Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάντο φορμάτ καλύτερα. Δεν αξίζει να χαλάς το χρόνο σου. 

δυστηχως μπρος γκρεμος και πισω ρεμα φιλε. Δεν μπορω να κανω boot τιποτα γιατι στους windows 8 υπολογιστες πρεπει να αφερεσεις το secure boot. Κατι που για να το κανεις πρεπει να ανοιξεις τις ρυθμισεις του υπολογιστη. Και οι ρυθμισεις του υπολογιστη οπως καταλαβες δεν ανοιγουν. Οποτε τωρα δεν ξερω τι επιλογες εχω. μαλλον πεταμα τον υπολογιστη :fear: :-D . περα απο τη πλακα ομως δεν ξερω τι να κανω.

Δημοσ.

Φορματ με win8 μπορεις να κανεις οταν το secureboot ειναι ενεργο καθως το υποστηριζουν.

win7 δεν μπορεις.

Ναι θα το ψαξω.

βασικα εδω που τα λεμε ηθελα να βαλω linux. τελος παντων.

Δημοσ.
Λοιπον βαζοντας σε CMD Administrator αυτο: 
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\ImmersiveControlPanel\AppxManifest.xml

απο το λινκ που μου εδωσες εσυ Ghost_Rider καταφερα και ανοιξα για ενα λεπτο μοναχα τις ρυθμισεις του υπολογιστη μου και καταφερα να βγαλω το Secure Boot. Οταν ξανα μπηκα δεν λειτουργησε αλλα δεν εχω τοσο προβλημα τωρα. Ουτως η αλλος θα βαλω για βασικο το Ubuntu και βοηθιτικο τα windows. Ευχαριστω πολυ !!

• Like 1
Δημοσ.

Linux Rocks :-D

Πάντως το Ubuntu 14.04 εγκαθηστάτε και με το secure boοt ενεργό. Κάνε μια ερευνά στο Google. Εγώ προτείνω να το απενεργοποιήσεις πάντως.

Δημοσ.
Ονειρολογίτης, on 13 Dec 2014 - 10:47 PM, said:
Λοιπον βαζοντας σε CMD Administrator αυτο: 

απο το λινκ που μου εδωσες εσυ Ghost_Rider καταφερα και ανοιξα για ενα λεπτο μοναχα τις ρυθμισεις του υπολογιστη μου και καταφερα να βγαλω το Secure Boot. Οταν ξανα μπηκα δεν λειτουργησε αλλα δεν εχω τοσο προβλημα τωρα. Ουτως η αλλος θα βαλω για βασικο το Ubuntu και βοηθιτικο τα windows. Ευχαριστω πολυ !!

Μην Ευχαριστεις Για Τιποτα Φιλε Μου Καλη Σου Συνεχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...