amika Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Η προθεσμία για να πάρει κάποιος τους κωδικούς τελείωσε? Γιατί μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ δεν βρίσκω κάποιο link,μόνο την ανακοίνωση και τις οδηγίες εισαγωγής.
astrea966 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 απ`οτι εχω δει δεν εχουν ενργοποιησει την διαδικασια ακομα.
redhotstef Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μεσω ΟΑΕΔ πηρα τζαμπα, το Esdl.. και με πληρωσαν και απο πανω! Σχετικα με το 1.. "Παροχή ηλεκτρονικής εκπαίδευσης σε περισσότερα από 1.000 θέματα τεχνολογιών πληροφορικής, όπως λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές γραφείου, δίκτυα υπολογιστών, προγραμματισμός, συστήματα ERP και CRM, βάσεις δεδομένων κ.ο.κ.. Ο εκπαιδευόμενος, μέσω ενός μοναδικού κωδικού, θα έχει πρόσβαση στα μαθήματα από οποιονδήποτε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, ενώ θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα download των μαθημάτων." ενταξει δεν κατι το καινουριο. Ο καθενας που ηθελε να μαθει καποια πραγματα ξημεροβραδιαζοταν στο ιντερνετ (και στο ινσομνια) και τα μαθαινε. Το θεμα ειναι να δινεται και καποια, μικρης σημασιας εστω, επισημης πιστοποιησης..!
astrea966 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μεσω ΟΑΕΔ πηρα τζαμπα, το Esdl.. και με πληρωσαν και απο πανω! Σχετικα με το 1.. "Παροχή ηλεκτρονικής εκπαίδευσης σε περισσότερα από 1.000 θέματα τεχνολογιών πληροφορικής, όπως λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές γραφείου, δίκτυα υπολογιστών, προγραμματισμός, συστήματα ERP και CRM, βάσεις δεδομένων κ.ο.κ.. Ο εκπαιδευόμενος, μέσω ενός μοναδικού κωδικού, θα έχει πρόσβαση στα μαθήματα από οποιονδήποτε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, ενώ θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα download των μαθημάτων." ενταξει δεν κατι το καινουριο. Ο καθενας που ηθελε να μαθει καποια πραγματα ξημεροβραδιαζοταν στο ιντερνετ (και στο ινσομνια) και τα μαθαινε. Το θεμα ειναι να δινεται και καποια, μικρης σημασιας εστω, επισημης πιστοποιησης..! αλλο αυτο που πηρες εσυ και αλλο αυτο που παραθετεις.και εξακολουθω να λεω οτι επειδη το παρακολουθω και εγω το συγκεκριμενο δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα.ειναι αλλο πραγμα σε σχεση με αυτο που αναφερεις το οποιο ειναι μεσω καποιων ΚΕΚ η ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ και ειναι επιδοτουμενα
partblah1990 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 σε ποσο χρονικο διαστημα μετα την υποβολη θα μου δωθουν οι κωδικοι ;
genius_13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέσα σε 20 μέρες έλεγαν αλλά εγώ δεν έχω λάβει κάτι..
bazinga13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ξεκινησαν απο χθες και θα συνεχισουν μεχρι της 6 του μηνος,το ελαβα εγω σημερα,πριν λιγο
ggelhsva Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Q: ποια η διαφορα του MVA απο το ITA? Επειδή είχα και εγώ αυτή την απορία, κάθισα και έψαξα αν τα μαθήματα που υπάρχουν στο IT Academy είναι διαθέσιμα και στο Virtual Academy. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάποια βασικά μαθήματα υπάρχουν και στις 2 πλατφόρμες εκμάθησης π.χ. Networking Fundamentals που σε προετοιμάζει για την αντίστοιχη πιστοποίηση της Microsoft. Για κάποιες πιο προχωρημένες πιστοποιήσεις όμως, όπως MSCA Windows 8.1/Server 2012 R2, στο IT Academy υπάρχουν μαθήματα που σε προετοιμάζουν να δώσεις εξετάσεις για τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις ενώ στο Virtual Academy δεν υπάρχουν τα ίδια μαθήματα! Οπότε αν το κοιτάξει κανείς κάτω από αυτό το πρίσμα, το IT Academy σου προσφέρει περισσότερα από το Virtual. Τέλος να προσθέσω ότι και σε εμένα μου ήρθαν οι κωδικοί πρόσβασης στο IT Academy. Έκανα την εκδήλωση αρχές Μαρτίου και μου ήρθαν ένα μήνα μετά (αρχές Απριλίου).
androu Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 καλημέρα, προσπαθώ να δώ τα βίντεο απο τις παρουσιάσεις στο academy αλλά δεν παίζει κανένα. Δοκίμασα και με άλλους browsers αλλά τίποτα!! Καμμιά ιδέα ;
ggelhsva Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αυτό που εγώ έχω καταλάβει είναι ότι βίντεο/παρουσιάσεις που αφορούν παλαιό λογισμικό (π.χ. Windows XP, Office 2003) δεν παίζουν. Προσπάθησε να ανοίξεις κάποιο βίντεο που να αφορά πρόσφατο/τρέχον λογισμικό π.χ. SQL Server 2012, Office 2013. 1
makiskous Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αυτό που εγώ έχω καταλάβει είναι ότι βίντεο/παρουσιάσεις που αφορούν παλαιό λογισμικό (π.χ. Windows XP, Office 2003) δεν παίζουν. Προσπάθησε να ανοίξεις κάποιο βίντεο που να αφορά πρόσφατο/τρέχον λογισμικό π.χ. SQL Server 2012, Office 2013. ναι ετσι ειναι.. και γω ειχα σπασει το κεφαλι μου δοκιμαζοντας οτι browser μπορουσα να βρω, αλλα τελικα τα Office 2003 μαθηματα δεν ανοιγαν με τιποτα. ευχαριστουμε ggelhsva 1
bazinga13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 τελικα παιδια εβγαλε ακρη κανενας?τι φαση ειναι?απλα βλεπεις τα βινετο και δουλευεις μονος σου?παιζει καθοδηγηση?
ggelhsva Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Προς το παρών ναι, μόνο αυτό είναι. Δεν έχω εντοπίσει κάποιου είδους καθοδήγηση από κάποιον εκπαιδευτή. 1
hardrocker Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Να ρωτησω και γω to lync ειναι με διςδραστικη επικοινωνια μεταξυ καθηγητη μαθητη μεσω καμερας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα