Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Λοιπόν, τα προβλήματα ξεκίνησαν πριν κανα 2ωρο. Εκεί που πήγα να μπω ένα παιχνίδι bf4 ξαφνικά παρατηρώ προβλήματα με τον smoothness του παιχνιδιού (fps drops). Ανοίγω το fraps και βλέπω 30-35 fps ,λεω τι διάολο. Κάνω ενα restart το pc αλλά τίποτα. Nα τονίσω ό,τι πριν 2 ωρες έπαιζα κανονικότατα χωρις να πειράξω τίποτα το bf4 στα ultra με σταθερα 60 frames. Τώρα όλα τα games παίζουν με κολλήματα. Επίσης να τονίσω ότι έκανα 2 φορές καθαρό unistall τα divers με DDU. Επίσης έκανα restore το pc 6 μέρες πίσω αλλά και πάλι τίποτα. Τι κάνουμε παίδες???

Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Υ.Γ.Η κάρτα μου είναι η Asus Gtx970 Strix και drivers οι καινούριοι της nvidia.

Δημοσ.

Είδα στην υπογραφή 4.8 ghz.

Κάνε test μνήμες και κάρτα γραφικών σκληρό δίσκο

Κάνε memtest μέσα στα windows και άνοιξε πολλά για να ζορίσεις τις μνήμες

Δημοσ.

Την κάρτα την τέσταρα με το unigen heaven...δεν ξέρω τι παίζει αλλά είναι κολλημένο στα 20-21 fps. Eνώ πριν κανα 2 μέρες που τα είχα τρέξει ήταν πολύ παραπάνω. Τι να πω?? Δεν ξέρω τι παίζει.

Δημοσ.

Κάνε test,αλλιώς δεν γίνεται τίποτα και stock όλα. Τις μνήμες στο bios να τις βάλεις χειροκίνητα,τα νούμερα και τα volt, όχι auto

Δημοσ.

Και σε μενα καμια φορα που εχω γενικα καλο pc στο λολ μπορει να φαει κανενα fps drop (οχι μεσα στο παιχνιδι απο 60 να παει 40, αλλα με το που ξεκινησω το game να ειναι στα 40, εκει κανω restart και ολα ειναι smooth again..). Με τετοιο hardware που εχεις αν δεν βλεπεις να εχεις προβληματα γενικα κατα την χρηση τοτε μπορει να παιζει και τιποτα με το game.. Εγινε κανενα προσφατο update στο game και αρχισαν αυτα η ετσι στο ακυρο;

Δημοσ.

Το κάνει πλεον σε όλα τα games...και στο unigen.

Αυτό που παρατηρώ όταν τρέχω το heaven είναι ότι το gpu utilization δεν πάει πάνω απο 45%.

Δημοσ.

Δοκιμασε να βγαλεις και να ξαναβαλεις την καρτα γραφικων και τσεκαρε τι παιζει..( κανουν κατι τετοια παιχνιδια οι gpu παντως απο οτι βλεπω..) Απο κει και περα μπορει να παιζει τιποτα με ιο οπως ειπαν παραπανω. Για κανε ενα scan με malwarebytes να δεις αν θα σου βγαλει τιποτα και απο κει και περα κανε memtest κανα 3ωρο (αστο ολο το βραδυ αν ειναι) οπως ειπα και ο φιλος παραπανω..

Δημοσ.

Εάν δεν βαριέσαι κάνε νέο install τα windows σε άλλο σκληρό ,να περάσεις μόνο τα απαραίτητα και κάνε benchmarks να δεις αν ποιανεις τα αναμενόμενα νούμερα ,εάν όχι κάνε memtest στα windows να δεις αν βγάλει error,αν όχι κατα πάσα πιθανότητα θα φταίει η κάρτα. ΟΛΑ STOCK

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...