Ghost_Rider Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ναι είναι προχειροδουλειά όπως λες και δεν εισαι μεμονωμενη περιπτωση δυστυχως.δοκιμασε να κατεβασεις και το windows 8.1 troubleshooter http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/troubleshoot-problems-installing-updates#1TC=windows-8
Ονειρολογίτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 αυτο δεν ειπες να κατεβασω ?: http://prntscr.com/5ezhrl γιατι αμα ειπες αυτο το κατεβασα και δυστηχως τιποτα.... αρα τωρα τι ? απο οτι βλεπω παμε η για format. Η βαζω linux, η windows 7αρια.
Ghost_Rider Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Για Ριξε Μια Ματια Εδώ Εχει Παρα Πολλες Εναλλακτικες Για Σενα. http://www.thewindowsclub.com/change-pc-settings-does-not-open-windows
Ονειρολογίτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 τα εκανα σχεδον ολα.Τιποτα δεν δουλεψε. Δεν ξερω τι να κανω....
brotrainer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Κάντο φορμάτ καλύτερα. Δεν αξίζει να χαλάς το χρόνο σου.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Κάντο φορμάτ καλύτερα. Δεν αξίζει να χαλάς το χρόνο σου. δυστηχως μπρος γκρεμος και πισω ρεμα φιλε. Δεν μπορω να κανω boot τιποτα γιατι στους windows 8 υπολογιστες πρεπει να αφερεσεις το secure boot. Κατι που για να το κανεις πρεπει να ανοιξεις τις ρυθμισεις του υπολογιστη. Και οι ρυθμισεις του υπολογιστη οπως καταλαβες δεν ανοιγουν. Οποτε τωρα δεν ξερω τι επιλογες εχω. μαλλον πεταμα τον υπολογιστη . περα απο τη πλακα ομως δεν ξερω τι να κανω.
harislinuxos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Φορματ με win8 μπορεις να κανεις οταν το secureboot ειναι ενεργο καθως το υποστηριζουν. win7 δεν μπορεις.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Φορματ με win8 μπορεις να κανεις οταν το secureboot ειναι ενεργο καθως το υποστηριζουν. win7 δεν μπορεις. Ναι θα το ψαξω. βασικα εδω που τα λεμε ηθελα να βαλω linux. τελος παντων.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον βαζοντας σε CMD Administrator αυτο: powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\ImmersiveControlPanel\AppxManifest.xml απο το λινκ που μου εδωσες εσυ Ghost_Rider καταφερα και ανοιξα για ενα λεπτο μοναχα τις ρυθμισεις του υπολογιστη μου και καταφερα να βγαλω το Secure Boot. Οταν ξανα μπηκα δεν λειτουργησε αλλα δεν εχω τοσο προβλημα τωρα. Ουτως η αλλος θα βαλω για βασικο το Ubuntu και βοηθιτικο τα windows. Ευχαριστω πολυ !! 1
harislinuxos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Linux Rocks Πάντως το Ubuntu 14.04 εγκαθηστάτε και με το secure boοt ενεργό. Κάνε μια ερευνά στο Google. Εγώ προτείνω να το απενεργοποιήσεις πάντως.
Ghost_Rider Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ονειρολογίτης, on 13 Dec 2014 - 10:47 PM, said: Λοιπον βαζοντας σε CMD Administrator αυτο: απο το λινκ που μου εδωσες εσυ Ghost_Rider καταφερα και ανοιξα για ενα λεπτο μοναχα τις ρυθμισεις του υπολογιστη μου και καταφερα να βγαλω το Secure Boot. Οταν ξανα μπηκα δεν λειτουργησε αλλα δεν εχω τοσο προβλημα τωρα. Ουτως η αλλος θα βαλω για βασικο το Ubuntu και βοηθιτικο τα windows. Ευχαριστω πολυ !! Μην Ευχαριστεις Για Τιποτα Φιλε Μου Καλη Σου Συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα