agribilos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Γεια σας!!! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την νέα μου κάρτα... Όταν παίζω παιχνίδια με γρήγορη δράση μετά από την πάροδο 2-3 λεπτών μου παρουσιάζει παραμορφώσεις και κολλήματα. Άλλοτε μου κολλάει εντελώς η εικόνα για μερικά δευτερόλεπτα (όχι τα κλασικά σπασίματα λόγω low performance) και άλλοτε κολλάει η μισή οθόνη (φαίνεται να αφήνει ένα ίχνος). Έχω δοκιμάσει να αλλάξω άπειρες φορές τα drivers αλλά δεν γίνεται τίποτα. Το σύστημα μου αποτελείται από τα εξής: AMD Athlon 1,33 Ghz 256 Mb SDram matsonic mainboard (δεν θυμάμαι ακριβές μοντέλο) Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ βοηθήστε με. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
MY80- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 chipset drivers exeis perasei ? Gia rixe mia matia an douleyei to fan ths kartas. Dokimase kai na valeis to 3dmark03 na looparei gia merikes wres kai pes mas an kollaei ki ekei. Poious drivers exeis dokimasei ? Gia koita kai ta voltages apo to bios an einai ok... Auta gia arxh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.