torq Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 έχω ένα toshiba c660. πριν λίγες μέρες του άλλαξα τον σκληρό διότι ο προηγούμενος τα είχε παίξει. έβαλα έναν WD 750GB. τον τέσταρα και με το sentinel και δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα. έβαλα και τα win7 το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις ώστε να μπουτάρει από τον σκληρό, μερικές φορές ο φορητός δε μπουτάρει αλλά μου βγάζει το γνωστό μήνυμα.. insert boot media... κάπως έτσι. προφανώς προσπερνάει τον σκληρό και "κοιτάει" το dvd drive για να ξεκινήσει. αν κάνω ρεσταρτ αμέσως ξεκινάει. δε μου το κάνει πάντα αλλά 2 στις 5 θα το κάνει. όταν το κάνει και κάνω ρεσετ ή τον κλείσω και τον ανοίξω πάλι ξεκινάει αμέσως με την πρώτη. μπορεί επίσης να το ανοιγοκλείσω πχ 10 φορές και να το κάνει ανα 2η και μετά άλλες 10 και να ξεκινάει και τις 10 κανονικά. τον έχω μια εβδομάδα τον σκληρό και δε τον έχω δοκιμάσει και πολύ. τι να κάνω; να τον πάω πίσω; μήπως φταίει το λαπτοπ;
SPANK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ο προηγούμενος δίσκος σου έκανε το ίδιο η παρόμοιο πρόβλημα ; , δοκίμασε αν μπορείς αλλη μια φορά εγκατάσταση των windows με καποιο αλλο δισκάκι
torq Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 δεν είχα παρόμοιο θέμα με τον προηγούμενο σκληρό. θα δοκιμάσω πάλι εγκατάσταση των win και βλέπουμε. δε μπορώ να βάλω και τον παλιό διότι τα έχει παίξει τελείως και σέρνεται μέχρι αηδίας. μπορεί να κάνει και κανένα δεκάλεπτο να ξεκινήσει.
torq Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 άσχημα τα πράγματα. δοκιμάζω εγκατάσταση των win7 από άλλο iso (Με usb). και πριν προλάβω να περάσω τα updates (έκανα 2-3 restarts στο ενδιάμεσο), το κλείνω και μόλις το άνοιξα μου πέταξε πάλι το μήνυμα για το boot media. με την επανεκκίνηση όμως άνοιξε κανονικά. εντωμεταξύ κάποια στιγμή μπαίνω στο bios να κάνω τις ρυθμίσεις για το boot και βλέπω ότι δεν εμφάνιζε τον σκληρό. με το που αποθήκευσα τις ρυθμίσεις και ξεκίνησε το laptop μπούταρε κανονικά πάντως. αυτό το είχα παρατηρήσει και άλλη φορά με τον ίδιο σκληρό, έμπαινα στο bios δεν εμφάνιζε τον σκληρό αλλά μόλις έκανα αποθήκευση των ρυθμίσεων τα windows ξεκινούσαν. μετά ξανα έμπαινα και τον εμφάνιζε κανονικά άρα θέμα windows δε παίζει. σκληρός ή μητρική. tests που έκανα στον σκληρό δεν εμφανίζουν πρόβλημα. υγεία 100% χωρίς bad sectors. γενικά το κάνει συχνά, οπότε αν είχα ένα 2ο σκληρό ή αν δοκίμαζα τον σκληρό σε άλλο Laptop θα έβγαζα άκρη. άντε τώρα να βγάλω άκρη.... κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
SPANK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε τον και σε καποιο αλλο pc να δούμε αν παρουσιάζει το ίδιο τοτε σημαίνει οτι κατι παίζει με τον δίσκο
torq Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 έβαλα για 3 μέρες τον παλιό σκληρό που είχα στο laptop. τον άνοιγα και τον έκλεινα τόσες φορές. κανένα πρόβλημα βάζω σήμερα πάλι τον καινούργιο. ξεκινάω το laptop, το γνωστό μήνυμα για το boot. alt+ctrl+del και μπουτάρει κανονικά. τον κλείνω και τον ανοίγω πάλι. η διαδικασία επαναλαμβάνεται. και 3η φορά τα ίδια... και 4η... στη σειρά. δεν έχω δοκιμάσει όμως τον σκληρό σε άλλον υπολογιστή. μου είναι μπελάς να τον βάλω στον σταθερό και να περάσω τα win. το περίεργο είναι ότι με την εκκίνηση δε τον βλέπει. αν όμως κάνω restart από τα win, ξεκινάει κανονικά. αν τον κλείσω και τον ανοίξω... πάπαλα. αν καταφέρω θα δανειστώ αύριο έναν φορητό φίλου μου να το δοκιμάσω κι εκεί. ελπίζω να μη δουλεύει κι εκεί γιατί αν δουλεύει την κάτσαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα