Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε Σπυρο, βάζεις τους ανθρώπους να σου ψάχνουν κινητο, τουλάχιστον γράψε τι θες να έχει και τι θες να κάνεις με αυτό!

Τι θες να κάνεις με αυτό;

Πόσες μερες μπαταρία θες;

Τι χρώμα το θες

Ιντσες;

Απο που θα αγοράσεις (ελλαδα, ευρωπη, κίνα)

κλπ κλπ

Δημοσ.

Λοιπόν.

Θέλω απλά να είναι καλούτσικο κ φθηνό κινητό. Δε το θέλω για μια συγκεκριμένη χρήση.

Να είναι μαύρο

5.5 με 6 ίντσες

Εως 150 ευρώ

Κ θα το πάρω από Κίνα

Δημοσ.

Λοιπόν.

Θέλω απλά να είναι καλούτσικο κ φθηνό κινητό. Δε το θέλω για μια συγκεκριμένη χρήση.

Να είναι μαύρο

5.5 με 6 ίντσες

Εως 150 ευρώ

Κ θα το πάρω από Κίνα

Η καλυτερη επιλογη για σενα ειναι να παρεις το xiaomi redmi note το οποιο ειναι μπροστα μαυρο και πισω ασπρο

αλλα με μια θηκη (σου στελνουν και δωρο) δε φαινετε καθολου το ασπρο αν σε ενοχλει τοσο.

Το θεωρω πολυ ομορφο κινητο και ειναι πολυ γρηγορο και αξιοπιστο.

Το εχει ενας φιλος απο το καλοκαιρι αγορασμενο απο vickmall και ακομα και σημερα ειναι αψογο σε ολα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το συγκεκριμένο της Xiaomi το παράγγειλα προχθές, να το προσθέσω στην οικογένεια των προϊόντων της που έχω και περιμένω τον Αη Βασίλη να μου το φέρει.

Δημοσ.

Asus zenfone 6

Η

Xiaomi redmi note

Ειμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο! Αν και το ασους είναι λίγο ακριβότερο αλλά μου αρέσει πιο πολύ!

Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά είναι παρόμοια, αλλού λίγο καλύτερο το Xiaomi, αλλού το Asus. Εγώ πάντως παράγγειλα και ήδη έφυγε το Xiaomi από το reportspam με δωράκια. Σίγουρα το Note θα έχει καλύτερη υποστήριξη, και το βλέπω στο Xiaomi Mi3w που έχω, οπότε σου προτείνω καλύτερα το Xiaomi

Δημοσ.

Αν παραγγείλω από το reportspam θα πληρώσω τελωνείο;

Το παραγγελνεις με απλό ταχυδρομείο, δήλωση ως gift και κοστος κάτω των 40€ απο τον Κινεζο, είναι και μικρο οποτε οι πιθανότητες είναι ελάχιστες (σχεδόν αδύνατον) Άσε τον Arc τον έξυπνο να λέει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...