Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ριξε καμια μηνυση, στην Αμερικη εχω ακουσει οτι κερδιζουν εκατομmυρια ετσι. Κι εσυ το εχεις ακουσει γιατι αλλιως σιγα μην διυλιζες τον κωνωπα για ενα fucking ενημερωτικο sms για αλλαγη διευθυνσης.

Οχι και εκατομμύρια, κάποιοι κερδίσαν κάτι σεβαστά ποσα. Μιλάμε πάντα για άλλη χώρα με άλλη νομοθεσία. Εκεί για τόλμα να πεις κανα "Νέγρος" μπροστά σε κόσμο σε έχουν απολύσει με συνοπτικές διαδικασίες. Εδω σε εμάς άσε...

Δημοσ.

I see what you mean, αλλά εγώ το άφησα για συγκεκριμένο λόγο.

Αν είχες ένα κατάστημα και οι πελάτες σου διναν τα νούμερα τους μετά θα τους έστελνες μνμτ για άσχετα πράγματα? Και δεν είμαι καν τακτικός πελάτης, μια φορά είχα πάει.

Δεν έχει σημασία για ποιον λόγο το άφησες ούτε αν είσαι τακτικός πελάτης. Προφανώς κατέγραψαν τον αριθμό σου σε κάποια βάση δεδομένων με τηλέφωνα άλλων πελατών και σου ήρθε μήνυμα αυτόματα που στέλνεται μαζικά προς όλους. Πλέον είναι δεδομένο οτι οπου αφήνεις τηλέφωνα καταγράφονται. Καταστήματα, φαγάδικα, Εγώ τι να πω που είχα βάλει αγγελία πριν καιρό να νοικιάσω το διαμέρισμα της μάνας μου και μου ερχόντουσαν μηνύματα στο άσχετο από εταιρείες και τεχνικά γραφεία για να μου βγάλουν ενεργειακό πιστοποιητικό, για ΔΕΗ, καθαρισμούς εργασίες και δεν συμμαζεύεται, και εγώ τον αριθμό μου στην σελίδα τον έδωσα για συγκεκριμένο σκοπό όχι για να διαφημίζονται οι άλλοι, να μην μιλήσω για τις πρακτικές μεσιτικών γραφείων άλλα άστο γιατί δεν θέλω να βρίσω.

Σεβαστό οτι πλέον όλοι νευριάζουμε με το σχεδόν καθημερινό spamming σε κινητά, σταθερά, μηνύματα και emails αλλά έτσι όπως έχουν γίνει οι εποχές μας με τα τεχνολογικά μέσα δύσκολα μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από προσπάθειες μπλοκαρίσματος του spam στο μέτρο του δυνατού.

Δεν γνωρίζω το θέμα της νομιμότητας, αλλά πιστεύω τζάμπα κόπος να το κυνηγήσεις.

Δημοσ.

Και εμείς σε μία εταιρία που δούλευα τους περνάγαμε στο oulook όλους τους πελάτες, δυνητικούς ή τακτικούς, καθώς και άλλες επαφές. Μου φαίνεται λογικό και δε νομίζω να παραβιάζει κάποιο νόμο. Και ο μπάρμπας μου με το φανοποιείο είχε ατζέντα στο κάτω κάτω. :) 

Δημοσ.

Σκέψου να πήγαινες μετά από 1-2 χρόνια να πάρεις αυτό που έχεις αφήσει εκεί και τους πιάνει χώρο και να έβρισκες το κατάστημα κλειστό... Μετά θα έγραφες ότι έκλεισαν και δεν ειδοποίησαν :)

Δεν φτιάχτηκε τελικά και στο μαγαζί δεν ξαναπήγα αφού δεν χρειάστηκα κάτι.

Σήμερα λοιπόν (μετά από τόσο καιρό) μου στειλαν μήνυμα ότι αλλάζουν διεύθυνση.

Δημοσ.

Σκέψου να πήγαινες μετά από 1-2 χρόνια να πάρεις αυτό που έχεις αφήσει εκεί και τους πιάνει χώρο και να έβρισκες το κατάστημα κλειστό... Μετά θα έγραφες ότι έκλεισαν και δεν ειδοποίησαν :)

Αν πήγαινε μετά από 1-2 χρόνια θα ήταν πολύ τυχερός αν το έβρισκε :P Νομίζω έξι μήνες είναι υποχρεωμένοι να το κρατήσουν

Δημοσ.

Eίχε ανοίξει θέμα κάποτε κάποιος... είχε αφήσει λάπτοπ λέει (σε πλαίσιο ή μουλτιράμα πρέπει να ήταν) και τελικά το είχαν μετά από αιώνες...3 χρόνια something ΑΝ θυμάμαι καλά; :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...