Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθές τοποθέτησα μια Seidon 120v ανοιγώ το pc και τι να ακούσω θόρυβος λες και είμαι στο μετρό.Μπαίνω στο bios και βλέπω με ένος λεπτού λειτουργεία cpu temp 54 και pwm στα 1780 rpm εξού και ο θόρυβος αλλά τί παίζει μα την θερμοκρασία?

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο cpu είναι έναε q6600.Η ψύκτρα πιστέυω πως έχει κουμπώσει καλά την κούνησα με το χέρι αλλά αυτή βράχος.Απ' την αρχή έτσι δούλευε εντομεταξύ μου έχει πάρει τα αυτιά.

Δημοσ.

δες : εβαλες παστα ? κουμπωσε καλα ? εισαι στοκ ή οτι να ναι ρευματα ? akyro 

Άκυρο οι θερμοκρασιες παντως των πυρηνων  θερμοκρασιες και το ρευμα της CPU ειναι οκ , μπες στο bios και βαλε την ψυχτρα στο silent 

Δημοσ.

q6600 tjmaxx=90 πρεπει να αλαξεισ στο αρχειο ινι σε οτιδηπωτε προγραμμα χρησιμοπειης στα γουιντοους για να βλεπεις θερμοκρασια την παραμετρο tjmaxx=100 σε tjmaxx=90 αλιως θα βλεπεις παντα 10 βαθμους παραπανω

Δημοσ.

q6600 tjmaxx=90 πρεπει να αλαξεισ στο αρχειο ινι σε οτιδηπωτε προγραμμα χρησιμοπειης στα γουιντοους για να βλεπεις θερμοκρασια την παραμετρο tjmaxx=100 σε tjmaxx=90 αλιως θα βλεπεις παντα 10 βαθμους παραπανω

Sorry αλλά δεν έχω καταλάβει τι ενοείς.

Παιδιά κατέβασα το easytune 5 κατέβασα τα rpm του cpu fan τουλάχιστον τώρα δεν κάνει πολύ θόρυβο αλλα το temp3 εκεί κολλημένο ψηλά βαράει και κατι 63αρια μήπως ξέρουμε τι είναι το temp3 ? Εχω απελπιστεί..εντομεταξύ για να πέσουν οι στροφες πρέπει να ανοίγω το easy tune τι παίζει ρε παιδια ?

Δημοσ.

Aν και αυτό που έγραψε ο besttt είναι σωστό, το speedfan έχει ούτως η άλλως tjmax 90 στον q6600 , οπότε οι θερμοκρασίες που βλέπεις είναι σωστές. Τα cpu cores είναι σε καλές θερμοκρασίες , και το socket είναι το temp1 και όχι το temp3. Το temp3 είναι μάλλον κάποιος άλλος αισθητήρας της μητρικής και παίζει ρόλο σε ποιο σημείο βρίσκεται τοποθετημένος , γιατί αν χτυπάει πάνω του πχ. ο ζεστός αέρας που βγαίνει από τη gpu είναι λογικό να δείχνει υψηλές τιμές θερμοκρασίας.

Δημοσ.

αυτο που σου ειπε ο φιλος το εκανες? 

μπες στο Bios και βαλε τον cpu fan στο silent. 

αν το βαλει στο σαιλεντ δεν θα ανεβασει τρελη θερμοκρασια??/

Δημοσ.

οχι απαραιτητα.

παντως οι θερμοκρασιες δεν ειναι και πολυ καλες για μανισιο cpu+υδροψυξη 

εγω με q6600 g0 κλοκαρισμενο στα 3.6Ghz με αεροψυκτρα ειχα idle temps γυρω στους 35

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...