Qman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Την περασμένη Παρασκευή ενεργοποίησα 2play της forthnet 24mbps Παιδιά ΧΑΛΙΑ η γραμμή! έχω συνδέσει το router απευθείας με την μπρίζα στο σαλόνι δεν υπάρχει κάποιος συναγιερμός ή κάτι άλλο και ενώ έχω πληρώσει για 24mbps και θεωρητικά κλειδώνω στα 14 Mbps κατεβάζω με 100Kbits..... Προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο 2 φορές και παρόλι την ευγένια των ατόμων που μίλησα μαζί τους δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα γιατί με cyta που είχα έποιανα σχεδόν και 1Mbps download. Υπόψη έχω συνδεδεμένο ασύρματα το pc αλλά δοκίμασα και με laptop ενσήρματα και πάλι τίποτα... Μπορείτε να προτείνετε κάτι; Τα στοιχεία της γραμμής μου είναι:
androu Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 16/1 κλειδώνεις. αρκετά καλή γραμμή. http://www.speedtest.net/ πήγαινε εκεί να κάνεις ενα τεστ και πες μας τι σου βγάζει. επισης δοκίμασε απο κάποιοhttp://ftp.ntua.gr/pub/OpenOffice/stable/3.2.1/ ξεκινα να κατεβάζεις κάποιο αρχείο απο εκεί και πες μας τι σου βγάζει. Μην το κατεβάσεις προφανώς ολόκληρο απλά δες τι σου βγάζει. μήπως ειναι συνδεμένος κανας γείτονας ; για κλείσε και λίγο το ασύρματο και δοκίμασε με καλώδιο όπως έκανες και πρίν. 1
Dantε Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ελεγα να ανοιξω τοπικ αλλα εδω εχει ακριβως το τιτλο που περιγραφει τη κατασταση μου. Απο καλοκαιρι και μετα οποτε θυμηθει με σκιζει στα dc. εδω και 3 μερες δε δεν εχω ιντερνετ καθολου.εαν συνδεθει για 15 λεπτα στη καλυτερη. μου εδωσαν καινουργιο μοντεμ σημερα αλλα παλι τα ιδια. τωρα θα ερθει τεχνικος στις επομενες μερες. η πλακα ειναι οτι καλοκαιρι κατεβασα με 12,9 εκλεισα το μοντεμ γιατι ελειπα και απο τοτε που το ανοιξα,χαος. τωρα στη καλυτερη 10 και εαν ξεκινησει τα dc δε σταματαει αλλο. φταιει η forthnet? το μοντεμ ειναι συνδεδεμενο απευθειας στη κεντρικη γραμμη και τα τηλεφωνα μετα.τα αποσυνδεσα και τελειως και παλι τιποτα. σημειωση οτι δεν ειναι με πριζα αλλα το καλωδιο εχει ενωθει με κολλητηρι απευθειας στην γραμμη.
androu Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ολες τις ώρες στο κάνει; αφου θα ερθει τεχνικός περίμενε να δεις τι θα σου πει.
Dantε Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ναι ολες τις ωρες.χθες πχ δεν ειχα απο απογευμα μεχρι βραδυ.συνδεθηκε το βραδυ καποια στιγμη(συχγρονισε στα 8) και τωρα το πρωι πηρα το καινουργιο ρουτερ το εβαλα και τιποτα.εβαλα και το παλιο και τα ιδια... απλα μου ειπαν οτι εαν το θεμα ειναι στο σπιτι χρεωνουν την επισκεψη...για αυτο ψαχνω να δω τα του εντος του σπιτιου.αλλα δε μπορω να δω και πολλα μιας και το καλωδιο παει καρφι στη κεντρικη γραμμη και ειναι κολλημενο κιολας. και δεν εχει αλλαξει και κατι στα τηλεφωνα απο πριν το καλοκαιρι που ημουν αρκετα ικανοποιημενος με τα 12,9 με fastpath.
androu Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 splitter εχεις βάλει ; ή φίλτρο σε καθε τηλέφωνο ;
Dantε Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 φιλτρο σε καθε τηλ. splitter τσου. οπως ειπα ερχεται η κεντρικη γραμμη στο ρουτερ και μετα φευγει και παει στα 2 σταθερα. με τα σταθερα δεν εχω καποιο θεμα,εκει ολα οκ.
androu Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 φιλτρο σε καθε τηλ. splitter τσου. οπως ειπα ερχεται η κεντρικη γραμμη στο ρουτερ και μετα φευγει και παει στα 2 σταθερα. με τα σταθερα δεν εχω καποιο θεμα,εκει ολα οκ. ακους τίποτα θόρυβο στα σταθερα ;
Dantε Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Τιποτα απολυτως! Επομενη λυση μετα τον τεχνικο(εαν ειναι θεμα forthnet),ειναι μεταβαση σε οτε.
Qman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 16/1 κλειδώνεις. αρκετά καλή γραμμή. http://www.speedtest.net/ πήγαινε εκεί να κάνεις ενα τεστ και πες μας τι σου βγάζει. επισης δοκίμασε απο κάποιοhttp://ftp.ntua.gr/pub/OpenOffice/stable/3.2.1/ ξεκινα να κατεβάζεις κάποιο αρχείο απο εκεί και πες μας τι σου βγάζει. Μην το κατεβάσεις προφανώς ολόκληρο απλά δες τι σου βγάζει. μήπως ειναι συνδεμένος κανας γείτονας ; για κλείσε και λίγο το ασύρματο και δοκίμασε με καλώδιο όπως έκανες και πρίν. Έβαλα το καλώδιο να δείς Έχω αλλάξει το password. Κατέβασα το αρχείο που μου έδωσες και κατεβάζει γρήγορα 176 mb αρχείο σε 3 λεπτά!!!!! αλλά σε torrent ή οτιδήποτε άλλο κατεβάζω 100Kbps (0,1Mbps) Μήως έχει κάποιο κλείδωμα σαν forthnet που πρέπει να κάνω για να μπορώ να κατεβάζω έστω απο torrent σωστά; κάτι για portfoward που βλέπω να αναφέρουν στο internet; φιλτρο σε καθε τηλ. splitter τσου. οπως ειπα ερχεται η κεντρικη γραμμη στο ρουτερ και μετα φευγει και παει στα 2 σταθερα. με τα σταθερα δεν εχω καποιο θεμα,εκει ολα οκ. Φίλτρο και πάνω το splitter; γιατί δεν έχω φίλτρο πάνω στην γραμμή κάτι άλλο πέρα απο το router και το τηλέγφωνο Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2014 από Qman
Limerik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 μπορείς να τους στείλεις και μήνυμα στην εξυπηρέτηση πελατών https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799για να σε βοηθήσουν να λύσεις το πρόβλημα 1
Dantε Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 οχι φιλτρο και splitter. φιλτρο μονο πριν απο καθε τηλεφωνο 1
Qman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 οχι φιλτρο και splitter. φιλτρο μονο πριν απο καθε τηλεφωνο Οκ θα το κάνω αυτό μπορείς να τους στείλεις και μήνυμα στην εξυπηρέτηση πελατών https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799για να σε βοηθήσουν να λύσεις το πρόβλημα Τους έστειλα και πιστεύω να επικοινωνήσουν γιατί προσπάθησα κάμποσες φορές απο το τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωνε ποτέ κανείς και στα mail απλά δεν απαντάνε.
androu Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 176 mb σε 3 λεπτά, μήπως είδες ταχύτητα που κατέβαζε; στα torrent ολα ειναι σχετικά μην βλεπεις εκει την ταχύτητα, απο τους πόσους "seeds" υπάρχουν και σου δείνουν, μέχρι τα όρια για κατέβασμα που εχεις βάλει και άλλα πολλά. το direct download απο server μας ενδιαφέρει εαν ειναι οκ τότε δεν εχεις θέμα παρα μόνο οι αποσυνδέσεις. 1
Qman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Όχι δεν είδα ταχύτητα κάτσε να το ξανακάνω Φίλε μου 1,5 Μbps! θα μας τρελάνει!!! Τι γίνεται ρε γμτ.... δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι το torrent μονο που κατεβάζει 100kbps αλλά και απο browsers Μήπως είναι θέμα portfowrding;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα