Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Λοιπόν έχω το http://www.you.gr/proionta/telephony-networking/asyrmata-diktyaka-proionta/wireless-adapters/wireless-adapter-tp-link-tl-wn725n .

Έχω 2 υπολογιστές και οι δύο έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους. 

Ο ένας έχει windows 7 home 32bit και ο άλλος ult 64bit. O ένας έχει 3gb ram και ο άλλος 8gb

Και έχουν άλλες κάρτες γραφικών.

Ας πάμε στο κυρίως μέρος όμως.

Και οι 2 έχουν την ίδια μητρική. MAXIMUS IV EXTREME

Στον έναν το usb wifi δουλεύει άψογα και στον άλλον ούτε που το βλέπει.

Δοκίμασα και το http://www.you.gr/proionta/telephony-networking/asyrmata-diktyaka-proionta/wireless-adapters/wireless-adapter-tp-link-tl-wn722nαλλά κάνει τα ίδια.

Δοκίμασα όλες τις θύρες. Δοκίμασα και άλλες συσκευές (ποντίκια εκτυπωτές φλασάκια) και δούλευαν. Δοκίμασα και φορμάτ και πάλι τίποτα. Τα windows είναι γνήσια.

Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα από τις θύρες; Από τα bios; ή από τα windows;

Όταν το τοποθετώ το βλέπει στιγμιαία (1 sec) και μετά εξαφανίζεται πάλι.

Δημοσ.

Όπως έγραψα και πάνω δοκίμασα όλες τις θύρες. Στην εγκατάσταση το βλέπει κανονικά και πέρασε τους drivers κανονικότατα. Όπως και στις συσκευές του συστήματος. Σαν κάρτα δικτύου δεν την βλέπει ώστε να διαλέξω wifi δίκτυο

Δημοσ.

Απο οσο θυμαμαι καποιες συσκευες της εταιριας ειχαν προβλημα με τους drivers και τη λειτουργια σε Win 8-8.1 64bit για τα 32 δεν γνωριζω.Δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και για τα 7αρια.Το επαθα και εγω γι'αυτο ξερω

Δημοσ.

Καλησπέρα από ότι βλέπω στο official site υπάρχει έκδοση Link.png Site: v1 &Link.png Site: v2 έχεις δοκιμάσει και τα δυο; λογικά υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με τα 32bit η με τα 64bit έχεις δοκιμάσει να κάνεις εγκατάσταση τους drivers με δεξί κλικ πάνω στο αρχείο συμβατότητα τσεκάρεις το "Εκτέλεση προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για:"... και μετά windows 7;

Δημοσ.

Τελικά από ότι διάβασα είναι θέμα bios από την μητρική μου. Θέλει να κάνω update τα bios για να λυθεί το πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...