Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα!

ubuntistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν δεν σε βαζω σε κοπο δοκιμασε και αυτο που θα δεις στην φωτο καποια στιγμη να μου πεις αν δουλευει στο δικο σου μαδερμποαρντ κανει το cpu απευθειας 3 γκιγκα χωρις να πειραξεις τιποτα στο μπαιος σε εμενα λειτουργουσε δεν ξερω αν δουλευει σε ολα το εχω δοκιμασει σε αρκετα και δουλεψε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα είναι οτι εχει μεγάλες θερμoκρασίες εξ σου και ο θόρυβος..Οσο για το silent δεν μου έχει τέτοια επιλογή έχει (auto,voltage,PWM)...

αν δεν σε βαζω σε κοπο δοκιμασε και αυτο που θα δεις στην φωτο καποια στιγμη να μου πεις αν δουλευει στο δικο σου μαδερμποαρντ κανει το cpu απευθειας 3 γκιγκα χωρις να πειραξεις τιποτα στο μπαιος σε εμενα λειτουργουσε δεν ξερω αν δουλευει σε ολα το εχω δοκιμασει σε αρκετα και δουλεψε

Αν θα τον βγάλω τώρα για την τοποθέτηση ξανά της θερμοαγώγιμης λέω να το δοκιμασω το mode αυτο..Πως ανταποκρίνετε είναι σταθερο?

Το πρόβλημα είναι οτι εχει μεγάλες θερμoκρασίες εξ σου και ο θόρυβος..Οσο για το silent δεν μου έχει τέτοια επιλογή έχει (auto,voltage,PWM)...

Αν θα τον βγάλω τώρα για την τοποθέτηση ξανά της θερμοαγώγιμης λέω να το δοκιμασω το mode αυτο..Πως ανταποκρίνετε είναι σταθερο?

δεν το εχω δοκιμασει σε ολα τα μαδερμποαρντ σε οσα το δοκιμασα χωρις να αγγιξω το μπαιος σκοτωνε σταθερο μια χαρα οσο για τις θερμοκρασιες κατεβασε το hwmonitor sta windows να δουμε απο εκει τι γινεται οταν εισαι αρκετη ωρα στο bios εκει θα δεις μεγαλες θερμοκρασιες θα ηθελα στα γουιντοους να δω τι θερμοκρασιες εχει?? ερωτηση το ανεμιστηρακι της υδροψυξης εκει που το στηριξες πανω στο κουτι εχει τρυπες απο πισω να βαζει αερα?? η το ανεμιστηρακι ειναι πανω στην υδροψυξη?? δεν φανταζομαι να ειναι  επισης σε αυτο εδω το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=HOUoldim0GY αναφερουν και αλοι το ιδιο προβλημα και λενε πως το εφτιαξαν αναφερουν οτι πρεπει να ξεσφιξεις καποιες βιδες

να και to hwmonitor

super ειναι φιλε μου πηγαινε τωρα εκει που ειναι εγκατεστημενο το hwmonitor βρεσ ς το αρχειο .ini kanto copy pigaine to stin epifania ergasias anoikse to me notepad kai ekei pou lei tjmaxx=100 esi vale 90 epeita kleisto kai parto apo epifani9a ergasias kai pigeneto pali apo ekei pou to pires kai ise ok tha ehis akoma mikroteres thermokrasies enoite oti o q6600 den doulevi me toso ligo fan speed sosta to ksehnas to auto kanta ola disable kai koita na halarosis tis vides tou anemisthra gia na min sou kani thorivo ekanes to moding me monotiki?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...