alldaynews Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα έχω έναν δίσκο στο σύστημα μου τον Seagate Barracuda 3tb.Aπό εκεί τρέχω όλα τα προγράμμματα μου και από τον ssd το λειτουργικό.Εντελώς ξαφνικά πριν μερικές μέρες όταν πήγα να ξεκινήσω το pc και δεν μπούταρε.Ξεκίνησα απο τους δίσκους και είδα πως φταίει ο seagate.Μόλις τον βγάζω ξεκινάει κανονικά.Στο hd sentinel τον δείχνει 100% ολα εντάξει.Τι μπορεί να φταίει??
alldaynews Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ναι κανονικά και εκει είναι το κουλό
NikosKallithea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καν' τον εξωτερικό να δεις τον βλεπει ο υπολογιστής
alldaynews Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 πάντως στο bios τον βλέπει κανονικά
EddieObscurant Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 το sentinel πώς το έβγαλες απο με το δίσκο δεν ξεκιναει το pc? αν παντως καταλαβα καλά απλά έχει αλλάξει το boot order απο το bios και προσπαθει να bootαρει απο τον seagate, οποτε με συνδεδεμένο τον seagate μπες στο bios και αλλαξε το hdd boot order και βαλε 1ον τον ssd
alldaynews Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Οχι ξεκινάει απο τον ssd ααααααααααααααααααααα ξέχασα να αναφέρω.Βγάζει το σήμα τον windows και κολλάει εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα