Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4.4.2 επίσης.

Τζάμπα το πήρες...εγώ "εδωσα" 449ε στο γερμανό. Πρακτικά, τα 49 τα υπόλοιπα ήταν επιδότηση. Πάλι ομως τα λυπήθηκα σα να βγήκαν απ'τη τσέπη μου.

Για πες κανα παιχνίδι να δοκιμάσω...τόσο καιρό με το ipad και δεν ασχολήθηκα με παιχνίδι στο SG3 που χα πρίν.

Υ.Γ. έχει ωραία κάμερα πάντως...

Y.Γ.2. καμμιά θηκούλα ; για κάνα μήνα που θα'ναι καινουργιο.

μια χαρα το πηρες και εσυ χαλαρωσε ! Καλοριζικο! Παιχνιδια δεν παιζω φιλε. Θηκη δεν θα βαλω εφοσον εχει δερμα πισω τι να την κανεις;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε για να μην σπάσει τώρα που ναι καινούργιο...διότι το γκαλαξυ σ3 που χα έγινε δυο φορές σα παρμπρίζ τρακαρισμένου...

Δημοσ.

Ε για να μην σπάσει τώρα που ναι καινούργιο...διότι το γκαλαξυ σ3 που χα έγινε δυο φορές σα παρμπρίζ τρακαρισμένου...

Την ζελατινα την εβγαλα. Τωρα για θηκη δεν ξερω..ισως χτυπησω μια λευκη για να κανει αντιθεση στο μαυρο.

Δημοσ.

Media mark το τσιμπησα... 9506 black edition Εννοείται με δέρμα πίσω. Πετάει ο snapdragon 800 μάγκες. 299 αλλά τα αξίζει.

Αποστολή από το XT1068 με τη χρήση Insomnia App

Τι Android φοράνε τα δικά σας ; εμένα 4.4.2 και πατάω για αναβάθμιση και δεν κάνει.. Περίεργο.

Αποστολή από το XT1068 με τη χρήση Insomnia App

Καλημέρα και μεγειά.

Η συσκευή που αγόρασες είναι Ελληνικής Αντιπροσωπείας ή Ευρωπαϊκή?

Φιλικά,

vassilisg1971

Δημοσ.

Ηλίθια ερώτηση εχω...

Ανοίγωντας τα δεδομένα (3-4G δηλαδή) μου βγάζει H+. Αυτό σημαίνει πως εχει 4G; και οτι το σκετο Η είναι 3G ;

Διότι σε galaxy s4 φίλου, (το 9505) βγάζει κανονικά "4G"...

Δημοσ.

Καλημέρα και μεγειά.

Η συσκευή που αγόρασες είναι Ελληνικής Αντιπροσωπείας ή Ευρωπαϊκή?

Φιλικά,

vassilisg1971

Εχει Ελληνικη εγγυηση τωρα απο που ειναι ...νομιζω Σλοβακια,αλλα δεν υπαρχει προβλημα φιλε.

Ηλίθια ερώτηση εχω...

Ανοίγωντας τα δεδομένα (3-4G δηλαδή) μου βγάζει H+. Αυτό σημαίνει πως εχει 4G; και οτι το σκετο Η είναι 3G ;

Διότι σε galaxy s4 φίλου, (το 9505) βγάζει κανονικά "4G"...

Τι συνδεση εχεις ;

Δημοσ.

cosmote.

Σήμερα ως δια μαγείας εμφανίστηκε το "4G" πάνω δεξιά. Αλλά έκανα ενα speedtest και μου βγαλε 20/5 mbit. Αρα προφανώς η κάρτα μου είναι παλιά 3G.

Διότι διπλα διπλα με iphone 5 φιλου, την ιδια στιγμή έπιανε στο ιδιο τεστ, 40/40 σχεδόν. (πιο γρήγορο απ'τη vdsl του, χαχαχα)

Οχι πως καίγομαι γι'αυτές τις ταχύτητες, έτσι για το θεαθήναι.

Δημοσ.

cosmote.

Σήμερα ως δια μαγείας εμφανίστηκε το "4G" πάνω δεξιά. Αλλά έκανα ενα speedtest και μου βγαλε 20/5 mbit. Αρα προφανώς η κάρτα μου είναι παλιά 3G.

Διότι διπλα διπλα με iphone 5 φιλου, την ιδια στιγμή έπιανε στο ιδιο τεστ, 40/40 σχεδόν. (πιο γρήγορο απ'τη vdsl του, χαχαχα)

Οχι πως καίγομαι γι'αυτές τις ταχύτητες, έτσι για το θεαθήναι.

Αν αλλαξεις καρτα δεν νομιζω να εχεις θεμα...μια χαρα εισαι αντε! Εγω wind εχω..μονο 3G και αυτο οχι παντου,χ αχα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...