.Animus. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 To θέμα είναι ότι δεν έχω πουθενά φυσιολογικό score ούτε στο unigine ούτε στα άλλα παιχνίδια...θα κάνω πάντως και ένα format και αν δεν θα πάω για RMA gpu.
Sakiz105 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δοκιμασες κανεναν πιο παλιο driver?Επισης τα εβαλες ολα τα driver που ηθελε η μητρικη? (ανεφερα intel management engine)
.Animus. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ναι δοκίμασα και πιο παλιό driver και πέρασα και τον intel management engine driver από το site της μητρικής...
Sakiz105 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μηπως ενεργοποιησε την εξοικονομηση ενεργειας? (ριχνω ασφαιρα τωρα μπας και ποιασει)
BabisTs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασες να βάλεις μία άλλη gpu και να δεις τι γίνετε?
.Animus. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Κοίτα άλλη gpu δεν έχω τώρα εύκαιρη αλλά περιμένω έναν φίλο μου να έρθει απο εδώ σε καμια ώρα να φέρει την δικιά του και να δοκιμάσουμε...
BabisTs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Για δοκίμασε για μένα του φίλου σου τουλάχιστον να αποκλείσεις το ενδεχόμενο της gpu αν και η άλλη κάνει τα ίδια.
.Animus. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τώρα απλά η κάρτα σταμάτησε να δίνει σήμα στην οθόνη και είμαι με την intel hd τώρα...μάλλον καρτούλα μυρίζει το θέμα.Πω ρε γαμώτο ένα μήνα την έχω και τα έφτυσε...τι να πεις??? edit:Ξαναδίνει και πάλι σήμα στην οθόνη αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2014 από .Animus.
conkal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Θα προτεινα να μην ασχοληθεις περαιτερω και στειλε την για RMA
.Animus. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εκανα φορματ και ξαναπερασα drivers αλλα παλι τα ιδια...και χανει κσι το σημα της οθονης που και που. Λοιπόμ,έτρεχα unigine heaven και τα clocks της κάρτας στο gpu-z ήταν από 545-601Mhz. Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει. edit:δεν πρόκειτε να ασχοληθω αλλο..θα την στείλω για RMA. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2014 από .Animus.
Aggeluska Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα έχω και εγώ να μεταφέρω 2 προβλήματα για το ίδιο παιχνίδι! 1) Πρόβλημα Ο αδελφός μου που δοκίμασε το bf4 πριν κάνα μήνα με μια asus 560ti σε single mode,στο 10 λεπτό του παιχνιδιού εκεί που έπαιζε μια χαρά του άρχισε ξαφνικά να κολλάνε τα γραφικά μέσα στο παιχνίδι. Με δυσκολία βγήκε απ το παιχνίδι λόγο κολλήματος και μετά από επανεκκίνηση άρχισε να τρεμο-παιζουν τα γραφικά στην επιφάνεια εργασίας και να παγώνει όλος ο υπολογιστής. Η κάρτα γραφικών χάλασε και κάνει συνέχεια τα ίδια πράγματα που ανέφερα πιο πάνω. 2)πρόβλημα Πριν από μια εβδομάδα αγόρασα καινουργια κάρτα γραφικών την r9 290 tri-x και δοκίμασα και εγώ το bf4, στο 10 λεπτό περίπου που έπαιζα άκουσα τους ανεμιστήρες της κάρτας γραφικών να ακούγονται πολύ έντονα και τσέκαρα αμέσως θερμοκρασία βλέποντας να φτάνει τους 74 c. Λέω είναι δυνατόν τόση δυνατή κάρτα γραφικών με τρεις ανεμιστήρες να πιάνει τόσους βαθμούς? Φοβήθηκα και έκλεισα αμέσως το παιχνίδι και ειλικρινά δεν το ξανά άνοιξα,και κρίμα τα χρήματα που έδωσα να το αγοράσω. Πάντως στο call of duty το καινούργιο δεν μου ανέβηκε πότε πάνω από 60c η κάρτα γραφικών. Τα συμπεράσματα δικά σας Προβλημα Νο1 . Νομιζω η καρτα ειανι στα τελευταια της . ετσι μ εκανε κ μενα και μετα απο λιγους μηνες , παπαλα!
Sakiz105 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 τζαμπα εστειλες την καρτα πισω.Θεμα με τους drivers της nvidia ειναι.(θελω να ελπιζω δηλαδη,γιατι αν ειναι θεμα αρχιτεκτονικης ισως ειναι η μεγαλυτερη βλακεια στην ιστορια).Σημερα δεν επαιρνες επειδη ηθελε update το bios της καρτας λογο της τεχνολογιας που εχει η asus στις 970/980.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα