Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον αν  και εχω ξαναξεκινησει θεμα  ,επειδη ψαχνοντας εχω μπερδευτει...σας γραφω τι ζηταω πανω κατω και πειτε μου ποιο πιστευετε οτι θα ειναι το καλυτερο...

αυτα που ζηταω ειναι.

1. καλη φωτογραφικη μηχανη με full hd video

2.θελω να εχω 4-5 λογαριασμους email ( δουλειας και προσωπικους)

3 . λογικα σε wordpress site θα μπορω να δημοσιευω απο το κινητο απο app?

4.καλη σχετικα μπαταρια

περιμένω τις προτάσεις σας

εχω αναβαθμιση γεναρη με φλεβαρη τελικα...

Δημοσ.

Nexus 6 για android (υπερτιμολογημενο αλλά σφαίρα με άπειρες εφαρμογες)

Iphone 6 (ξεφεύγει σε τιμή αλλά το λειτουργικό του είναι τουμπανο, σταθεροτατο παει σφαίρα και εχει πληθώρα εφαρμογών. Αρνητικά είναι το κοστος και οι ηλίθιοι περιορισμοί της apple τόσο σε σοφτγουερ τόσο και σε χαρντγουερ)

Lumia 1520 ή 930 αν σε ενοχλουν οι πολλες ιντσες για Windows (σταθεροτατο, απίστευτες ταχύτητες, δε θα πεσει ποτε εφόσον έχει πανίσχυρο hw και πανάλαφρο sw , άψογο σε όλα μονο αρνητικό για πολλους το ελλειπες store αλλά πλεον σιγά σιγά διορθώνεται και στα μέσα του 15 δε θα έχει να ζηλέψει τπτ απο app και play store)

Απολυτη Ελευθερία android απλα είναι βαρύ με πληθώρα όμως εφαρμογων

Σταθερο και ταχύτατο IOS απλα οι συσκευές κοστίζουν (ποιοτικοτατες μεν αλλά απαπα) και υπαρχουν περιορισμοί

Σταθερό και ταχύτατο Windows, μηδενικές απαιτήσεις σε hw αλλά προς το παρών υστερεί κάπως στο store .

Σειρα προτίμησης βάσει δικών μου δεδομένων:

Lumia 1520 ή 930 για μικροτερο

IPhone 6 ή 6plus αν σε παιρνει

Nexus 6, ο εκπρόσωπος του android αλλά πρεπει να πεσει ή τιμη

Δημοσ.

το note4 ειναι πολυ μεγαλο το εχω δει..η αποψη σας για το LG G3?

Δε διαφέρει πολύ απο το note4σε διαστάσεις το οποίο είναι βέβαια απίστευτο αλλά δεν το πρότεινα διότι ξεφεύγει απτά 500 .

Το Lg g3 έχει πολύ καλη κατασκευή, κατ εμέ εξαιρετική διάταξη κουμπιών πίσω (σαλλους δεν αρέσει) μεγάλη οθόνη QHD , με τεραστια ανάλυση και 500+ ppi στριμωγμενα στις 5.5", πολύ καλών διαστάσεων. Πολύ καλή Ram 3G και κάμερα απο οτι λένε. Για την αυτονομία του δε βλέπω τα καλυτερα και τα bugs όλο και διορθώνονται.

Τώρα κατά ποσο ο περσινός επεξεργαστής μπορεί να ανταποκριθεί..

Τουμπανος ο δράκος αλλά με τέτοια οθόνη θηριο μην περιμένεις ΤΙΣ τρελές ταχύτητες.

Πάντως υπερβολή τέτοια οθοναρα, ίσως δεν αξίζει να θυσιασεις ταχύτητα για τόσο ελάχιστη διάφορα στην οθόνη απο μια "απλή" και "οικονομική" Full HD. Να ηταν 10αρι ταμπλετ ναι αξίζει.

* 500+ είναι και 2000€ :)

Γίνε πιο κατατοπιστικος αν θες :)

+1 για note4 για android

Δημοσ.

το note4 ειναι πολυ μεγαλο το εχω δει..η αποψη σας για το LG G3?

εμμ σορρυ που στο λεω αλλα το τζι 3 είναι 0.2 ιντσες μικροτερο οποτε.....και δεν συγκρινονται μεταξυ τους σε καμια περιπτωση.

δεν περνεις κανενα αϊ φονε ρε φιλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω τοσα χρήματα για android δε θα έδινα οπότε iphone, αν το πουλησεις να μπορέσεις να παρεις αξιοπρεπή χρήματα πίσω σε βάθος χρόνου

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ.

Οι πιθανότητες είναι αν χρησιμοποιείς Custom theme στο WordPress να μη σε καλύψει η εφαρμογή. Οπότε θα δουλεύεις μέσα από browser, πλήρη έκδοση του admin panel.

Πιστεύω πως η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σου είναι το Note 4 η το 3 ως Vfm επιλογή, καθαρά και μόνο λόγο μεγέθους οθόνης και ύπαρξης της πένας που θα σε βοηθήσει με όλα αυτά τα μικρά τικ που χρειάζονται (tags κτλ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...