Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για πειτε κανα προγραμμα... αναφερομαι σε windows

εχω δοκιμασει driver genius, drivers checker αλλα δε με καλυψαν

παλιοτερα ειχα καποιο που εδειχνε ακριβως τον οδηγο που ηθελα (ακομη και σε trial)

ετσι εβλεπα ποιος ειναι, googlαρα και τον εβρισκα! σας θυμιζει κατι;

Δημοσ.

Ίσως το Driver Magician να εννοείς, αλλα λίγη σημασία έχει.

Δοκίμασε κάποιο app όπως το aida64, πάρε τις πληροφορίες του συστήματός σου, και κατέβασε ο ίδιος οδηγους απ'τα sites των κατασκευαστών.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να κατεβάζεις ο ίδιος τους driver από τον κάθε κατασκευαστή. Αυτά τα προγράμματα δεν τα έχω σε εκτίμηση και δεν είναι αξιόπιστα (γενικά αναφέρομαι σε τέτοιου είδους προγράμματα ).

Δημοσ.

το προβηλαμ ειανι οτι δε μπορω να βρω drivers της καρτας wifi (3dsp wireless 802.11 b+g usb adapter driver)

εχω φαει ολη το νετ και δε κανει κανενας!

μαλλον αυτος ειναι

Syntek 3DSP BT USB DONGLE Driver | Windows 8 7 Vista XP (https://user-guides.co/download/turbo/turbox/turbo-x-mininote-motherboard.html)

αλλα δεν κανει download

Δημοσ.

το χω ψαξει ΚΑΙ ετσι

τζιφος

ειτε νεκρα λινκς, ειτε δε λειτουργει η καρτα, ειτε bsod, ειτε, ειτε, ειτε

καμια τυχη

και το πλαισο(turbo x ειναι το netbook) με κανει κονξες(φερτο απο δω για ελεγχο κλπ) και δε στελνει/δινει drivers

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμ αυτα ειναι με τα κωλοnoname αυτου του κωλομαγαζου. Εκει τους τα χωνεις για να σε εξυπηρετησουν τοτε. Εγω αυτο κανω αν μου τυχει τετοια περιπτωση και γινεται δουλεια τις περισοτερες φορες.

Επεξ/σία από rfc
Δημοσ.

γενικα παραπονο δεν εχω απ τα turbo x. το δικο μου τρεχει απ το 2008 και εχει περασει τα πανδεινα! και οταν το πηρα (1300 αν θυμαμαι καλα, για να παω σε κατι αντιστοιχο επωνυμο ηθελα +300 ευρω το λιγοτερο)

τεσπα

αυτοι θελουν να το παω απο κει για να τους πληρωσω κιολας (ειναι εκτος εγγυησης) κατι το οποιο δε θελω να κανω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασε και το driverpack,το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό σε διάφορα pc που κάνω format και δεν εχουν νετ λόγω του οτι έχει offline εκδοση με ολα τα drivers που μπορεί να χρειαστείς.http://drp.su

Δημοσ.

Ετσι λέει..εμένα πάντως σε ολα τα pc τα έχει βρει ολα.Έχει όμως και εκδοση που κατεβάζεις μονο τα drivers που σε ενδιαφέρουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...