androu Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Όχι δεν είδα ταχύτητα κάτσε να το ξανακάνω Φίλε μου 1,5 Μbps! dslή.JPG Τι γίνεται ρε γμτ.... δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι το torrent μονο που κατεβάζει 100kbps αλλά και απο browsers Μήπως είναι θέμα portfowrding; port forwarding για το torrent ναι παιζει, αλλά απο sites εξαρτάται απο τον σερβερ. Δεν δίνουν ολοι την μεγιστη ταχύτητα.... αλλα φαινεται οτι δεν εχεις θέμα με τη γραμμή. 1
Xristaras12 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Όχι δεν είδα ταχύτητα κάτσε να το ξανακάνω Φίλε μου 1,5 Μbps! θα μας τρελάνει!!! dslή.JPG Τι γίνεται ρε γμτ.... δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι το torrent μονο που κατεβάζει 100kbps αλλά και απο browsers Μήπως είναι θέμα portfowrding; τερματίζει η γραμμή σου γιατί κατεβάζεις κάτι που είναι εντός ελλάδος,συνεπώς δεν έχεις κίνηση με εξωτερικό και όλη η δουλειά γίνεται μέσω του GR-IX. Δοκίμασε να κατεβάσεις κανέναν driver απο AMD πχ η καμιά διανομή λίνουξ. 1
Qman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 port forwarding για το torrent ναι παιζει, αλλά απο sites εξαρτάται απο τον σερβερ. Δεν δίνουν ολοι την μεγιστη ταχύτητα.... αλλα φαινεται οτι δεν εχεις θέμα με τη γραμμή. Χμμμ... και γώ βλέπω ότι όλα καλά πάνε με την γραμμή. Μπορώ να αλλάξω router; έχω πρόχειρο ένα, αλλά γίνεται; τερματίζει η γραμμή σου γιατί κατεβάζεις κάτι που είναι εντός ελλάδος,συνεπώς δεν έχεις κίνηση με εξωτερικό και όλη η δουλειά γίνεται μέσω του GR-IX. Δοκίμασε να κατεβάσεις κανέναν driver απο AMD πχ η καμιά διανομή λίνουξ. Θα το δοκιμάσω τώρα
Qman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τώρα είναι χειρότερο απο πριν και με το speedtest μου βγάζει 2mbps download... Θα περιμένω να μου πούν απο την forthnet και θα σας ενημερώσω Ευχαριστώ πολύ πάντος παιδιά για τον χρόνο και τις συμβουλές σας. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2014 από Qman
vrwmiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 να ρωτησω κατι οφ για να μην ανοιγω νεο θεμα.το ρουτερ που με εδωσαν απο φορθνετ εχει ενα χρονο και εδω και 3 μερες δεν μπαινω απο το wifi μονο με το εθερνετ,σημερα εβαλα ενα παλιο τομσον και μπηκα κανονικα.οποτε ρωταω δικαιουμε αλλο ρουτερ τσαμπα?προσφατα ανανεωσα για ενα χρονο την συνδεση μου
ramnous32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αν έχει πρόβλειμα το ρούτερ πες τους να στο αλλάξουν . Είχε συμβεί κάτι ανάλογω παλαιότερα και αντικαταστισαν δορεαν
Qman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Παρατήρησα σήμερα καλύτερα να πηγαίνει το internet και φτάνει μερικές φορές στα 800kbps download. Όμως συμβαίνει το εξής παράξενο, όταν κατεβάσω απευθείας π.χ. απο amd το catalyst drivers ή απο http://ftp.ntua.gr/pub/OpenOffice/stable/3.2.1/η ταχύτητα μου είναι 1,6Mbps!!!!! πώς γίνεται αυτό;
Xristaras12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 στο είπα και πριν το ntua είναι εντός ελλάδος και δεν έχει σχέση με εξωτερικό. αν απο amd κατεβάζεις στο 1.6 η γραμμή σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Αν κατεβάζεις τορρεντ και δεν βλέπεις να τερματίζει η γραμμή είτε το ρούτερ μπουκώνει απο τις συνδέσεις,είτε σε αυτό που κατεβάζεις γίνεται πανικός και δεν seedάρει κανείς.
tornado Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καταγραφή.JPG αυτο ειναι το δικο μου τεστ πριν 5 λεπτα.... Απο περιοχη Λ. Αλεξανδρας. Πολυ απλα αυτη ειναι η τυπικη ταχυτητα Forthnet μεσω ΟΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα