Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα!

ubuntistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οχι απαραιτητα.

παντως οι θερμοκρασιες δεν ειναι και πολυ καλες για μανισιο cpu+υδροψυξη 

εγω με q6600 g0 κλοκαρισμενο στα 3.6Ghz με αεροψυκτρα ειχα idle temps γυρω στους 35

μηπως δεν μπορει να δει το μπαιοσ την υδροψυξη και λειει οτι του κατεβει?

εγω νομιζω οτι εχει βαλει πολυ thermal paste με συνεπεια να δειχνει 10 βαθμουσ παραπανω αν βεβαια βαζουνε thermal paste στην υδροψυξη αυτο δεν το γνωριζω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μηπως δεν μπορει να δει το μπαιοσ την υδροψυξη και λειει οτι του κατεβει?

εγω νομιζω οτι εχει βαλει πολυ thermal paste με συνεπεια να δειχνει 10 βαθμουσ παραπανω αν βεβαια βαζουνε thermal paste στην υδροψυξη αυτο δεν το γνωριζω

Το bios (για την ακρίβεια ο sensor) δέν καταλαβαίνει αν αυτό που ψύχει τον επεξεργαστή είναι αερόψυκτρα,waterblock ή ένα κομμάτι μέταλλο 5 κιλών.

Επίσης η θερμοαγώγιμη θα μπεί σε όλες τις περιπτώσεις,για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή μεταφορά θερμότητας.

Τέλος,εκτιμούμε την προσπάθειά σου να βοηθηθείς,άλλα σταμάτα να παραπληροφορείς τον κόσμο.Διάβασε κάποια βασικά πράγματα στο net, αν δέν γνωρίζεις ακριβώς για το τι πράγμα μιλάς.

• Like 1

Παιδιά δεν εχει silent mode αυτά που βρήκα είναι δεν ξέρω τι να κάνω αν και οι θέρμοκρασιες δεν μου φένοντε εντάξει.Ακλοκάριστος και υδρόψυξη.. λέτε να παίζει τπτ με την θερμοαγώγιμή?Επίσης αυτες τις επιλογές μου έβγαλε τι μπορώ να κάνω?

Παιδιά δεν εχει silent mode αυτά που βρήκα είναι δεν ξέρω τι να κάνω αν και οι θέρμοκρασιες δεν μου φένοντε εντάξει.Ακλοκάριστος και υδρόψυξη.. λέτε να παίζει τπτ με την θερμοαγώγιμή?Επίσης αυτες τις επιλογές μου έβγαλε τι μπορώ να κάνω?

αν εβαλες πολυ θερμοαγωγιμη ειναι σιγουρα αυτο.... 1.5 γραμαρια ειναι υπερ αρκετο, και ασφαλως το ιδιο ισχυει αν εβαλες πολυ λιγο

επαληψη με τηλεφωνικη καρτα σε ολον τον επεξεργαστη και οχι μια κουτσουλια στην μεση που λενε πολλοι..

δεν ισχυει αυτο με τιποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.5 γραμμαρια? αν εβαλε τοσο σιγουρα θα υπαρχει προβλημα :P

αλλα και παλι, με πολυ παστα δεν ερχεται θορυβος

για τον θορυβο δεν γνωριζω διοτι εχει υδροψυξη και δεν ειχα ποτε για την υψηλη θερμοκρασια σιγουρα ειναι η ποσοτητα τησ θερμοαγωγιμης η η ποιοτητα της εσυ ποσο ποσοτητα προτεινης?? κατω απο 1.5 γραμαρια??το κοιταξα καλυτερα ειναι 1.5 γραμαρια για πηχτη θερμοαγωγιμη που δεν απλωνεται ευκολα και για θερμοαγωγιμη τυπου αρτικ σιλβερ 5 που ειναι σαν βουτυρο θελει 0.750 γραμαρια

Επεξ/σία από besttt

αν εβαλες πολυ θερμοαγωγιμη ειναι σιγουρα αυτο.... 1.5 γραμαρια ειναι υπερ αρκετο, και ασφαλως το ιδιο ισχυει αν εβαλες πολυ λιγο

επαληψη με τηλεφωνικη καρτα σε ολον τον επεξεργαστη και οχι μια κουτσουλια στην μεση που λενε πολλοι..

Γιατι να μην βαλει λιγο παραπανω να ξεχιλισει δεξια και αριστερα?Θα εχει να ασχολειται με κατι μεχρι να την καθαρισει ολη..Επισης ναι η κουτσουλια στην μεση δεν ισχυει με τιποτα,πρεπει να την απλωσει με καρτα.Βεβαια το ακολουθο βιντεακι ειναι προπαγανδα των πολλων και τα air bubbles απο την μεθοδο σου ειναι γραφικα cgi (στο 1,50).

Ο,τι ναναι.Η trollaρεις γιατι την βρισκεις να χαλανε τα μηχανηματα του κοσμου,ή αλλαξε το ονομα σου σε worsttt να ξερουμε τι μας γινεται.Μπορεις βεβαια να μαθεις κατι σωστα πριν δωσεις σωρηδόν λαθος συμβουλες,αλλα αυτο σου πεφτει δυσκολο.

• Like 3

να προτεινεις και καμια ζυγαρια ακριβειας για να ξερουμε και ποση να βαλουμε.

δηλαδη με το σκεπτικο σου αυτη Arctic Ceramique 2 Θερμοαγώγιμη Πάστα 25gr φτανει μονο για σχεδον 17 επαναληψεις σωστα?

επισης για τις κουτσουλιες στην μεση που λες,να σου δειξω κατι κουτσουλιες επανω στο αυτοκινητο μου,περισσοτερο και απο το 1.5 γραμμαριο που προτεινεις? :P

(p.s σταματα να ποσταρεις οτι ναναι γιατι θα παρεις και κανεναν στον λαιμο σου).

• Like 3

Γιατι να μην βαλει λιγο παραπανω να ξεχιλισει δεξια και αριστερα?Θα εχει να ασχολειται με κατι μεχρι να την καθαρισει ολη..Επισης ναι η κουτσουλια στην μεση δεν ισχυει με τιποτα,πρεπει να την απλωσει με καρτα.Βεβαια το ακολουθο βιντεακι ειναι προπαγανδα των πολλων και τα air bubbles απο την μεθοδο σου ειναι γραφικα cgi (στο 1,50).

Ο,τι ναναι.Η trollaρεις γιατι την βρισκεις να χαλανε τα μηχανηματα του κοσμου,ή αλλαξε το ονομα σου σε worsttt να ξερουμε τι μας γινεται.Μπορεις βεβαια να μαθεις κατι σωστα πριν δωσεις σωρηδόν λαθος συμβουλες,αλλα αυτο σου πεφτει δυσκολο.

ξερεις ποσα βιντεο μπορω να σου ανεβασω εξυπνακια?? αντι να ειρωνευεσε καλυτερα προσπαθησε να βοηθησεις η σωστη μεθοδος ειναι απλωνοντας με μια τηλεφωνικη καρτα σε ολη την επεφανεια του επεξεργαστη απο 0.750 γραμμαρια εως 1.5 γραμμαρια αναλογα την πυκνωτητα της παστας

ξερεις ποσα βιντεο μπορω να σου ανεβασω εξυπνακια?? αντι να ειρωνευεσε καλυτερα προσπαθησε να βοηθησεις η σωστη μεθοδος ειναι απλωνοντας με μια τηλεφωνικη καρτα σε ολη την επεφανεια του επεξεργαστη απο 0.750 γραμμαρια εως 1.5 γραμμαρια αναλογα την πυκνωτητα της παστας

Ανεβασε αδερφε να γουσταρουμε

Ανεβασε αδερφε να γουσταρουμε

αν θες να γουσταρεις δες θερμοκρασιες με 1.7 vcore και με ενα απλο κουλερ μεταχειρισμενο της ζαλμαν των 20 ευρω λες να μην ξερω τελικα πως μπαινει η θερμαλ πειστ??? αν θελω να κανω τον πονηρο εχω πολους τροπους προσπαθηστε να μην ενδιδετε στην ταση που εχεται μερικοι απο εσας να προβαλεται τον εαυτο σας κανoντας τον εξυπνο γιατι παντα υπαρχει εξυπνοτερος να εισαι σιγουρος δεν θα σου απαντησω σε αλλο ποστ διοτι ετσι δεν βοηθαμε σε λυση του προβληματος

αν θες να γουσταρεις δες θερμοκρασιες με 1.7 vcore και με ενα απλο κουλερ μεταχειρισμενο της ζαλμαν των 20 ευρω λες να μην ξερω τελικα πως μπαινει η θερμαλ πειστ??? αν θελω να κανω τον πονηρο εχω πολους τροπους προσπαθηστε να μην ενδιδετε στην ταση που εχεται μερικοι απο εσας να προβαλεται τον εαυτο σας κανoντας τον εξυπνο γιατι παντα υπαρχει εξυπνοτερος να εισαι σιγουρος δεν θα σου απαντησω σε αλλο ποστ διοτι ετσι δεν βοηθαμε σε λυση του προβληματος

οκ εχεις δικιο σε καποια που λες παραπανω (στα bold) αλλα το εχεις χασει τον τεχνικο τομεα.

καταρχην δειχνεις ενα cpuz απο τον επεξεργαστη σου που ξερουμε οτι ο επεξεργαστης που εχεις ειναι πιο κρυος και με λιγοτερα ρευματα απο τα αντιστοιχα τσιπακια που δεν ηταν για server αλλα.....τρεξε ενα intelburntest very high με hwmonitor ανοιχτο ετσι οπως εισαι να δουμε λιγο θερμοκρασιες.

edit:και η σωστη μεθοδος απλωμματος δεν ειναι αυτη που λες.εξαρταται την βαση της ψυχτρας που θα βαλεις επανω.

μπραβο. εχεις σερβερ με 1.7vcore. 

Τωρα σε παρακαλω σοβαρεψου. Δεν ειναι σωστο οτι διαβαζεις στον γοογλη

δεν εχω φιλε μου σερβερ αν θεσ να πειστεισ να σου δωσω και και λινκ σε φορουμ αγγλικο που ποσταρω το εχω ανεβασει και εκει ειναι με ανταπτορ  771 σε 775 σαν κανονικο υπολογιστη σε σοκετ 775 το δουλευω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...