Thanos1972 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ο επεξεργαστης σου προοριζοταν για την server αγορα......
besttt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 οκ εχεις δικιο σε καποια που λες παραπανω (στα bold) αλλα το εχεις χασει τον τεχνικο τομεα. καταρχην δειχνεις ενα cpuz απο τον επεξεργαστη σου που ξερουμε οτι ο επεξεργαστης που εχεις ειναι πιο κρυος και με λιγοτερα ρευματα απο τα αντιστοιχα τσιπακια που δεν ηταν για server αλλα.....τρεξε ενα intelburntest very high με hwmonitor ανοιχτο ετσι οπως εισαι να δουμε λιγο θερμοκρασιες. edit:και η σωστη μεθοδος απλωμματος δεν ειναι αυτη που λες.εξαρταται την βαση της ψυχτρας που θα βαλεις επανω. φιλε μου δεν θελω να απαντησω διοτι θα θεωρηθει οτι διαφημηζω καποια θερμαλ πειστ αν θες με πιστευεις αω δεν θεσ καλως υπαρχει μια θερμαλ πειστ μολισ 3 ευρω που με οτι στοιχημα γουσταρεται τις ξεσκιζει ολες κατα 10 βαθμουσ ποιο κατω στον ιντελ μπερν τεστ αυτο ειναι το μυστικο μου χρησιμοποιουσα επωνυμεσ και ακριβες θερμαλ και τιποτα οπου ανακαλυψα καποια σε ενα αγγλικο φορουμ ο επεξεργαστης σου προοριζοταν για την server αγορα...... αντε παλι σου λεω ειναι σε κανονικο μαδερμποαρντ της εποχης σοκετ 775 με πατεντα ανταπτορα
driftingcris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ναι και σου λεει οτι ο cpu σου ειναι φτιαγμενος για server.
Thanos1972 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ναι και σου λεει οτι ο cpu σου ειναι φτιαγμενος για server. εεε και εσυ....μην του το χαλας. ανακαλυψε τον μαγικο ζωμο των pc. 1
spgkolem Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Για να βοηθησω λοιπον στο θεμα,ας μας πει ο ανθρωπος που το ανοιξε,πως εβαλε την παστα,τι ποσοτητα εβαλε και ποια παστα ειναι ακριβως.Υστερα αν δεν την εβαλε οπως πρεπει,που θα το δει στο βιντεο που ανεβασα,ας την βαλει σωστα ωστε να αποκλεισουμε την παστα απο το προβλημα του.Φιλε server cpu εχεις οπου και να το τρεχεις server ειναι.συγκεντρωσου.
besttt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ναι και σου λεει οτι ο cpu σου ειναι φτιαγμενος για server. βρε ενα παραδειγμα σασ εδειξα αν βρω παλι εναν q6600 θα του βαλω διο διαφορετικεσ θερμαλ η μια θα ειναι αυτη που θα διαλεξετε εσεισ η αλλη αυτη που εχω εγω θα τον τρεξουμε στα 3.8 γκιγκα με 1.550 vcore με την δικια μου θερμαλ πανω απο 68βαθμους δεν θα δεις στο ιντελ Για να βοηθησω λοιπον στο θεμα,ας μας πει ο ανθρωπος που το ανοιξε,πως εβαλε την παστα,τι ποσοτητα εβαλε και ποια παστα ειναι ακριβως.Υστερα αν δεν την εβαλε οπως πρεπει,που θα το δει στο βιντεο που ανεβασα,ας την βαλει σωστα ωστε να αποκλεισουμε την παστα απο το προβλημα του.Φιλε server cpu εχεις οπου και να το τρεχεις server ειναι.συγκεντρωσου. τωρα μου αρεσε η απαντηση σου κοσμια ευγενικια και δινει λυση ηταν δυσκολο να απαντησειεσ ετσι απο την αρχη?? τελως παντων μακαρι να ειμαστε ολοι καλα να τα λεμε και να βοηθιομαστε
Thanos1972 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ^ολα τα λεφτα η υπογραφη σου. κανε για αρχη κατι πιο ευκολο. τρεξε ενα intelburntest με τον επεξεργαστη με το hwmonitor ανοιχτο με την μαγικη σου παστα (για να ειδες 10 βαθμους διαφορα στην θερμοκρασια πρεπει να ειχες οντως βαλει την πρωτη φορα 1.5gr παστα επανω και την δευτερη απλα να ενοιωσες λιγο). λογικα θα ποσταρεις υστερα απο το τεστ.
besttt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ^ολα τα λεφτα η υπογραφη σου. κανε για αρχη κατι πιο ευκολο. τρεξε ενα intelburntest με τον επεξεργαστη με το hwmonitor ανοιχτο με την μαγικη σου παστα (για να ειδες 10 βαθμους διαφορα στην θερμοκρασια πρεπει να ειχες οντως βαλει την πρωτη φορα 1.5gr παστα επανω και την δευτερη απλα να ενοιωσες λιγο). λογικα θα ποσταρεις υστερα απο το τεστ. αστο να βρω εναν q6600 να σου κανω το τεστ ετσι δεν ειναι δικαιο μιασ και λεται οτι ειναι σερβερ επεξεργαστης και ειναι ποιο κρυος η παστα δεν ειναι μαγικη υπαρχει σε ολα τα μαγαζια στην ελλαδα και κανει μονο 3 ευρω αλλα λογω της πολυ δυσκολης χρησης της δεν την διαφημιζουν τι ενοοω?? ειναι πολυ πηχτη σαν τσιμεντο
Thanos1972 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 βρε με τον επεξεργαστη που εχεις κανε τεστ.γιατι να κανεις με τον q6600? ποιος ειπε οτι δεν ειναι δικαιο?μια χαρα δικαιο ειναι.ελα ετσι οπως εισαι,βαλε να κανεις 10 περασματα στο very high.
besttt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 βρε με τον επεξεργαστη που εχεις κανε τεστ.γιατι να κανεις με τον q6600? ποιος ειπε οτι δεν ειναι δικαιο?μια χαρα δικαιο ειναι.ελα ετσι οπως εισαι,βαλε να κανεις 10 περασματα στο very high. μα αν το βαλω στο υψηλο ειναι 4 γκιγκα μνημη μιας και εχω 8 γκιγκα συνολο ξερεις σε ποση ωρα θα το κανει?? σε 2 ωρες το λιγοτερο
Thanos1972 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ε ωραια βαλε το στο standar με τα 2giga μνημη. 1
ubuntistas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 παστα έχω την arctic mx-2 δεν έβαλα της υδρόψυξης την coolermaster ποιά θέωρήτε καλύτερη? Ο τροπος που την έβαλα έιναι με την "κουτσουλιά" και την άπλωσα αλλά ίσως να μήν την άπλώσα και τόσο καλά.Επίσης το system fan υπάρει κανένας τρόπος να το χαμηλώσω??
besttt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 παστα έχω την arctic mx-2 δεν έβαλα της υδρόψυξης την coolermaster ποιά θέωρήτε καλύτερη? Ο τροπος που την έβαλα έιναι με την "κουτσουλιά" και την άπλωσα αλλά ίσως να μήν την άπλώσα και τόσο καλά.Επίσης το system fan υπάρει κανένας τρόπος να το χαμηλώσω?? γνωμη δικια μου παντα πριν συνεχισεις να πεδευεσαι και σε μπερδευουμαι δοκιμασες με ενα απλο κουλερ αερος πρωτα να δεις τη θερμοκρασιες εχεις να αποκλεισουμε ολα τα αλλα προβληματα??
Thanos1972 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ενταξει την παστα ασε την οπως εισαι.ισως ειναι λιιιγο καλυτερη της coolermaster αλλα δεν παιρνω προσωπικα και ορκο.στα ιδια θα ειναι. (και μην βγαινεις off topic ts,εδω εχουμε θεμα με τον bestt,ασε μας και εσυ με τους ανεμιστηρες σου :P :P )
besttt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ε ωραια βαλε το στο standar με τα 2giga μνημη. κανε λιγο υπομονη γιατι ειμαι και στο νετ στο υποσχομαι θα το κανω σε λιγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα