Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβλημα driver μου μυριζει.Θυμαμαι εποχη crysis που απο εκει που με 9800 gtx επαιζα 30+ φπσ ενας driver το εκανε να μην παιζετε ουτε στο medium

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα έχω και εγώ να μεταφέρω 2 προβλήματα για το ίδιο παιχνίδι!

1) Πρόβλημα

Ο αδελφός μου που δοκίμασε το bf4 πριν κάνα μήνα με μια asus 560ti σε single mode,στο 10 λεπτό του παιχνιδιού εκεί που έπαιζε μια χαρά του άρχισε ξαφνικά να κολλάνε τα γραφικά μέσα στο παιχνίδι.

Με δυσκολία βγήκε απ το παιχνίδι λόγο κολλήματος και μετά από επανεκκίνηση άρχισε να τρεμο-παιζουν τα γραφικά στην επιφάνεια εργασίας και να παγώνει όλος ο υπολογιστής.

Η κάρτα γραφικών χάλασε και κάνει συνέχεια τα ίδια πράγματα που ανέφερα πιο πάνω.

2)πρόβλημα

Πριν από μια εβδομάδα αγόρασα καινουργια κάρτα γραφικών την r9 290 tri-x και δοκίμασα και εγώ το bf4, στο 10 λεπτό περίπου που έπαιζα άκουσα τους ανεμιστήρες της κάρτας γραφικών να ακούγονται πολύ έντονα και τσέκαρα αμέσως θερμοκρασία βλέποντας να φτάνει τους 74 c.

Λέω είναι δυνατόν τόση δυνατή κάρτα γραφικών με τρεις ανεμιστήρες να πιάνει τόσους βαθμούς?

Φοβήθηκα και έκλεισα αμέσως το παιχνίδι και ειλικρινά δεν το ξανά άνοιξα,και κρίμα τα χρήματα που έδωσα να το αγοράσω.

Πάντως στο call of duty το καινούργιο δεν μου ανέβηκε πότε πάνω από 60c η κάρτα γραφικών.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δημοσ.

Όσον αφορά την 290 , είναι πάρα πολύ ζεστή κάρτα γενικά , με πολύ μεγάλη κατανάλωση , οπότε οι 74 βαθμοί είναι φυσιλογική θερμοκρασία. Βέβαια , το battlefield 4 δε νομίζω να την τερματίζει τη συγκεκριμένη , οπότε μήπως να έκανες κανα scan για bitcoin mining virus;

Δημοσ.

Έτρεξα και από τα windows (8.1) ένα διαγνωστικό και έδειξε "There's no driver installed for PCI Simple Communication Controller". τι κάνουμε για αυτό???

Δημοσ.

Όσον αφορά την 290 , είναι πάρα πολύ ζεστή κάρτα γενικά , με πολύ μεγάλη κατανάλωση , οπότε οι 74 βαθμοί είναι φυσιλογική θερμοκρασία. Βέβαια , το battlefield 4 δε νομίζω να την τερματίζει τη συγκεκριμένη , οπότε μήπως να έκανες κανα scan για bitcoin mining virus;

Καλημέρα.

Αν θα είχα καποιό virus δεν θα έπρεπε να μου ανεβάζει τόσο πολύ θερμοκρασία και στα υπόλοιπα παιχνίδια που δοκίμασα (far cry 4,Ryse-Son of rome)?

Δημοσ.

Intel management driver.Κατεβασετο απτο site της μητρικης

Καλημέρα.

Αν θα είχα καποιό virus δεν θα έπρεπε να μου ανεβάζει τόσο πολύ θερμοκρασία και στα υπόλοιπα παιχνίδια που δοκίμασα (far cry 4,Ryse-Son of rome)?

Ειναι βαρυ το bf4.

Δημοσ.

ούτε αυτό τίποτα...Όσο για drivers κάρτας του έβγαλα 3 φορές (με DDU) και μετά fresh install αλλά τίποτα...τι να πω θα δοκιμάσω και ένα format μπας και...αλλά όταν τρέχει το heaven η gpu φτάνει 99% με το frame buffer σταθερό στα 30-32%.

Δημοσ.

checkαρε και antivirus, δοκίμασε να το κλήσεις για λίγο μήπως και κάνει κάποιο real-time scan στα αρχεία του παιχνιδιού. Δες αν κάνει ταυτόχρονη ανασυγκρώτηση δίσκου.

με msconfig στην αναζήτηση της έναρξης δωκίμασε να κλήσεις ότι βλέπεις στη καρτέλα "εκκίνηση στιχείων" και στη καρτέλα "Υπηρεσίες" κάνε ένα κλικ στο "Απόκρυψη όλων των υπηρεσιών της Microsoft" και μετά απενεργοποίηση όλων. restart και ένα try ακόμα.

Θερμοκρασίες του επεξεργαστή και θερμοκρασίες στις RAM όσο παίζεις δωκίμασε να δεις.

Δημοσ.

Απ την πρώτη στιγμή το εγκατέστησα!

Ειναι βαρυ το bf4.

Αυτο κατάλαβα και εγώ,επίσης στο συγκεκριμένο παιχνίδι μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει η θερμοκρασία στην κάρτα γραφικών?

Γιατι όπως είπα και παραπάνω φτανοντας η κάρτα τους 74c φοβήθηκα και το έκλεισα να μην ανέβει και άλλο και μου την κάψει.

Δημοσ.

checkαρε και antivirus, δοκίμασε να το κλήσεις για λίγο μήπως και κάνει κάποιο real-time scan στα αρχεία του παιχνιδιού. Δες αν κάνει ταυτόχρονη ανασυγκρώτηση δίσκου.

με msconfig στην αναζήτηση της έναρξης δωκίμασε να κλήσεις ότι βλέπεις στη καρτέλα "εκκίνηση στιχείων" και στη καρτέλα "Υπηρεσίες" κάνε ένα κλικ στο "Απόκρυψη όλων των υπηρεσιών της Microsoft" και μετά απενεργοποίηση όλων. restart και ένα try ακόμα.

Θερμοκρασίες του επεξεργαστή και θερμοκρασίες στις RAM όσο παίζεις δωκίμασε να δεις.

edit: αφού έκανες φορματ και έχεις παρόμοια προβλήματα άκυρο το 1 και 2 :P

Δημοσ.

Απ την πρώτη στιγμή το εγκατέστησα!

Ειναι βαρυ το bf4.

Αυτο κατάλαβα και εγώ,επίσης στο συγκεκριμένο παιχνίδι μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει η θερμοκρασία στην κάρτα γραφικών?

Γιατι όπως είπα και παραπάνω φτανοντας η κάρτα τους 74c φοβήθηκα και το έκλεισα να μην ανέβει και άλλο και μου την κάψει.

Μεχρι 85 που θα τρως το thermal throttling μην την φοβασε

Δημοσ.

Όταν μπαίνω στο bios, στο pci-e configuration μου λέει pci-e ->gen1(PCI-E 1.0)

pci-e ->gen2(PCI-E 2.0)

Edit. μου ήρθε και πριν κάτι μάρες ένα bios update για την μητρική αλλα δεν έδωσα σημασία...λέτε να κάνει τίποτα να το βάλω??Τι να πω ρε παιδιά έχω τρελαθεί εκεί που όλα είναι μια χαρά από το ένα λεπτό στο άλλο σου γυρίζει τον όσμο ανάποδα.

Δημοσ.

Εχεμ,την εχεις στο δευτερο σλοτ την καρτα και σου εχει μονο g1 kai g2? ΑΝ στο unigine valley το σκορ ειναι φυσιολογικο αλλα στα παιχνιδια οχι ειναι καθαρα θεμα driver.Ψαξε και στο google ολοι αυτο λενε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...