bill4597 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 GPU : AMD Radeon R7 200 Series Driver Versio : Catalyst 13.10 Έχω το PC τρεις μήνες και δούλευε κανονικά. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει αρχίσει να μου βγάζει μαύρη οθόνη την ώρα που το χρησιμοποιώ.Η οθόνη γίνετε μαύρη και νομίζω σταματάει να λειτουγεί τελείως η κάρτα γραφικών (σταματάει και το ανεμιστηράκι) αλλα ακούω ακόμα ηχους και το pc δουλεύει κανονικά. Μονο με hard reset ανοίγει. Καθάρισα την κάρτα και γενικά όλο το PC από την σκόνη με αέρα αλλα τίποτα. κατέβασα και το msi afterburner για να βλέπω τις θερμοκρασίες. Συνήθως είναι γύρο στους 30C και όταν πεζό παιχνίδια φτάνει το πολύ μέχρι 40C. Ο ανεμιστήρας στο default είναι 25%. Δοκίμασα και τον έβαλα 50% αλλα δεν είδα κάποια διαφορα. Καμια ιδέα τι φταίει και ξεκίνησε να το κάνει αυτό έτσι ξαφνικά ?
bill4597 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Overheating αποκλείεται να είναι μου πετάει μαύρη οθόνη μονο με το chrome ανοιχτό και η gpu στους 32C. Έκανα απεγκατάσταση και ξανά έβαλα το driven τις κάρτας αλλα δεν είδα κάτι διαφορετικό συνεχίζει να το κάνει. Πείτε τίποτα γιατί θα τον πετάξω από το μπαλκόνι.
darkiller Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 συνηθοσ η μαυρη οθονη ειναι λογο θερμοκρασιασ. εσυ λεεσ οτι ,οταν παιζεισ παιχνιδια η μεγιστη θερμοκρασια ειναι 40 βαθμουσ.. μια που εχεισ κατεβασει το msi afterburner τραβηξε καμια φωτο για δουμε και τισ μαχ θερμοκρασιεσ.. βαλε κανενα βαρυ παιχνιδι.. δεσ λιγο και τα καλοδια σου εαν πατανε καλα.
bill4597 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 http://prntscr.com/5g2nd2 Τι εννοείς να πατάνε καλά τα καλώδια? Όσα περισσεύουν από το τροφοδοτικό είναι μαζεμένα.
aetos1988 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Στο κάνει μόνο με τον chrome ; Κάνε απεγκατάσταση τους drivers με το DDU και πέρνα τους νεότερους .
STORM1978 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω παίζει πρόβλημα με τον flash player του chrome.τον κάνεις απεγκατάσταση και εγκατσταση από την αρχή και διαλέγεις τον playerτης adobe και όχι τον ενσωματομένο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα