για fake. Αυτό που πρέπει να μας πει ο φίλος είναι αν του είπε να το ροοταρει, περάσει google apps και τεστάρει. Γιατί σε περίπτωση DOA θα ψάχνεται.
funbreaker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Αν έχεις και καμιά πρόταση για συγκεκριμένα μοντέλα με βάση αυτά που θέλω είναι καλοδεχούμενη. Έκανα edit και προσθεσα το 4G (που το είχα ξεχάσει) και το card slot (που το θεωρούσα αυτονόητο, δεν περίμενα να υπάρχει android συσκευή που να μην έχει, το θεωρώ άκρως απαραίτητο). Αλλά και ανεξαρτήτως αυτών, τι παραπάνω προσφέρει το Κ910 σε σχέση με το Α8 806? Καλύτερο μου φαίνεται το Α8 806 και αν συγκρίνεις και την τιμή τότε είναι χαοτικά καλύτερο. Να σου πω πως το βλέπω εγώ με βάση την υποκειμενική μου οπτική και τις δικές μου ανάγκες: Πλεονεκτήματα Κ910 σε σχέση με το Α806: Ταχύτερος cpu, ταχύτερη RAM, dual sim, Καλύτερη ανάλυση οθόνης, Μπαταρία 17% μεγαλύτερη, ελάχιστα λεπτότερο, 40g ελαφρύτερο, μερικοί παραπάνω sensors (gravity, compass, etc) Μειονεκτήματα Κ910 σε σχέση με το Α806: Δεν παίρνει sd, Δεν είναι 4G, Δεν αλλάζει η μπαταρία, Περισσότερο παντόφλα (προτιμώ 5" από 5,5" και μικρότερες διαστάσεις), στοιχίζει 60-70 ευρώ περισσότερο. Τα συγκεκριμένα μειονεκτήματα για μένα είναι πολύ σημαντικά σε σχέση με τα πλεονεκτήματα. ΟΚ είναι πιο γρήγορο το Κ910 αλλά και το Α806 δεν το λες αργό. Το να μην παίρνει κάρτα sd όμως και να μην αλλάζει η μπαταρία μου φαίνονται ακραία. Στο Α806 μπορείς να έχεις και μια 2η μπαταρία και τελικά να ξεπερνάς σε αυτονομία το Κ910. Επίσης τα πλεονεκτήματα καλύτερης ανάλυσης κτλ μου φαίνονται όχι τόσο σημαντικά για τα παραπάνω χρήματα. Μου φαίνεται πως καταλήγω να παραγγείλω το Lenovo A806 εκτός κι αν έχει κανείς να κάνει και καμία άλλη πρόταση.
arc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 παιδια,τελικα παρηγγειλα το asus zenfone 6 απο την αλι και μολις ερθει θα σας πω τις εντυπωσεις μου! ευχαριστω για τις πληροφοριες και τον χρονο σας! spyro έφτασε το κινητο;
spyros4776 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ηρθε το κινητο σημερα και ειναι ολα μια χαρα! Με ειχατε αγχωση λιγο με αυτα που λεγατε αλλα τελικα ενταξει ειναι!
yia Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Το Huawei Honor 6 στα 300€ απο ευρωπη δεν ειναι καλή περίπτωση? http://en.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-huawei-honor-6-h60-l02-hisilicon-kirin-920-17ghz-octa-core-5-zoll-ips-1080-g-297484
maddoctor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Το Huawei Honor 6 στα 300€ απο ευρωπη δεν ειναι καλή περίπτωση? http://en.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-huawei-honor-6-h60-l02-hisilicon-kirin-920-17ghz-octa-core-5-zoll-ips-1080-g-297484 Ξέρεις κάποιο Hok στο Myphone, γιατί ρωτούσε για την ερώτησή σου!? Το κινητό είναι πολύ καλό, μονόκαρτο φυσικά ( Micro-SIM Card x 1 ). Απλώς να σου αναφέρω, ότι λίγο πιο φθηνά το έχει στην ευρωπαϊκή του αποθήκη το reportspam, εφόσον θέλεις να το πάρεις από ευρώπη.
arc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ηρθε το κινητο σημερα και ειναι ολα μια χαρα! Με ειχατε αγχωση λιγο με αυτα που λεγατε αλλα τελικα ενταξει ειναι! δηλαδη εχει τα λογοτυπα και ειδες τα χαρακτηρ/κά του με το cpuz και ειναι σωστα; Αν ναι, μεγεια σου και καλοδουλευτο
georrrr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά, έχω μπερδευτεί λίγο. Όλα αυτά τα μαγαζιά τύπου minideal, vickmall, to2c και άλλα τέτοια τι κινητά πουλάνε? Original εκδόσεις ή κινέζικες απομιμήσεις? Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ή να με παραπέμψει σε κάποιο topic? Ευχαριστώ
chios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Τα μαγαζιά που αναφέρεις πουλάνε γνήσια τηλέφωνα. 1
georrrr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Τα μαγαζιά που αναφέρεις πουλάνε γνήσια τηλέφωνα. δηλαδή θα μπορούσα να κάνω αγορές άφοβα? Επίσης βλέπω κάποια σχόλια τύπου, κάντε το root. Αν κάνεις root το κινητό, δεν χάνεται η εγγύηση του?
Tragic! Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 δηλαδή θα μπορούσα να κάνω αγορές άφοβα? Επίσης βλέπω κάποια σχόλια τύπου, κάντε το root. Αν κάνεις root το κινητό, δεν χάνεται η εγγύηση του? Κινέζοι είναι. Τα του στυλ "μη ρουταρεις, μη λερώσεις τη συσκευασία, μη σκίσεις τη μεμβράνη εξωτερικά, μη το γρατζουνίσεις, μην αλλάξεις ρομ, μην ξεχάσεις να βάλεις στο κουτί το manual μην βγάλεις τη μεμβράνη του φορτιστή" κλπ μη μη μη μη ... Δεν τα κάνουν οι κινέζοι. Στο ρουταρουν οι ίδιοι άλλωστε και σου περνάνε πολύγλωσσο BUG (γιατί ROM αυτό το σίχαμα δεν το λες). Ειναι μπροστά αυτός ο λαός.
georrrr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Κινέζοι είναι. Τα του στυλ "μη ρουταρεις, μη λερώσεις τη συσκευασία, μη σκίσεις τη μεμβράνη εξωτερικά, μη το γρατζουνίσεις, μην αλλάξεις ρομ, μην ξεχάσεις να βάλεις στο κουτί το manual μην βγάλεις τη μεμβράνη του φορτιστή" κλπ μη μη μη μη ... Δεν τα κάνουν οι κινέζοι. Στο ρουταρουν οι ίδιοι άλλωστε και σου περνάνε πολύγλωσσο BUG (γιατί ROM αυτό το σίχαμα δεν το λες). Ειναι μπροστά αυτός ο λαός. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω κάποια στιγμή, πέρα από το root, να τους πω να μου αφαιρέσουν και τις κινέζικες εφαρμογές ή όχι? Το λέω αυτό γιατί είχα διαβάσει ότι αν πειράξεις αυτές τις εφαρμογές μπορεί να δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα στην συσκευή. Ισχύει κάτι τέτοιο?
arc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Κινέζοι είναι. Τα του στυλ "μη ρουταρεις, μη λερώσεις τη συσκευασία, μη σκίσεις τη μεμβράνη εξωτερικά, μη το γρατζουνίσεις, μην αλλάξεις ρομ, μην ξεχάσεις να βάλεις στο κουτί το manual μην βγάλεις τη μεμβράνη του φορτιστή" κλπ μη μη μη μη ... Δεν τα κάνουν οι κινέζοι. Στο ρουταρουν οι ίδιοι άλλωστε και σου περνάνε πολύγλωσσο BUG (γιατί ROM αυτό το σίχαμα δεν το λες). Ειναι μπροστά αυτός ο λαός. Στη δική μου περιπτωση ειχα ζητήσει από το vickmall να μην κάνουν τίποτα, ουτε καν να ανοιξουν τη συσκευασία. Το σεβάστηκαν και το κινητό ήρθε ακέραιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα