Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, μετά από 2 μήνες χωρίς pc ήρθε επιτέλους η ώρα για ένα pc που θα'θελα να μου κρατήσει 4-5 χρόνια χωρίς αναβάθμιση, η χρήση θα είναι internet, κατεβασμα μουσικης-video, office, live streaming, skype, σπανια dvd authoring, βασικα απλά πράγματα, με ταβάνι τα 500 ευρώ, αποκλειστικά απο e-shop που θα το συναρμολογήσει, εγώ τα win 7 64bit θα περάσω μόνο! Οθόνη και ssd θα πάρω οταν εχω τα χρηματα, προς το παρόν θα χρησιμοποιησω μια παλια 17άρα. Μετά από πολυ μελέτη του forum εχω καταληξει στην παρακάτω σύνθεση:

Ερωτήσεις: Το κουτί λέει: μέγιστο ύψος για CPU Cooler τα 16,2cm, άρα η ψύκτρα που λέει h=158mm θα είναι οκ, σωστά;

Oi μνήμες υπάρχει περίπτωση να βρίσκουν στην ψύκτρα; Mήπως θα έπρεπε να ειναι καλύτερα στα 2133MHz;

Το κουτί αυτό εχει 2 προεγκατεστημενους ανεμιστηρες, με την ψύκτρα αυτή θα είμαι οκ στις μεγάλες ζέστες με τον amd ή χρειάζεται να προσθέσω κ άλλους;

Το τροφοδοτικό το επέλεξα για τα 5  χρόνια εγγύηση κ τα αποσπώμενα καλώδια, μήπως χρειάζεται κατι πιο δυνατό σε περιπτωση που συνδέσω 2 σκληρούς ακομα, usb ή εσωτερικους και floppy disk;

Ελπίζω να μη σας κούρασα, ποιά είναι η γνώμη σας για τη σύνθεση αυτή, καθε πρόταση ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ για το χρόνο σας!

E-SHOP.GR.htm

Δημοσ.

τα 550w παντως ειναι πολλα για αυτο το συστημα. ζητημα ειναι αν θα καιει και 300

Αν δεν σκεφτεσαι για μελλοντικη αναβαθμιση κοιτα για λιγοτερα watt

Δημοσ.

Ενταξει, θελω να ειναι πιο δυνατο απο οτι χρειαζεται το pc μου αυτο, να γινονται πολλα μαζι και ανετα, και θελω να ειμαι καλυμμενος στην περιπτωση που αποφασισω να ασχοληθω με games , και εχοντας στο μυαλο τα 2 τροφοδοτικά που μου εχουν χαλασει μεχρι τωρα και εχουν παρει κ μητρικη κ μνημες μαζι, θελω να ειμαι οσο το δυνατο καλλυμενος σάυτο το θεμα και με περισσευούμενα watt και efficiency! Ολα μου τα pc εως τωρα ήταν οριακα οσον αφορα την αποδοση τους, αν ειναι να υπερβαλλω λιγο τωρα ας ειναι!

Γι'αυτο επελεξα καλο κουτι και τροφοδοτικο για να μου κρατησουν κ για καποια μελλοντικη αναβαθμιση!

Δημοσ.

PER.813213.jpg

PER.813213
RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER WHITE
29.90 €
PER.640644.jpg

PER.640644
THERMALTAKE SPS-530MPCBEU SMART SE SERIES 530W CM 87+ PSU
55.90 €
PER.559644.jpg

PER.559644
AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX
99.32 €
PER.526085.jpg

PER.526085
GIGABYTE 990XA-UD3 RETAIL
102.45 €
PER.550881.jpg
KINGSTON HX318C10FK2/8 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLUE SERIES DUAL CHANNEL KIT
84.50 €

PER.513680.jpg
ASUS RADEON R7 260X R7260X-OC-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

118.99 €

PER.811685.jpg

PER.811685
RAIJINTEK THEMIS
22.90 €
Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ:

513.96 €

Αν θες να τα κάνεις όλα για χρόνια ακόμα,τότε πας εδώ.

Αν περιορίσουμε το gaming,πάμε σε αισθητά φθηνότερες λύσεις.

Δημοσ.

Ενταξει, θελω να ειναι πιο δυνατο απο οτι χρειαζεται το pc μου αυτο, να γινονται πολλα μαζι και ανετα, και θελω να ειμαι καλυμμενος στην περιπτωση που αποφασισω να ασχοληθω με games , και εχοντας στο μυαλο τα 2 τροφοδοτικά που μου εχουν χαλασει μεχρι τωρα και εχουν παρει κ μητρικη κ μνημες μαζι, θελω να ειμαι οσο το δυνατο καλλυμενος σάυτο το θεμα και με περισσευούμενα watt και efficiency! Ολα μου τα pc εως τωρα ήταν οριακα οσον αφορα την αποδοση τους, αν ειναι να υπερβαλλω λιγο τωρα ας ειναι!

Γι'αυτο επελεξα καλο κουτι και τροφοδοτικο για να μου κρατησουν κ για καποια μελλοντικη αναβαθμιση!

Υπαρχουν καποια λαθη στις επιλογες σας. :)  Σας προτεινω αυτο το συστημα χωρις aftermarket cpu cooler που θα το προσθεσετε εσεις στο μελλον εξαλλου για 23 ευρω δεν ειναι τρομερο το κοστος. Και σε 2 χρονια θα βαλετε καινουργιο τετραπυρηνο broadwell που θα υποστηριζεται απο την μητρικη. Επισης να κοιτατε εδω στις αγγελιες του ινσομνια για κανενα 128αρη ssd στα 40 ευρω γιατι αξιζει.

post-73690-0-28792000-1418126939_thumb.png

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα και παλι, θελω να σας ευχαριστησω για τη βοηθεια σας, αλλα θα χρειαστει να αναβαλω το προτζεκτ του pc για λιγο καιρο, και παλι ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...