Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πριν κανα 8μηνο είχα πάει το λάπτοπ μου σε ένα μαγαζί για φτιάξιμο. 

Είχα αφήσει τον αριθμό μου για να επικοινωνήσουν όταν θα ναι έτοιμο. Δεν φτιάχτηκε τελικά και στο μαγαζί δεν ξαναπήγα αφού δεν χρειάστηκα κάτι.

Σήμερα λοιπόν (μετά από τόσο καιρό) μου στειλαν μήνυμα ότι αλλάζουν διεύθυνση.

Η ερώτησή μου είναι, από που κι ως που διατηρούν τέτοιο αρχείο? Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που ειδοποιήθηκε.

Είναι νόμιμο αυτό? Σας έχει τύχει? 

Υ.Γ. Να επισημάνω πως δν τρελάθηκα κιόλας με το συμβάν, αλλά το θεωρώ περίεργο

Δημοσ.

I see what you mean, αλλά εγώ το άφησα για συγκεκριμένο λόγο.

Αν είχες ένα κατάστημα και οι πελάτες σου διναν τα νούμερα τους μετά θα τους έστελνες μνμτ για άσχετα πράγματα? Και δεν είμαι καν τακτικός πελάτης, μια φορά είχα πάει.

Δημοσ.

Αν είχες ένα κατάστημα και οι πελάτες σου διναν τα νούμερα τους μετά θα τους έστελνες μνμτ για άσχετα πράγματα? Και δεν είμαι καν τακτικός πελάτης, μια φορά είχα πάει.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, σε ενημέρωσαν ότι άλλαξαν διεύθυνση - δεν σου έστειλαν μήνυμα για καποιο άσχετο ζήτημα. 

Δημοσ.

Eνταξει, ενημερωση των πελατων ειναι για αλλαγη διευθυνσης , δεν ειναι κατι ασχετο.Μπορει αλλος να το βλεπει θετικο, αλλος τυπικο, αλλος αδιαφορο.Κριση εχουμε εξαλλου , να μην προσπαθησει ο  αλλος να κρατησει η να κερδισει τον πελατη του ?

Δημοσ.

Ε δεν σε πήρε να σου πει τι ωραία σπανακόπιτα που έφτιαξε. Και μην νομίζεις πως το σκέφτηκαν να σου στείλουν μήνυμα. Σε όποιον είχε μέσα το πελατολόγιο στο pc έστειλαν. Αν θες να πας να ξαναφτιάξεις κάτι που θα τους βρεις. Πρέπει να βαριέσαι πολύ όμως για να ασχολείσαι με το μήνυμα αυτό.

Δημοσ.

ε και που ειναι το κακο?ο ανθρωπος ενημερωνει τους πελατες του για τη μεταφορα του μαγαζιου.πελατης του δεν ήσουν για ενα δευτερο?το κινητο δεν το εδωσες?

απλα διεγραψε το μνμ..ειναι συνηθισμένο φαινομενο..

• Like 1
Δημοσ.

Είναι νόμιμο αυτό?

Ριξε καμια μηνυση, στην Αμερικη εχω ακουσει οτι κερδιζουν εκατομmυρια ετσι. Κι εσυ το εχεις ακουσει γιατι αλλιως σιγα μην διυλιζες τον κωνωπα για ενα fucking ενημερωτικο sms για αλλαγη διευθυνσης.
  • Like 5
Δημοσ.

Μη με φάτε ρε σεις.

ειναι συνηθισμένο φαινομενο..

Αυτό ήθελα να ξέρω, γιατί δε μου χει ξανατύχει να μ στείλουν ενημερωτικό για οτιδήποτε. 

Ούτε τα e-shop που αγοράζω τακτικά από κει.

Δημοσ.

ολα τα καταστήματα βάσει ενός νόμου που μου διαφεύγει (αλλά τον εχει δει να αναγράφεται στα τιμολόγια) μπορούν να κρατούν τα στοιχεία, με την προυποθεση πως δεν τα δίνουν πουθενά.

Ολο και καπου θα το χεις δει και συ γραμμένο. "βάσει του νόμου μπλα μπλα μπλα, η επειχείρηση εχει το δικαίωμα να κρατά τα στοιχεία του πελάτη, ο οποιος εχει προσβαση σε αυτα και δεν δημοσιεύονται σε τρίτους μπλα μπλα μπλα"

Κάπως έτσι το θυμάμαι...

Δημοσ.

βασικα λες οτι εδωσες τον αριθμο σου στο ποστ, αλλα στον τιτλο αναφερεις οτι τον κρατησε χωρις την αδεια σου

δηλαδη περιμενες να σε παρουν τηλεφωνο για το θεμα και μετα να τον σβησουν; 

Δημοσ.

Ε πιο λογικό μου φαινόταν. Αν δλδ εγω έχω 1000 πελάτες, θα έχω και κρατημένα 1000 τηλ? Μόλις εξυπηρετούσα κάποιον θα σβηνα τον αριθμό του.

Αλλά το ποστ #11 απάντησε την ερώτηση, οπότε μπορεί να κλειδωθεί.

Δημοσ.

σκεψου οτι με ενα sms μπορεις να διαφημισεις το μαγαζι σου, προσφορες, εκπτωσεις κλπ

αρα αν ειχες ενα Χ πελατολογιο και απλα εσβηνες τα τηλ τους, τοτε σιγουρα θα εκανες κατι λαθος ;)

Δημοσ.

Ε πιο λογικό μου φαινόταν. Αν δλδ εγω έχω 1000 πελάτες, θα έχω και κρατημένα 1000 τηλ? Μόλις εξυπηρετούσα κάποιον θα σβηνα τον αριθμό του.

Αλλά το ποστ #11 απάντησε την ερώτηση, οπότε μπορεί να κλειδωθεί.

Σαν ιδιώτης ναι.

Σαν επαγγελματίας, θα σβήσεις το πελατολόγιο; Και όταν ο άλλος σου ξανάρθει θα κάθεσαι να περνάς ξανά τα στοιχεία; Για σκέψου λιγάκι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...