Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φτιαξε νέο account μετεφερε τα παντα εκει και μετα delete τον παλαιο

Δυστηχως ουτε αυτο μπορω να κανω γιατι στα windows 8.1 που εχω πρεπει να ανηξεις τις ρυθμισεις συστηματος. κατι το οποια ειναι επισης μπλοκαρισμενο. τωρα τι να κανω ? αλλαγη λειτουργικου ?

Δημοσ.

Δεν Μπορεις Ουτε Τον Πινακα Ελεγχου Να Ανοίξεις??Μεσω Αυτου Μπορεις Να Μανατζαρεις Τα Account Σου

Να μανατζαρι γινετε. να ανηξω νεο λογαριασμο ομως δεν γινετε. αμα του πω "προσθήκη νεου χρήστη" με στελνει στις ρυθμισεις σστηματος που δεν ανηγει. Εψαξα στο ιντερνετ και οντως μονο απο τις ρυθμισεις συστηματος γινετε. αρα ?

Δημοσ.

ναι σωστα δικο μου λαθος...λοιπον ακου κατω αριστερα στο εικονιδιο του windows δεξι κλικ -------- γραμμη εντολων (Διαχειριστης) ----------- και βαζεις sfc/scannow --------- και μετα αναμονη για αποτελέσματα

• Like 1
Δημοσ.

ωραια μια απτα δικα μου σου εβγαλε το ιδιο ακριβως συνεβησε κ σε εμενα.λοιπον ξανανοιξε γραμμη εντολων και μετα βαλε αυτό

Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth

• Like 1
Δημοσ.

ωραια τελειοσε: http://i.imgur.com/IPIQ6K3.png Δοκιμασα ξανα αλλα δεν αλλαξε τιποτα. τωρα θα κανω reboot και θα σου πω.

Λοιπόν. Οχι. έκανα re-boot και τιποτα. εχω το είδιο προβλημα. Πάει να ανοίξει αλλα τελικά πάλι βγαίνει η "Έναρξη". Πάντως γιατί εχω την εντύπωση οτι αυτο ειναι προχειρο-δουλειά της Microsoft και βγαίνουν ολα αυτά τα προβλήματα ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...