johnychliaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μετά από bios update της κάρτας η κάρτα δεν δουλεύει
johnychliaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά πείτε μ γτ χάλασε τελίως η κάρτα αχριστεύτικε?
Thanos1972 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 εαν εκανες βλακεια με το bios και δεν περαστικε σωστα τοτε εαν η μητρικη σου η ο επεξεργαστης εχει καρτα γραφικων,ξανα κανε την διαδικασια με το να βαλεις το εργοστασιακο bios που ειχες. (αφου εχεις συνδεσει την οθονη στα γραφικα cpu/apu/motherboard.
johnychliaras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ έβαλα το απόλυτο συμβατό bios της vga μ αλλά δεν δούλεψε για πείτε ρε παιδιά βοήθεια έχω μια μητρική g31 έχει ενσωματωμένα γραφικά θα δουλέψει αν την βάλω πάνω στη μητρική μ θα δείχνει σήμα η οθόνη από τα ενσωματωμένα γραφικά και της βάλω το orginal bios? έχει κατι λαμπάκια η καρτα και οταν ενεργοπιιτε απο 2 λαμπάκια παει στα 3 λαπάκια το κάνει και τώρα απλώσ δεν δίνει σήμα στην οθόνη
johnychliaras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Για βοηθήστε ρε παιδιά γινεται αυτο που μου λέει το παιδι???
theosk Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Γίνεται το έχω κάνει κι εγώ παλιότερα, σύνδεσε την onboard για να βλέπεις τι κάνεις και ξαναπερνα το bios
johnychliaras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Να σημιώσω πως μητρική πως έχω τώρα εινια μια g41 chipset tis gigiabyte και να το ΄βαλω θα κάνει βοοτ stin asuus g31 chipseτ με onbard γραφικά απο την onbard h θα κολισει απο το bios πριν να μου τα εμφανισει δε έχω μητρική που να κενoουρια με apu η ιντελ apu που να διαλεγεις πια gpu θα χρηισιμοπιεις τη onboard η την ξεχωριστή
johnychliaras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Eβαλα τhν g31 μιτρικι της asus και δεν ειχα βαλει βιδεσ και κατι καικε στην motherboard αλλα δεν πηραζει θα περιμενω τις καινουριες vga της amd παει και το απντατε στισ ati 5770.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα