Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια,τελικα παρηγγειλα το asus zenfone 6 απο την αλι και μολις ερθει θα σας πω τις εντυπωσεις μου!

ευχαριστω για τις πληροφοριες και τον χρονο σας!

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και για πες μου εσύ. Τι μπορεί να γίνει δηλαδή κ λέτε οτι δεν είναι έμπιστη η σελίδα; Να μη μου το στείλουν το κινητό; Τι μπορεί να κάνουν δηλαδή;

Δημοσ.

τα λέμε αυτά φίλε tragic μακριά από αλι αλλά δεν καταλαβαίνει ο κόσμος , αν μετά από 3-4 μήνες πάθει κάτι το τηλέφωνο αντε να βρεις τον πωλητή. καλό είναι το αλι αλλα για θηκες ανταλλακτικά και μικροπράγματα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και ο φίλος κατέληξε, σειρά μου να ζητήσω κάποια πρόταση:
Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι τα εξής:

1.Απαραίτητα:

• Αξιόπιστη εταιρία που δεν βγάζει προβλήματα.
  • 2GB Ram
  • 16GB Rom
  • Καλός cpu
  • Μαύρο χρώμα
  • 4,5''-5,5" inches το πολύ (δεν δίνω έμφαση στο μέγεθος της οθόνης όσο στα άλλα χαρακτηριστικά)
  • 4G
  • external card slot

2.Προαιρετικά:

• 2καρτο
  • NFC

3.Τιμή:

• Υποχρεωτικά κάτω από 200 με γύρω στα 150 ιδανική τιμή.

4.Site αγοράς:

• Αξιοπιστία σε περίπτωση προβλήματος
  • Διασφάλιση αποφυγής τελωνείου (π.χ. αν βρισκόταν κάτι από Ευρώπη θα ήταν καλή φάση)
  • Δυνατότητα rooting, περάσματος ελληνικών κτλ
  • Καλή τιμή ή ύπαρξη κουπονιών κτλ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχω βρεί το Lenovo A8 806 με αυτά τα χαρακτηριστικά (απλά δεν είναι 2καρτο και δεν έχει NFC) και το Elephone P3000s που φαίνεται να είναι το απόλυτο κινητό όμως το μειονέκτημά του είναι η αξιοπιστία στην οποία η Elephone δεν μας έχει συνηθίσει.

Τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω? Έχετε κάποια άλλη πρόταση που δεν έχω εντοπίσει?

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ.

Και για πες μου εσύ. Τι μπορεί να γίνει δηλαδή κ λέτε οτι δεν είναι έμπιστη η σελίδα; Να μη μου το στείλουν το κινητό; Τι μπορεί να κάνουν δηλαδή;

Το κινητό δε στο στειλε το ali μιας και είναι σελίδα σα το ebay. Όταν παίρνεις κάτι από ebay λες ότι στο στειλε αποκλειστικά αυτό; Αν πλήρωσες με paypal δεν έχεις θέμα απλά όπως σου είπαν δεν έχεις και την καλύτερη υποστήριξη από το να το έπαιρνες από ένα γνωστό κινέζικο.

@funbraker

Αν μπορείς να δώσεις 210€ πάνε στο Lenovo K910, έχει ακριβώς αυτά που ζητάς (εκτός αν θες και εξωτερική μνήμη που δεν παίρνει αλλά δεν είδα να το αναφέρεις).

• Like 1
Δημοσ.

Απροβλημάτιστα θα έλεγα :

xiaomi

lenovo

coolpad

asus

huawei

zte

Αν έχεις και καμιά πρόταση για συγκεκριμένα μοντέλα με βάση αυτά που θέλω είναι καλοδεχούμενη.

@funbraker

Αν μπορείς να δώσεις 210€ πάνε στο Lenovo K910, έχει ακριβώς αυτά που ζητάς (εκτός αν θες και εξωτερική μνήμη που δεν παίρνει αλλά δεν είδα να το αναφέρεις).

Έκανα edit και προσθεσα το 4G (που το είχα ξεχάσει) και το card slot (που το θεωρούσα αυτονόητο, δεν περίμενα να υπάρχει android συσκευή που να μην έχει, το θεωρώ άκρως απαραίτητο).

Αλλά και ανεξαρτήτως αυτών, τι παραπάνω προσφέρει το Κ910 σε σχέση με το Α8 806? Καλύτερο μου φαίνεται το Α8 806 και αν συγκρίνεις και την τιμή τότε είναι χαοτικά καλύτερο.

Δημοσ.

Να μη το στείλουν, να το στείλουν χαλασμένο/μεταχειρισμενο και να μη το δεχτούν πίσω, να μην στο επισκευάσουν στην εγγύηση, να στείλουν μαϊμού και αλλα τοσα.

merimobiles

Vickmall

To2c

Geekbuying

reportspam

Minideal

Απο εκεί αγοράζουμε κινητά.

Αμα διαβαζες κάνα θέμα πριν κανεις την εξυπνάδα θα ήσουν κερδισμένος.

Μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν.

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα edit και προσθεσα το 4G (που το είχα ξεχάσει) και το card slot (που το θεωρούσα αυτονόητο, δεν περίμενα να υπάρχει android συσκευή που να μην έχει, το θεωρώ άκρως απαραίτητο).

Αλλά και ανεξαρτήτως αυτών, τι παραπάνω προσφέρει το Κ910 σε σχέση με το Α8 806? Καλύτερο μου φαίνεται το Α8 806 και αν συγκρίνεις και την τιμή τότε είναι χαοτικά καλύτερο.

Ανάμεσα σε αυτά τα 2 το ένα έχει 1.7Ghz επεξεργαστικη ισχύ ενώ το άλλο 2.2. Ναι μεν 8πύρηνο το ένα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και πιο δυνατό. Το βλέπεις άλλωστε και απο benchmarks. Επιπλέον το Κ910 είναι 2καρτο με ενεργές και τις 2 sim, έχει 1080p 5.5ιντσες οθόνη και 3000Μah μπαταρία που για μένα είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός κινητού. Αυτά όσον αφορά τη σύγκριση.

Δημοσ.

@Tragik! Προφανως για να τα λες ολα αυτα,εχεις προσωπικη εμπειρια ετσι δεν ειναι?
Αν παλι οχι,που τα στηριζεις ολα αυτα που λες?
και να σου θυμισω για αλλη μια φορα πως εχω παραγγειλει πολλα πραγματα απο εκει..και επειδη ξερω οτι ειναι θεμα πολιτη,το παρηγγειλα απο αυτον που εχει τις περισσοτερες πωλησεις και την καλυτερη βαθμολογια!

Απο αυτον : http://www.aliexpress.com/item/Original-ZenFone-6-Cell-Phones-For-ASUS-Intel-Atom-Z2580-Dual-Core-3G-Android-smartphone-6/1940328499.html

Δημοσ.

@Tragik! Προφανως για να τα λες ολα αυτα,εχεις προσωπικη εμπειρια ετσι δεν ειναι?

και να σου θυμισω για αλλη μια φορα πως εχω παραγγειλει πολλα πραγματα απο εκει..και επειδη ξερω οτι ειναι θεμα πολιτη,το παρηγγειλα απο αυτον που εχει τις περισσοτερες πωλησεις και την καλυτερη βαθμολογια!

Απο αυτον : http://www.aliexpress.com/item/Original-ZenFone-6-Cell-Phones-For-ASUS-Intel-Atom-Z2580-Dual-Core-3G-Android-smartphone-6/1940328499.html

Με το καλό να σου έρθει και με υγεία να το χαρείς. 

Μια παρατήρηση : Πουθενά στην περιγραφή της αγγελίας δεν αναγράφει asus και στις φωτογραφίες το asus ειναι σβησμένο. Να εισαι ψυχολογικά προετοιμασμένος για οτιδήποτε

Edit: 

...το παρηγγειλα απο αυτον που εχει τις περισσοτερες πωλησεις και την καλυτερη βαθμολογια!

Κοίταξα τι αρνητικές κριτικές του για το τελευταίο τρίμηνο ... σιγά μην του έστελνα χρήματα για κάτι ακριβό. 

offtopic

...και επειδη ξερω οτι ειναι θεμα πολιτη,το ..

politis.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Φιλέ όντως βρωμαει αυτή η αγγελία, όταν σου ερθει το κινητο πες μας αν όλα οκ..

Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία κολλητου, και αμέτρητες εμπειρίες απο aliexpress από insomniacs. Αρνητικές παντα.

Τώρα όσο για την αξιοπιστία του πωλητή οτι σου ειπαν απο πανω, ή δουλεια βρωμά και ζεχνει σαν τους εφτά σκύλους.

Δημοσ.

Ήδη βλέπω τα επομενα θέματα του spyros4776

«Πως ακυρώνω παραγγελία στο ali; »

«Μου στείλανε fake απο το ali, πως παιρνω πίσω τα λεφτά μου; »

«Αν μου στειλανε αυτό που γράφει στην περιγραφή, μπορώ να ανοιξω dispute; »

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...