Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Στο σαιτ του Media εχει 299 το ι9505  !! δεν ειδα καπου το 9506  </p>

Ήδη πήρα τηλέφωνο... Μόνο 9506 έχουν. Έκλεισα μια συσκευή κ θα την πάρω το απόγευμα.

Αποστολή από το XT1068 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μετά από επικοινωνία που είχα με customer servise Κωτσόβολου η προσφορά απευθύνεται στο Samsung Galaxy S4 i9506!

Δημοσ.

<p>Καλησπέρα!</p>

<p>Μετά από επικοινωνία που είχα με customer servise Κωτσόβολου η προσφορά απευθύνεται στο Samsung Galaxy S4 i9506!</p>

Ναι κ εγώ τους πήρα αλλα θέλει το λιγότερο είπαν 7 ημέρες για παράδοση. Οπότε έκλεισα από τα Media με 20 ευρώ παραπάνω. Πάλι προφορά είναι.

Δημοσ.

Ναι κ εγώ τους πήρα αλλα θέλει το λιγότερο είπαν 7 ημέρες για παράδοση. Οπότε έκλεισα από τα Media με 20 ευρώ παραπάνω. Πάλι προφορά είναι.

Το βγάλανε και στην ηλεκτρονική αλλά δεν ξέρω αν ειναι ετοιμοπαράδοτο στα 279 το i9506!

Στα public άμεσα διαθέσιμο στα 279 αλλά δεν γνωρίζω αν ισχύει και για το i9506!

Ένας χαμός! 

Δημοσ.

Το βγάλανε και στην ηλεκτρονική αλλά δεν ξέρω αν ειναι ετοιμοπαράδοτο στα 279 το i9506!

Στα public άμεσα διαθέσιμο στα 279 αλλά δεν γνωρίζω αν ισχύει και για το i9506!

Ένας χαμός! 

Κάτσε τώρα θα πάρω στα public.Αποστολή από το XT1068 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

<p>δειτε το κουτι γιατι στο media μονο 9505 ειχαν,</p>

<p>ο κωτσοβολος εχει και τα δυο αλλα σε προσφορα εχουν μονο το 9506.</p>

Στα media τα παιδιά είδαν το κουτί. Στα public αργά τα ζώα, ούτε καν ήξεραν για το 9506.

Δημοσ.

To πήρα κι εγώ σήμερα, μισοφορτισμένο ήρθε, το φόρτισα κανα δεκάλεπτο και αρχισα να ασχολούμαι. Παρόλο που χα SG3 πριν, οτι ναναι εγινε με τα μπακαπ κτλ, και αργησα να θυμηθώ πως είχα samsung account...Θα γινόταν ηζωή ευκολότερη.

Η πρωτη αίσθηση που εχω ειναι πως ειναι λιγο...ψεύτικο. Ωραία υφή το ψευτοδέρμα πίσω.

Κινητό μετά απο 2 χρόνια ξανά και ας ελπίσω να μη σπάσει κι αυτό.

Δημοσ.

Στο Κωτσόβολο τέλος η προσφορά εξαντλήθηκε!

Ηλεκτρονική κατόπιν παραγγελίας!

Public στα 279 ευρώ το i9505!

Δημοσ.

Media mark το τσιμπησα... 9506 black edition Εννοείται με δέρμα πίσω. Πετάει ο snapdragon 800 μάγκες. 299 αλλά τα αξίζει.

Τι Android φοράνε τα δικά σας ; εμένα 4.4.2 και πατάω για αναβάθμιση και δεν κάνει.. Περίεργο.

Δημοσ.

4.4.2 επίσης.

Τζάμπα το πήρες...εγώ "εδωσα" 449ε στο γερμανό. Πρακτικά, τα 49 τα υπόλοιπα ήταν επιδότηση. Πάλι ομως τα λυπήθηκα σα να βγήκαν απ'τη τσέπη μου.

Για πες κανα παιχνίδι να δοκιμάσω...τόσο καιρό με το ipad και δεν ασχολήθηκα με παιχνίδι στο SG3 που χα πρίν.

Υ.Γ. έχει ωραία κάμερα πάντως...

Y.Γ.2. καμμιά θηκούλα ; για κάνα μήνα που θα'ναι καινουργιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...