efkola Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχω εδώ και 11 μήνες το ασύρματο/αδιάβροχο SONY NWZ-W273 αλλά από τις πρώτες μέρες χρήσης,το pc δυσκολευόταν να το διαβάσει/αναγνωρίσει.Είχα μιλήσει τότε με το service της Sony και με είχαν συμβουλέψει να του κάνω reset με τη μύτη ενός στιλό ώστε να έρχεται στα ίσια του για να μπορώ να το γεμίζω τραγούδια και φυσικά να το φορτίζω. Αν και το έκανα αυτό,τα προβλήματα συνεχίστηκαν αλλά ήταν διαχειρίσιμα,μπορούσα δηλαδή έστω και μετά κόπων και βασάνων να το φορτίζω χρησιμοποιώντας πάντα τη λύση του reset.Το καλοκαίρι το φόρτισα αλλά δεν το χρησιμοποίησα και εδώ και μερικές μέρες που μου ξαναχρειάστηκε,αφού χρησιμοποιήθηκε σε 2-3 προπονήσεις και έπεσε η μπαταρία,έκτοτε νέκρωσε και δεν το αναγνωρίζει με τίποτα κανένα από τα δύο pc. Βλέποντας τα reviews στο skroutz παρηγορήθηκα ξέροντας τουλάχιστον ότι δεν είμαι ο μόνος που το έπαθε. Mίλησα σήμερα με τη Sony και μου είπαν να απευθυνθώ στα επίσημα εξουσιοδοτημένα sony service centers της Αττικής που είναι δύο όλα κι όλα: το ένα είναι η cometron(Χαλάνδρι) και το άλλο στο Μαρούσι αλλά δε συγκράτησα επωνυμία. Παλιότερα δεν υπήρχαν περισσότερα ή δε θυμάμαι σωστά;;Ποιο συστήνετε ως πιο αξιόπιστο;Υπάρχει κάποιος που είχε παρόμοιο πρόβλημα με το mp3 και έχει κάποια άλλη λύση; Ευχαριστώ! ΥΓ:Το είχα βολευτεί πολύ το διαόλι και μου τη δίνει που χάλασε διότι ΔΕΝ τα μπορώ τα καλώδια όσο γυμνάζομαι!Υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο προϊόν από άλλη εταιρεία;; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2014 από efkola
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα